Het bewaren van de flammkuchen
Heb je zelf ook heerlijke flammkuchen gemaakt, dan kun je direct na het bakken ervan gaan genieten. Krijg je dit lekkere gerecht niet in één keer op? Dan is dat helemaal niet erg! Je kunt de flammkuchen namelijk afgedekt in aluminiumfolie nog 1 á 2 dagen bewaren in de koelkast. Uiteraard smaakt hij vers wel het allerlekkerst.
Het serveren van de flammkuchen
Met flammkuchen kun je eigenlijk alle kanten op. Je kunt het als lunch eten, maar ook prima als bijgerecht of als borrelhapje. Als je het tijdens het avondeten gaat serveren is het heerlijk om er een lekkere salade bij te maken. Wat ook echt een verrukkelijke combinatie is, is om de flammkuchen te serveren met rucola en balsamico azijn. Kortom: keuze genoeg!
Bekijk ook eens ons recept voor flammkuchen met zalm!
In dit recept hebben wij gebruik gemaakt van bacon, maar zoals je in de inleiding al hebt gelezen kun je flammkuchen met verschillende dingen beleggen. Zo hebben wij ook een heerlijk recept voor flammkuchen met gerookte zalm. Het fijne aan dit recept is dat je de topping niet hoeft mee te bakken en dus een dag later nog kunt garneren met verse ingrediënten.
Bekijk het recept hier!
Deel jouw flammkuchen met ons!
Heb jij met ons recept zelf een heerlijke flammkuchen gebakken? Dan vinden wij het erg leuk om te zien hoe die is geworden. Dat kun je aan ons laten zien door er een foto van te maken en deze te delen in jouw Instagram Stories. Als je ons tagt met
@baktotaal, kunnen wij jouw foto ook nog eens delen met onze eigen volgers. En dat vinden wij onwijs leuk om te doen!