Heb jij met ons recept zelf een heerlijke apfelstrudel gebakken? Dan vinden wij het erg leuk om te zien hoe die is geworden. Dat kun je aan ons laten zien door er een foto van te maken en deze te delen in jouw Instagram Stories. Als je ons tagt met @baktotaal, kunnen wij jouw foto ook nog eens delen met onze eigen volgers. En dat vinden wij onwijs leuk om te doen!
Het bakken van deze lekkernij is wel een kleine uitdaging, want de apfelstrudel heeft delicaat deeg dat snel scheurt. Je moet je dus wel even goed concentreren. Ideale ontspanning en met een heerlijk ouderwets resultaat. De besneeuwde berghellingen en de fout-knappe skileraar denk je er dan maar even bij, dat komt allemaal wel weer. Diepe dalen, hoge toppen: het leven is net een wintersportvakantie, als je er maar oog voor hebt.
Benodigdheden uit onze webshop:
- 30 gram rozijnen;
- 50 gram lichtbruine basterdsuiker;
- 1 theelepel kaneel;
- 1 theelepel vanille bourbon extract;
- Bakplaat;
- Bakpapier.
Overige benodigdheden:
- 1 kilo zoete appels;
- 8 vellen filodeeg;
- 2 casino wit sneetjes brood;
- 1 eigeel;
- 2 citroenen;
- 50 gram ongezouten roomboter;
- Broodrooster.