Casinobrood is echt ideaal voor luie tostibakkers. De vierkante vorm past lekker makkelijk in je tosti-ijzer. Als je zelf casinobrood gaat maken, zouden we dat tosti-apparaat daarna mooi in de kast laten, want dit is gewoon zo al heerlijk. Lekker luchtig brood met een krokante korst rondom. Door de vorm ideaal om er mooie driehoekige sandwiches mee te maken, dan proef je dat verschil met fabrieksbrood echt wel! Je hebt even werk aan het kneden en vormen, maar dan heb je ook wat. Casinobrood bak je in een speciaal blik met deksel. Geniet er lekker vers uit de oven van en vooruit, als je een paar sneetjes over hebt kan je er natuurlijk altijd tosti’s van maken. Wedden dat die lekkerder zijn dan je ze ooit hebt geproefd? Lees snel verder voor ons casinobrood recept en ga lekker aan de slag!
Benodigdheden uit onze webshop:
- 410 gram Molen de Hoop Tarwebloem;
- 7 gram Molen de Hoop Bakkerszout;
- 5 gram Bruggeman Instant Gist;
- Optioneel: 17 gram Molen de Hoop Broodverbeteraar;
- Brand New Cake Bakspray;
- Deegkrabber kunststof asymmetrisch 12 x 8,6 cm (zwart);
- Beslagkom kunststof, 28 cm;
- Patisse Koel/Druip Rooster 40x25cm;
- BrandNewCake Digitale Thermometer -50 tot 300°C;
- Patisse Casino Broodvorm met Deksel 30cm.
Overige benodigdheden:
- 35 gram ongezouten roomboter;
- 246 gram water;
- Bubbeltjesfolie;
- Planeetmenger met deeghaak.