Cakesicles zijn tegenwoordig helemaal hip. Kort door de bocht uitgelegd zijn dit cakejes met romige vulling vermomd als Magnum-ijsjes, in prachtige kleuren en met mooie decoraties. Wil je weten hoe je zelf trendy cakesicles kunt maken? Lees dan snel verder voor het recept!
Bling bling cakesicles
Ze zijn leuk om te maken, lekker om te eten en vooral ontzettend gevarieerd te decoreren. We zagen op het internet schattige panda’s en piraten, bloemenweitjes en Unicorns, het één nog mooier dan het ander. Wij maakten de Geer & Goor in ons wakker en gingen voor blingbling: we decoreerden onze cakesicles mooi met gouden glitterspray en drip. Maar als je deze ijscakejes/cake-ijsjes eenmaal onder de knie hebt kun je er dus helemaal op los gaan met je creativiteit. Net als bij een echte Magnum kun je na zo’n cakesicle wel even zonder eten trouwens, maar dat mag de (uitdeel)pret niet drukken.
Benodigdheden uit onze webshop:
- 200 gram kristalsuiker;
- 175 gram zelfrijzend bakmeel;
- 1 theelepel bakpoeder;
- 125 gram Brand New Cake Botercrème-mix;
- Brand New Cake Kleurspray Metallic Goud;
- Brand New Cake Drip Goud;
- IJsstokjes;
- Brand New Cake Musketzaad Wit;
- Silikomart Siliconen IJsjesmal Classic;
- 500 gram Callebaut Chocolade Callets Wit;
- Taartpan vierkant 15x15.
Overige benodigdheden:
- 250 gram roomboter;
- 3 eieren;
- 50 milliliter melk;
- 1 citroen;
- 125 milliliter water;
- 3 eetlepel lemon curd.