Wanneer kun je karnemelksepap serveren?
Karnemelkse pap is niet het meest culinaire hoogstandje. Toch is het bij veel mensen nog steeds erg geliefd. En omdat je maar weinig ingrediënten nodig hebt om het te maken, is het zeker de moeite waard om dat eens te doen. Je kunt karnemelkse pap bijvoorbeeld prima maken op een doordeweekse werkdag. En uiteraard past deze pap perfect binnen het thema Holland. Organiseer je bijvoorbeeld een teamuitje waarbij allerlei Hollandse spelletjes worden gespeeld? Na het spelen van al die spelletjes hebben jouw teamleden vast wel zin in wat lekkers, dus het is ontzettend leuk om hen dan deze lekkere Oer-Hollandse pap te serveren. En zo zijn er nog wel wat meer gelegenheden te bedenken, waarbij het helemaal zo gek nog niet is om voor de 'goeie ouwe' karnemelkse pap te kiezen. Dat is voor ons reden genoeg om toch dit karnemelkse pap recept met jullie te delen!
Deel jouw karnemelkse bloempap met ons!
Heb jij zelf met dit recept karnemelkse bloempap gemaakt? Dan zijn we erg benieuwd naar hoe de pap is geworden. Dat kun je aan ons laten zien door er een foto van te delen in jouw Instagram Stories. Als je ons tagt met @baktotaal kunnen wij jouw foto zien én delen met onze eigen volgers. En dat vinden wij onwijs leuk om te doen!
Auteur: Cees Holtkamp (recept afkomstig uit het boek ‘De Banketbakker’)