Benodigdheden uit onze webshop:
- 200 gram Callebaut Chocolade Callets Wit;
- Sprinkles;
- Bain Marie pan;
- Bakplaat;
- Hart uitsteker van metaal.
- Blokbodemzakje.
Je hebt met dit recept heerlijke hartjes van witte chocolade kunnen maken, maar je kunt er natuurlijk diverse soorten chocolade voor gebruiken. In onze webshop vind je een groot assortiment aan chocolade onder andere van het merk Callebaut. Callebaut verkoopt in allerlei verschillende smaken chocolade namelijk in het wit, puur, melk, gold en ruby. Deze smaken kun je perfect gebruiken voor het maken van bovenstaande hartjes.
Sprinkles zijn natuurlijk altijd een goed idee, maar je kunt natuurlijk ook nog allerlei andere dingen gebruiken. Maal bijvoorbeeld een aantal koekjes fijn en strooi deze over de chocolade heen. Je zou dit ook met cake kunnen doen. Je kunt ook mini marshmallows of karamel blokjes over de chocolade harten strooien. Op deze manier kun je op een heel eenvoudige manier een eigen twist aan de hartjes geven.
Het is natuurlijk altijd handig om te weten hoe je de chocolade hartjes kunt bewaren. Je kunt ze het beste in een luchtdichte verpakking bewaren op kamertemperatuur. Het is nog beter als je ze ook nog in een donkere kast bewaart. Ze blijven dan tot wel een maand goed.
Tip! Heb je nog heel veel chocolade hartjes over? Verras er dan iemand mee! Je kunt ze bijvoorbeeld in een blokbodem zakje verpakken en er een leuk persoonlijk kaartje aanhangen. Zo heb je heel eenvoudig een lekker en leuk cadeautje!
Heb jij zelf met dit recept chocolade hartjes gemaakt? Dan zijn we erg benieuwd naar hoe ze zijn geworden. Dat kun je aan ons laten zien door er een foto van te delen in jouw Instagram Stories. Als je ons tagt met @baktotaal kunnen wij jouw creatie zien én delen met onze eigen volgers. En dat vinden wij onwijs leuk om te doen!