Gelukkig zijn er altijd good old bananen om mee te bakken. Deze banoffee gebakjes barsten van de smaak. Dat komt door de banoffeecake, de dulce de leche crème en de plakjes banaan. Echt iets om dat waar-blijft-die-lente dipje mee op te lossen! Je bouwt de laagjes netjes in ringen op, waardoor mooie en verfijnde gebakjes worden. Maar als je in een luie bui bent en niet hecht aan Instagram-waardig, dan hoeft dat natuurlijk niet. Dan kun je er ook gewoon een cake met 'allerlei lekkers' van maken. De smaak is er geen spat minder om!
Benodigdheden uit onze webshop:
- 400 gram BrandNewCake Banoffee Cake-mix;
- 125 gram bruine suiker;
- 30 gram suiker;
- Cakevorm 22 cm;
- 6 metalen taartringen, 5x4,5 cm;
- Acetaatfolie.
- 200 gram roomboter op kamertemperatuur;
- 4 eieren;
- 1 blikje gecondenseerde melk;
- 125 gram roomboter;
- 200 gram mascarpone;
- 250 milliliter slagroom.