Voor je het weet is het alweer Kerstmis en daar mogen de kerstkransjes natuurlijk niet bij ontbreken! Deze bekende kerst koekjes smaken heerlijk als tussendoortje bij een kopje koffie of thee. Je zou ze zelfs nog in de kerstboom kunnen hangen. Ben je al benieuwd geworden naar hoe je zelf deze kerstkransjes kunt bakken? Lees dan snel verder voor het recept, want daarin laten we zien hoe je vrij eenvoudig zelf deze leuke kerstkransjes kunt bakken!
Benodigdheden uit onze webshop:
- 8 gram vanillesuiker;
- 150 gram witte basterdsuiker;
- 300 gram bloem (wat extra voor het bestuiven);
- Snufje zout;
- Parelsuiker (decoratie);
- Geschaafde amandelen (decoratie);
- 100 gram Brand New Cake Royal Icing-mix;
- 75 gram Callebaut Chocolade Callets Melk;
- Kerst sprinkles;
- Vershoudfolie;
- Gekartelde uitsteker Ø 7 cm;
- Spuitmond rond;
- Deegroller;
- Bakplaat;
- Bakpapier;
- Spuitzak;
- Spuitmondje.
Overige benodigdheden:
- 225 gram ongezouten roomboter;
- 1 eidooier;
- 1 losgeklopt ei;
- 12 milliliter water.