Vind jij deze broodjes er ook zo lekker uitzien? Deze garlic knots zijn broodjes met lekkere knoflookboter eroverheen en worden in Nederland ook weleens knoflookknopen genoemd. Ze zijn een soort lookbroodjes die je voornamelijk in pizzeria’s in New York City en steden daaromheen kunt vinden. Met dit recept haal je deze lekkere broodjes gewoon naar huis. Deze broodjes zijn ook erg leuk om te maken als je uitgebreid gaat lunchen tijdens bijvoorbeeld Pasen, Moederdag of Pinksteren. Je kunt de broodjes ook nog eens beleggen met wat je maar lekker vindt. Wil jij deze knots binnenkort gaan maken? Kijk dan snel verder voor ons garlic knots recept en ga lekker aan de slag!
Benodigdheden uit onze webshop:
- 475 gram Molen de Hoop Patentbloem;
- 7 gram Dr. Oetker Gist;
- 1 eetlepel Van Gilse Kristalsuiker;
- 0,5 theelepel knoflookpoeder;
- 1 vel Patisse Bakpapier;
- Patisse Kwastje Siliconen (3,5 centimeter);
- Vershoudfolie.
Overige benodigdheden:
- 1 theelepel keukenzout;
- 300 milliliter water;
- 4 eetlepels olijfolie;
- 80 gram ongezouten roomboter;
- 3 teentjes geperste knoflook;
- ¼ theelepel gemalen zwarte peper;
- 1 theelepel Italiaanse kruiden;
- 25 gram Parmezaanse kaas;
- Handje verse peterselie.