Pavlova is een taart met schuim van meringue. Meringue wordt gemaakt van eiwitten die worden stijf geklopt samen met suiker. Het wordt gedroogd in de oven, waardoor het een harde schuimlaag wordt. Je kunt de pavlova versieren met roodfruit, zoals aardbeien of frambozen, dit geeft de taart een frisse smaak. Ben jij al benieuwd geworden naar hoe je deze heerlijke pavlova taart met fruit kunt maken? Lees dan snel verder voor het recept!
Benodigdheden uit onze webshop:
- 200 gram suiker;
- 1 vanillestokje;
- 750 milliliter slagroom;
- 25 gram vanillesuiker;
- 3 zakjes klop-fix;
- Aardbeiensaus;
- Spuitzak;
- Bakpapier;
- Mengkom;
- Molen de Hoop Decoreersneeuw.
Overige benodigdheden:
- 100 gram eiwit;
- Rood fruit naar keuze (blauwe bessen, rode bessen, frambozen, aardbeien);
- Ovenschaal;
- Mixer.