Speciaal voor de feestdagen heeft patissier Frank Haasnoot deze prachtige Santa siliconenvorm ontwikkeld. Met deze vorm kun je feestelijke kerstmannetjes maken. Wij hebben ze gevuld met chocolademousse, frambozengelei en cake. Zodoende hebben wij een heerlijk dessert gemaakt die je perfect tijdens de feestdagen kunt serveren. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om ze als gebakjes bij de koffie te serveren. Wil je jouw familie of vrienden ook verrassen met deze verrukkelijke kerstmannetjes? Lees dan snel verder voor het recept en ga lekker aan de slag!
Benodigdheden uit onze webshop:
- 400 gram Molen de Hoop Boerencake-mix;
- 150 gram suiker;
- 12 gram gelatineblaadjes;
- 675 milliliter slagroom;
- 335 gram Callebaut Chocolade Callets Wit;
- Cakeblik 25 centimeter;
- Bakspray;
- Pavoflex 3D Siliconenvorm Santa (Haasnoot);
- Ronde uitsteker met een diameter van 4 centimeter;
- Spuitzak;
- Paletmes;
- Zeef;
- Plasticfolie;
- Brand New Cake Cacaoboter Spray Velvet Rood;
- 12 Taartkartonnetjes Met Lip 6 centimeter.
Overige benodigdheden:
- 4 eieren, maat M;
- 220 gram ongezouten roomboter, op kamertemperatuur;
- 250 gram frambozen uit de diepvries;
- Lage ovenschaal.