Speciaal voor de Brand New Cake Adventskalender 2020 maakte Louise van Keukenatelier.com deze prachtige kersttaart. Alles aan deze taart schreeuwt kerstmis, waardoor je het gebak dan ook perfect tijdens kerst kunt serveren. Serveer hem bijvoorbeeld bij een kopje koffie of thee, maar ook als dessert doet die het onwijs goed. Lees snel verder voor het recept!
Benodigdheden uit onze webshop:
- 330 gram BrandNewCake Biscuit-mix;
- 4 theelepels vanille extract;
- 200 gram BrandNewCake Botercrème mix;
- 65 gram suiker;
- 1 eetlepel maïzena;
- 20 gram gekonfijte gember, gehakt;
- 1⁄2 theelepel kaneel;
- 125 gram marsepein;
- Bakvormen;
- Cakeboard met een diameter van 20 cm;
- Beetje cacao;
- Ginger bread uitsteekvorm.
Overige benodigdheden:
- 250 gram ei;
- 285 milliliter water;
- 300 gram boter;
- 180 gram + iets ter decoratie cranberries (vers of diepvries);
- 85 gram verse sinaasappelsap;
- Decoreerstift;
- Takjes rozemarijn , eventueel gesuikerd;
- Houten latjes;
- Smoother;
- Ringen set.