Profiterole taart, heb jij er al eens van gehoord? Deze taart is de perfecte afsluiter van een gezellig diner. De taart bestaat uit gestapelde soesjes die zijn gegarneerd met chocolade. Om de taart helemaal af te maken, hebben we er vers fruit opgelegd. Dit geeft niet alleen een chique uitstraling, maar is ook erg lekker in combinatie met de soesjes. Uiteraard kun je deze lekkernij ook perfect als traktatie uitdelen op een verjaardag of ander feestje. Lees snel verder voor ons profiterole taart recept en ga lekker aan de slag!
Benodigdheden uit onze webshop:
- 70 gram patentbloem;
- 370 milliliter slagroom;
- 50 gram poedersuiker;
- 1 theelepel vanille extract;
- 100 gram Callebaut Chocolade Callets Puur;
- 2 spuitzakken;
- Brand New Cake Spuitmondje Glad #1A;
- Brand New Cake Soezenvulspuitje Ø6mm;
- Bakplaat;
- Bakpapier.
Overige benodigdheden:
- 120 milliliter water;
- 60 gram ongezouten roomboter;
- 2 eieren, maat M;
- Snufje keukenzout.