Het bewaren van de makrout met amandelen en citroen
Soms komt het beter uit om iets al een dag van tevoren te bakken. Dat is met deze amandel makrout geen enkel probleem. Na het bakken kun je de koekjes het beste luchtdicht verpakken en op een donkere en koele plek bewaren. Zodoende blijven de koekjes tot wel 3 dagen goed. Doordat het glazuur hard wordt, wil het nog weleens barsten. Daarom is het een goed idee om de koekjes pas vlak voor het serveren te voorzien van een glazuurlaagje.
Bekijk ook eens onze andere koek recepten!
Vind jij het leuk om koekjes te bakken? Bekijk dan vooral eens onze andere koek recepten op onze blog, want daarop hebben wij er een heleboel verzameld. Je vindt er basisrecepten voor bijvoorbeeld het maken van kletsmajoor koekjes, citroen koekjes en haverkoekjes. Daarnaast hebben wij ook heerlijke recepten voor het maken van koeken met onder andere chocolade. Bekijk het recept voor Ferrero Rocher koekjes of chocolate chip cookies maar eens. Al onze andere koek recepten vind je hier!
Deel jouw makrout met amandelen en citroen met ons!
Heb jij zelf met dit recept makrout met amandelen en citroen gemaakt? Dan zijn we erg benieuwd naar hoe de koekjes zijn geworden. Dat kun je aan ons laten zien door een foto van de makrout te delen in jouw Instagram Stories. Als je ons tagt met @baktotaal kunnen wij jouw bakcreatie zien én delen met onze eigen volgers. En dat vinden wij onwijs leuk om te doen!