Raffaello, wie kent het niet? Dit zijn van die kokosballetjes met witte chocolade. De één vindt ze heerlijk en de ander moet er niks van weten. Voor alle Raffaello liefhebbers hebben we deze heerlijke Raffaello taart gemaakt. Het eindresultaat is echt verrukkelijk geworden (al zeggen we het zelf). Serveer het gebak op een verjaardag of verras er een liefhebber mee. Wil je zelf deze taart maken? Lees dan snel verder voor ons Raffaello taart recept en ga lekker aan de slag!
Benodigdheden uit onze webshop:
- 315 gram patentbloem;
- 10 gram bakpoeder;
- 300 gram kristalsuiker;
- 10 gram vanille-extract;
- 50 gram + iets extra ter decoratie geraspte kokos;
- 900 milliliter slagroom;
- 200 gram poedersuiker;
- Amandelschaafsel;
- Taartzaag;
- Taartpan PME rond Ø12,5 x 10 cm;
- Bakspray.
Overige benodigdheden:
- Een halve theelepel keukenzout;
- 225 gram ongezouten roomboter, op kamertemperatuur;
- 4 eieren, maat L;
- 240 milliliter kokosmelk;
- 225 gram mascarpone;
- 115 gram fijngehakte Raffaello.