Ben je ook zo gek op tiramisu? Dit van oorsprong Italiaans dessert is tegenwoordig ook niet meer uit de Nederlandse keuken weg te denken. Het dessert is ontzettend populair en dat is niet zo gek. De lekkere koffiesmaak in combinatie met de zachte mascarpone en knapperige lange vingers is namelijk onwijs lekker. Lees snel verder voor ons tiramisu taart recept!
Benodigdheden uit onze webshop:
- 250 gram BrandNewCake Chocolade Biscuit-mix;
- 500 milliliter onopgeklopte slagroom;
- 4 gelatine blaadjes;
- Ronde springvorm met een diameter van 16 cm;
- Ronde bakvorm met losse bodem met een diameter van 22 cm;
- Acetaatfolie 12 x 20 cm;
- Ronde spuitmond;
- Gekartelde spuitmond;
- Spuitzak;
- Taartzaag;
- Bakpapier;
- Cacaopoeder.
Overige benodigdheden:
- 3 eieren, maat M;
- 55 milliliter water;
- 750 gram mascarpone;
- 400 gram gezoete gecondenseerde melk;
- 200 milliliter espresso (of 5 eetlepels oploskoffie + 200 milliliter gekookt water);
- 175 gram lange vingers.