Of je nou wat te vieren hebt of gewoon zin hebt in wat lekkers, met deze chocolade tartelettes zit je bij iedere chocoladeliefhebber goed. Naast chocoladeganache hebben we de gebakjes gevuld met caramel. De combinatie van chocolade en caramel is echt heerlijk! Vind je dat toch iets te zoet? Dan kun je ervoor kiezen om de taartjes te combineren met bijvoorbeeld vers fruit. Lees snel verder voor ons chocolade tartelettes recept en ga lekker aan de slag!
Benodigdheden uit onze webshop:
- 180 gram patentbloem;
- 75 gram BrandNewCake Suikerbakkerspoeder;
- 30 gram amandelmeel;
- CaramelZ;
- 250 milliliter slagroom;
- 250 gram Callebaut Chocolade Callets Puur;
- Feuilletine;
- Crispy Pearls Caramel;
- Plasticfolie;
- Deegroller;
- 6x Taartring RVS Ø6x3cm;
- 4x Taartring RVS Ø8x3cm;
- Städter Uitsteker Rond Glad RVS Ø8cm;
- Städter Uitsteker Rond Glad RVS Ø10cm;
- Uitrolstokjes;
- Bakpapier;
- BrandNewCake Bakspray.
Overige benodigdheden:
- Snufje keukenzout;
- 110 gram ongezouten roomboter, koud;
- 1 ei, maat M;
- Ferrero Rocher.