Een stroopwafel smaakt altijd goed als tussendoortje bij een kopje koffie of thee, maar je kunt deze koeken ook heel goed in allerlei baksels verwerken. We besloten om met deze koekjes een verrukkelijke stroopwafel taart te maken. Door de stroopwafels is de taart lekker zoet en kun je dit gebak perfect op bijvoorbeeld een verjaardag serveren. Lees snel verder voor ons stroopwafel taart recept en ga lekker aan de slag!
Benodigdheden uit onze webshop:
- 200 gram kristalsuiker;
- 200 gram zelfrijzend bakmeel;
- 1 theelepel vanille extract;
- 750 milliliter slagroom;
- 200 gram poedersuiker;
- 100 gram karamel;
- Brand New Cake Bakspray;
- Spuitzak;
- Brand New Cake Spuitmondje Bloem #2D;
- Zeef;
- Patisse Springvorm Ø16cm (12cm Hoog);
- Schraper.
Overige benodigdheden:
- 200 gram ongezouten roomboter, op kamertemperatuur;
- 4 eieren, maat M;
- 8 stroopwafels, grof gehakt;
- 6 mini stroopwafels.