Je kent ze vast wel, deze heerlijke crème koekjes die op tafel liggen met Pasen of met Kerst. Deze koekjes zijn zo lekker dat het moeilijk is om er van af te blijven. Hoe leuk is het om hier zelf een voorraad van te maken? Zelfgemaakt zijn ze namelijk het allerlekkerst! Bovendien is het helemaal niet lastig om ze te maken en dat maakt het alleen maar leuker om aan de slag te gaan. Lees dus snel verder voor het recept!
Benodigdheden uit onze webshop:
- 8 gram vanillesuiker;
- 40 gram witte basterdsuiker;
- 100 gram patentbloem;
- Snufje zout;
- 150 gram poedersuiker;
- 1 theelepel vanille extract;
- 2 eetlepels kokosolie;
- Ronde uitstekers circa Ø 3 cm;
- Bakpapier;
- Spuitzak;
- Klein spuitmondje;
- Eetbare strooisels;
- Koelrooster.
Overige benodigdheden:
- 50 gram ongezouten roomboter, op kamertemperatuur;
- 1 ei;
- 2 eetlepels melk.