Wat ziet deze vossentaart er schattig uit! Dit gebak is dan ook super leuk om te serveren op een verjaardag of een ander feestje. Je ziet vaak dat taarten worden gemaakt van biscuit, maar dit keer hebben wij een lekkere kaneelcake als basis gebruikt. Dat vinden wij namelijk, net als de vos, helemaal bij het najaar passen. Zodoende krijg je een heerlijke herfstige taart die er ook nog eens onwijs leuk uitziet. Uiteraard kun je de taart altijd nog lekkerder maken door een vulling toe te voegen. Wij hebben het gebak gevuld met een appel-rozijn vulling van Aarts, wat echt verrukkelijk is in combinatie met de kaneelcake. Een herfstige taart dus die eigenlijk het hele jaar door wel lekker is. Lees snel verder voor ons vossentaart recept en ga lekker aan de slag!
Benodigdheden uit onze webshop:
- 400 gram Molen de Hoop Kaneelcakemix;
- 290 milliliter Aarts Fruitvulling Appel/Rozijn;
- Taartpan PME rond Ø20 x 10 cm;
- 250 gram BrandNewCake Crème Chantilly-mix;
- Brand New Cake Taartzaag;
- Bakspray;
- Paletmes;
- 4 spuitzakken;
- BrandNewCake Spuitmondje Open Ster #22;
- BrandNewCake Spuitmondje Glad #6;
- BrandNewCake Spuitmondje Glad #12;
- BrandNewCake Spuitmondje Glad #8;
- BrandNewCake Spuitmondje Open Ster #32;
- BrandNewCake Spuitmondje Gesloten Ster #31;
- 4x BrandNewCake Spuitmondjes Adapter Klein;
- BrandNewCake Elastieken Spuitzak Binders 4st;
- Schilmes Victorinox gekarteld 8cm;
- RD Kleurstof Progel Black;
- RD Kleurstof Progel Orange;
- RD Kleurstof Progel Red;
- 10 gram Mattisson Cacaopoeder Biologisch.
Overige benodigdheden:
- 4 eieren, maat M;
- 220 gram ongezouten roomboter, op kamertemperatuur;
- 125 milliliter melk;
- 125 milliliter water;
- A4 papier;
- Pen;
- Schaar.