Veel mensen serveren op een verjaardag appeltaart of slagroomtaart. Deze taarten zijn heerlijk, maar een slof wordt vaak vergeten. Terwijl een slof echt onwijs lekker is door de taaie koekbodem en het maken ervan is helemaal niet zo lastig. In dit recept laten we zien hoe je zelf 2 heerlijke caramel sloffen kunt maken. Perfect om te serveren op een verjaardag of een ander feestje. Lees snel verder voor ons caramelslof recept en ga lekker aan de slag!
Benodigdheden uit onze webshop:
- 500 gram Brand New Cake Taartbodem- en Koekjes-mix;
- 150 gram Brand New Cake Amandelspijs;
- 150 gram Brand New Cake Crème Chantilly-mix;
- 60 gram Caramel Zeezout;
- Molen de Hoop Caramelblokjes;
- 2 eetlepels DV Pailleté Feuilletine;
- 2 Sloffenringen RVS 24cm;
- 2 spuitzakken;
- Brand New Cake Spuitmondje Open Ster #1M;
- Plasticfolie;
- Bakplaat;
- Bakpapier.
Overige benodigdheden:
- 1,5 ei, maat M;
- 200 milliliter melk.