Entremet is een typisch Frans gerecht. In Frankrijk wordt het gerecht tussen het voorgerecht en het hoofdgerecht geserveerd, als een soort 'rustmoment' tussen de gerechten door. Zo'n tussengerecht kan de smaakpapillen weer neutraliseren en je voorbereiden op het volgende gerecht. In Nederland eten we deze lekkernij vaak als nagerecht. Doordat het gebak uit verschillende lagen bestaat, ziet de taart er prachtig uit. Bovendien smaakt die ook nog eens verrukkelijk. Lees snel verder voor ons entremet recept en ga lekker aan de slag!
Benodigdheden uit onze webshop:
- 250 gram Brand New Cake Biscuit-mix;
- 1000 milliliter slagroom;
- Brand New Cake Kleurstof Gel Rood;
- 200 gram Lemon curd;
- 6 blaadjes gelatine;
- Kitchen Craft Springvorm Rond Ø20 cm;
- Brand New Cake Acetaatfolie rol 12 cm x 20 m;
- Brand New Cake Bakspray.
Overige benodigdheden:
- 4 eieren, maat M;
- 50 milliliter water;
- 250 gram aardbeien;
- Rood fruit;
- 1 citroen.