Wil jij nog wat lekkers maken voor Vaderdag, maar weet je niet zo goed wat? Dan is deze Vaderdag schnitte een goede optie om te gaan maken. Dit gebak is erg lekker gevuld met kersen taartvulling en in de botercrème zit een vleugje cacao. Door deze vulling is deze biscuit lekker zoet, maar ook nog wel een beetje fris. De blauwe kleuren en de leuke stropdas maken deze taart een perfect Vaderdag gebak. Lees snel verder voor ons Vaderdag schnitte recept en ga lekker aan de slag!
Benodigdheden uit onze webshop:
- Taartpan PME vierkant 7,5cm hoog 20x20cm;
- 165 gram BrandNewCake Biscuit-mix;
- 150 gram BrandNewCake Botercrème-mix;
- BrandNewCake Bakspray;
- PME Paletmes/Glaceermes Doorgezet 11cm;
- BrandNewCake Spuitmondje 4B;
- BrandNewCake Rolfondant Blauw 80 gram;
- Cacaopoeder Biologisch (Fair Trade);
- BrandNewCake CMC Tylose Poeder;
- BrandNewCake Fondant Wit 40 gram;
- Taartzaag;
- Rolstok;
- Spuitzak;
- Reliëfmat Ruitjes S;
- BrandNewCake Sprinkles Sparkle of Blue 80 gram;
- Taartkarton Rechthoek Goud/Zwart 20x30cm;
- Molen de Hoop Vlaai en Taartfruit Kersen 500 gram.
Overige benodigdheden:
- 2,5 eieren, maat M;
- 167 milliliter water;
- 225 gram ongezouten roomboter.