Ben jij ook zo dol op speculaas? Dan zijn deze gevulde koeken echt iets voor jou! In dit recept laten we zien hoe je helemaal zelf heerlijke mega gevulde koeken met Lotus en speculoos kunt maken. Dankzij de lekkere speculaas smaak, passen de koeken perfect bij het najaar. Ze zijn zelfs een hele lekkere traktatie op een Sinterklaasfeest. De koekjes zijn super makkelijk om te maken en het kost ook nog eens helemaal niet veel tijd om dit te doen. Dat is natuurlijk ideaal als je op het laatste moment nog een lekkere snack moet hebben voor Pakjesavond. Ben jij al benieuwd geworden naar hoe je zelf deze mega gevulde koeken met Lotus en speculoos kunt maken? Lees dan snel verder!
Benodigdheden uit onze webshop:
- Mespuntje zout;
- 1 eetlepel maïzena;
- 150 gram lichte basterdsuiker;
- 1 theelepel bakpoeder;
- 1/2 theelepel baking soda;
- 300 gram bloem;
- 250 gram Callebaut Chocolade Calelts Wit;
- 200 gram Speculoospasta;
- 250 gram Lotus Biscoff Speculoos Koekjes;
- Spuitzak;
- Spuitmondje rond;
- Bakplaat;
- Bakpapier.
Overige benodigdheden:
- 2 eieren;
- 150 gram ongezouten roomboter op kamertemperatuur.