Wist je al dat je naast zoete cakes ook hartige cakes kunt bakken? Met ons recept maak je een heerlijke hartige cake. Het fijne aan deze lekkernij is dat je de cake naar eigen wens kunt vullen met wat je maar lekker vindt. Wij hebben ervoor gekozen om kaas, tomaten en olijven te gebruiken en we kunnen zeggen dat dit heel erg goed is gelukt. Deze cake is perfect als tussendoortje, maar ook erg lekker om mee te lunchen. Heb je binnenkort een verjaardag of een ander leuk feestje op de planning staan? Snijd de cake dan in kleine stukjes en leg die op de borrelplank. Het is weer eens wat anders dan kaas en worst. Lees snel verder voor ons hartige cake recept en ga lekker aan de slag!
Benodigdheden uit onze webshop:
- 200 gram Molen de Hoop Zelfrijzend Bakmeel;
- 1 theelepel Mill & Mortar Oregano;
- Patisse Cakevorm 30cm;
- Bakpapier.
Overige benodigdheden:
- 100 milliliter melk;
- 100 milliliter olijfolie;
- 100 gram geraspte mozzarella kaas;
- 3 eieren, maat M;
- 100 gram zongedroogde tomaten;
- 100 gram groene of zwarte olijven, ontpit en fijngehakt;
- Een theelepel gedroogde basilicum;
- Snufje peper;
- Snufje zout.