In onderstaand recept leggen wij je stap voor stap uit hoe je zelf deze prachtige spiegeltaart kunt maken. Je maakt de spiegeltaart eenvoudig door er een mirror glaze in de gewenste smaak overheen te genieten. De mirror glaze zorgt niet alleen voor een chique uitstraling, maar ook voor een heerlijke smaak. Wij hebben ervoor gekozen om de taart op te vullen met een witte chocolade- en aardbeienmousse en het eindresultaat is dan ook echt fantastisch geworden. Lees snel verder voor ons spiegeltaart recept en ga lekker aan de slag!
Benodigdheden uit onze webshop:
- 95 gram bloem;
- 55 gram cacaopoeder;
- 4 gram bakpoeder;
- 240 gram fijne kristalsuiker;
- Snufje zout;
- 1 eetlepel + 2 theelepels vanille extract;
- 500 gram Callebaut Chocolade Callets Wit;
- 700 milliliter slagroom;
- 5 blaadjes gelatine;
- 500 gram Saracino Mirror Glaze Pure Chocolade;
- Acetaatfolie;
- Springvorm 22 centimeter;
- Bakpapier;
- Bakspray.
Overige benodigdheden:
- 115 gram ongezouten roomboter;
- 2 eieren, maat M;
- 225 gram ontdooide aardbeien, uit de vriezer;
- Vers fruit, ter decoratie.