Tips voor het serveren van rozijnenbrood
Rozijnenbrood is een wat luxere broodsoort dat je perfect tijdens een uitgebreid ontbijt of een heerlijke lunch kunt serveren. Dit brood is an sich al heel erg lekker, maar wordt nog lekkerder met een laagje boter erop. Uiteraard kun je het brood verder beleggen met wat je maar wilt, maar dat vinden wijzelf niet eens nodig. Houd je een sneetje over? Kunnen we ons haast niet voorstellen, maar als het er toch nog ligt maak er dan een heerlijk wentelteefje van. Bolletje kaneelijs en een gestoofd appeltje erbij en je hebt een supermakkelijk dessert gemaakt van je oudbakken sneetje brood. Hoor je niemand meer over kaas of geen kaas, wedden?Benodigdheden uit onze webshop:
- 300 gram Molen de Hoop Amerikaanse Patentbloem;
- 6 gram Molen de Hoop Bakkerszout;
- 9 gram Bruggeman Gist instant;
- 60 gram Molen de Hoop Broodverbeteraar Vruchtenbrood;
- 6 gram Molen de Hoop Citroenrasp;
- 300 gram Rozijnen;
- Deegkrabber kunststof asymmetrisch 12 x 8,6 cm (zwart);
- Beslagkom kunststof, 28 cm;
- 2x Broodvorm Half-Brood Alusteel 15x10,5cm;
- Zeef bol RVS met handvat, 20 cm;
- Patisse Koel/Druip Rooster 40x25cm;
- BrandNewCake Digitale Thermometer -50 tot 300°C;
- Brand New Cake Bakspray;
- DeSh Stoombakje;
- Kwast Hout / Natuurhaar 3,8cm (20cm).
Overige benodigdheden:
- 180 gram water;
- 10 gram ongezouten roomboter;
- Bubbeltjesfolie;
- Steelpannetje.