Kan je niet kiezen tussen een stroopwafel of een lekkere plak cake? Dan bak je toch lekker deze stroopwafeltulband! Er gaan vijf stroopwafels in kleine stukjes door het beslag en kaneelgranules, kleine stukjes gesuikerde kaneel. Als de tulband uit de vorm komt, is het al een plaatje, maar voor de looks en de smaak doe je er nog een heerlijke kant en klare karamelsaus over met nog wat piepkleine stukjes stroopwafel. Die geur alleen al, het water loopt je in de mond. Dit baksel is snel klaar, gemakkelijk te maken, ziet er door de mooie bakvorm aantrekkelijk uit en is natuurlijk ook nog het perfecte huwelijk tussen twee populaire traktaties. Win-win dus! Lees snel verder voor ons stroopwafelcake recept en ga lekker aan de slag!
Benodigdheden uit onze webshop:
- 300 gram Brand New Cake (Cup)cake-mix;
- 2 eetlepels Molen de Hoop Kaneelgranules;
- 60 gram Caramel Naturel;
- Brand New Cake Bakspray;
- Tulband Bakvorm Ciambella Ø24x7,5(h) cm.
Overige benodigdheden:
- 180 gram ongezouten roomboter, op kamertemperatuur;
- 3 eieren, maat M;
- 5,5 stroopwafels.