Franse Bloem
Franse bloem voor je baksels
Het bakken met Franse bloem geeft een iets ander resultaat wanneer je kiest voor Nederlandse tarwe. Heb je zelf een keer brood gegeten toen je in Frankrijk was? Dan kan je waarschijnlijk beamen dat het brood iets anders smaakt dan het brood wat je in Nederland gewend bent. Hoe dit kan? Franse tarwe is harder van structuur. Dit komt doordat het in een warmer klimaat opgroeit. Tevens heeft het een hoger eiwitpercentage. Om deze redenen kun je dus stellen dat het een iets ander brood is dan je misschien gewend bent. Bij Baktotaal bestel je Franse bloem waar je heerlijk brood mee kunt bakken.
Aanbod Franse bloem
Franse tarwebloem heeft als kenmerk dat het een soepel en vloeiend karakter geeft aan degen in combinatie met desem. Door een langdurig fermentatie-proces kun je het brood omschrijven als rustiek. Bovendien heeft het een grove kruim, dunne krokante korst en een volle smaak. Bij Baktotaal vind je een ruim aanbod Franse bloem van Molen de Hoop en Holland Meel. De bloem is verkrijgbaar in diverse verpakkingen en uitvoeringen. Kies jij voor een verpakking van 1kg, 5kg of 25 kg?
T45 of T65?
Als je een kijkje neemt tussen het aanbod Franse bloem dan ontdek je dat er een onderscheid wordt gemaakt tussen T45 en T65. T45 is de lichtste bloem wat de minste vetten bevat. Het heeft een lage bindkracht en rijst het snelst. Deze bloemsoort is uitermate geschikt voor het bakken van cake en patisserie. T65 is speciaal bedoeld voor het bakken van ambachtelijk (stok)brood. Per product staat precies aangegeven of het gaat om T45 of T65 bloem.
Bekijk al onze bloem en meel:
Franse bloem bestellen
Wil je ook graag Franse bloem bestellen? Vul dan je winkelmandje met de bloem in de verpakking waar jouw voorkeur naar uitgaat. Vergeet niet om verder te kijken op onze website. Naast Franse bloem hebben we nog meer ingrediënten en benodigdheden waar je heerlijke baksels mee kunt maken. Een groot voordeel van het bestellen bij Baktotaal is dat je nooit lang hoeft te wachten tot jouw aankopen in huis zijn. Zo kun je dus nog op korte termijn aan de slag gaan met het maken van een heerlijk Frans stokbrood.