Serveer de perziken als dessert!
Nu je deze heerlijke perziken uit de oven hebt gemaakt, is het natuurlijk goed om te weten hoe je ze het beste kunt serveren. Zoals je al hebt kunnen lezen, smaken de perziken warm het lekkerst. Serveer de perziken op een mooi schoteltje en leg er een lekker bolletje vanille-ijs bij. Om het dessert nog lekkerder te maken, kun je er ook een toef slagroom bij serveren. Je hebt op deze manier heel eenvoudig een heerlijk dessert.
Deel jouw perziken uit de oven met ons!
Heb jij zelf met dit recept perziken uit de oven gemaakt? Dan vinden wij het erg leuk om te zien hoe ze zijn geworden en hoe je ze hebt geserveerd. Dat kun je aan ons laten zien door er een foto van te maken en deze te delen in jouw Instagram Stories. Als je ons tagt met @baktotaal, kunnen wij jouw foto zien én delen op ons eigen account. En dat vinden wij super leuk om te doen!
Auteur: Cees Holtkamp (recept afkomstig uit het boek ‘De Banketbakker’)