Red Velvet gebak heeft de laatste jaren een enorme vlucht genomen. Geen wonder, want de mooie rode kleur is onweerstaanbaar en de smaak van chocola met een lichtfrisse toets valt bij iedereen in de smaak. Je kunt dit beslag zelf maken met cacaopoeder, karnemelk en rode kleurstof. In onze bakmix zit alles al en daarmee lukt je red velvet gegarandeerd. We bakten het beslag op een bakplaat en sneden er na het afkoelen vierkantjes uit, zodat we mooie kleine vierkante taartjes konden opbouwen met crème chantilly ertussen en als toefjes erop. Mooi om te garneren met rood fruit als match met de kleur van de cake, maar met donkere chocoladekrullen als contrast zijn ze ook prachtig of je maakt ze helemaal fleurig met het groen van pistachenootjes. Of je mixt en matcht de verschillende taartjes gewoon samen! Lees snel verder voor ons red velvet taartjes recept en ga lekker aan de slag!
Benodigdheden uit onze webshop:
- 500 gram Brand New Cake Red Velvet Cake-mix;
- 150 gram Brand New Cake Crème Chantilly-mix;
- 100 milliliter slagroom;
- 100 milliliter zonnebloemolie;
- Spuitzak;
- Spuitmondje ronde tip;
- Bakplaat;
- Bakpapier.
Overige benodigdheden:
- 3 eieren, maat M;
- 200 milliliter water.