Eet je om wat voor een reden dan ook koolhydraatarm en houd je van bakken? Dan moet je echt eens dit recept voor een koolhydraatarme cake proberen! Dit baksel is namelijk heerlijk en is ook nog eens vrij eenvoudig te maken. Ideaal dus als je onverwachts visite krijgt en wel wat lekkers bij de koffie wilt hebben, maar geen caloriebommetje wilt serveren. Daarnaast kun je het baksel garneren met wat je maar lekker vindt, zo hebben wij gekozen voor een combinatie van pure chocolade en noten. Ben je benieuwd naar hoe je zelf deze lekkernij kunt maken? Lees dan snel verder voor ons koolhydraatarme cake recept en ga lekker aan de slag!
Benodigdheden uit onze webshop:
- 200 gram amandelmeel;
- 60 gram kokosolie, gesmolten;
- 60 gram Erythritol Biologisch;
- 1 theelepel bakpoeder;
- 1 theelepel vanille-extract;
- 1 theelepel citroenrasp;
- 100 gram Callebaut Chocolade Callets Puur;
- 20 gram walnoten, grof gehakt;
- 20 gram pecannoten, grof gehakt;
- Cake Bakvorm 25x11x7cm;
- Bakspray.
Overige benodigdheden:
- 4 eieren, maat M;
- 60 gram Griekse yoghurt;
- Een snufje keukenzout.