Hoe kun je de quiche met filodeeg het beste bewaren?
Een quiche die net uit de oven komt, is eigenlijk wel het allerlekkerst. Toch kan het voorkomen dat de hartige taart niet in één keer opgaat. Je vindt het dan ook vast fijn om te lezen dat je een quiche met filodeeg prima nog een aantal dagen kunt bewaren. Allereerst is het belangrijk dat de quiche volledig is afgekoeld. Verpak de hartige lekkernij daarna in aluminium- of plasticfolie en zet de taart in de koeling. Zodoende kun je de quiche 1 à 2 dagen bewaren. We raden je wel aan om voor het serveren de hartige taart even in de oven te verwarmen, zodat de lekkernij weer lekker knapperig wordt.
Bekijk ook eens onze andere hartige recepten!
Kan jij ook zo genieten van zelfgemaakte hartige lekkernijen? Dan vind je het vast ook fijn om te weten dat wij tientallen recepten op onze blog hebben staan, waarmee je gewoon thuis de lekkerste hartige hapjes kunt maken. Van hartige muffins tot aan hartige tartelettes en van ons recept voor een verrukkelijke pan pizza tot aan het recept voor makkelijke kaasvlinders. Bekijk al onze hartige recepten hier!
Lekker variëren met de quiche
In dit recept hebben wij de quiche gevuld met broccoli en zalm. Het leuke aan dit recept is dat je deze ingrediënten heel goed kunt vervangen voor andere ingrediënten. Zodoende kun je de taart helemaal naar wens maken en telkens met andere ingrediënten vullen en ontdekken wat je zelf het allerlekkerst vindt. De quiche doet het bijvoorbeeld ook erg goed met kip, gehakt of tonijn.
Laat jouw zelfgemaakte quiche met filodeeg aan ons zien!
Heb jij met ons recept zelf een heerlijke quiche met filodeeg gebakken? Dan vinden wij het erg leuk om te zien hoe die is geworden. Dat kun je aan ons laten zien door er een foto van te maken en deze te delen in jouw Instagram Stories. Als je ons tagt met @baktotaal, kunnen wij jouw foto ook nog eens delen met onze eigen volgers. En dat vinden wij onwijs leuk om te doen!