Een lekker knapperig koekje, een mousse van pure chocola in een donker jasje en een halve noot bovenop. Zijn dit nou luxe aangeklede koekjes of mini-gebakjes? Over één ding is in elk geval geen twijfel mogelijk bij dit baksel: het is herfst! De onderdelen waaruit dit mini-gebakje is opgebouwd zijn helemaal niet ingewikkeld, maar samen hebben ze toch een luxe uitstraling. De velvetspray van cacaoboter is in verschillende kleuren verkrijgbaar, wij gingen voor puur. Samen met de zoetromige mousse en de halve mousse echt een verrukkelijke combi. Of je nou opgerold bij de haard zit met warme chocolademelk of nog even in een hoekje van de tuin een kop koffie of thee drinkt: dit gaat er altijd in!
Benodigdheden uit onze webshop:
- 125 gram Brand New Cake Taartbodem en Koekjes-mix;
- 20 gram fijne kristalsuiker;
- 1 theelepel bloem;
- 50 gram Callebaut Chocolade Callets Puur;
- Brand New Cake Cacaoboter Spray Velvet Pure Chocolade;
- 15 pecannoten;
- Siliconen bakvorm halve bol (15 stuks, 40x20 mm);
- Ronde uitsteker met een diameter van 4 cm.
Overige benodigdheden:
- 50 gram ongezouten roomboter, op kamertemperatuur;
- Half ei;
- 1 eidooier;
- 75 milliliter melk;
- 100 milliliter slagroom.