• Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis*
  • Gratis verzenden vanaf €75
  • 14.500+ klanten waarderen ons met een 9,2
  • 10.000+ bakproducten uit voorraad leverbaar
Notificatie:

Taart & Gebak recepten

Taart recepten 

Of er nou iemand jarig is, er dit weekend visite langskomt of je gewoon iets lekkers wilt voor bij de koffie of thee: er is altijd wel een goed excuus te bedenken om taart te maken. Wij zijn bij Baktotaal ook dol op taart en daarom delen we op deze pagina onze favoriete taart recepten. Hartig of zoet? Ontdek de mogelijkheden en maak de meest heerlijke baksels om je vingers bij af te likken. 

Keuze genoeg 

Ben jij er al over uit wat voor een soort taart je wilt maken? Wil je graag een zoete taart maken voor bij de koffie of thee met vruchten, kwark of appel? Of wil je juist een heerlijke hartige taart bakken voor bij de borrel of lunch? Bij taarten en gebak heb je dus een ruime keuze uit diverse soorten vullingen, deeg enzovoorts. Maak bijvoorbeeld een lekkere chocoladetaart met een chocolade biscuit als bodem. Of maak juist een heerlijke vlaai met een aardbeienvulling. Alles is mogelijk! Zelfs met het formaat van het gebak kun je lekker variëren. Zo kun je een grote taart maken, een hoge taart, maar ook allemaal kleine gebakjes. De diverse soorten taarten en gebak zijn opgedeeld in verschillende subcategorieën, zodat je altijd eenvoudig het recept vindt die past bij jouw wensen. 

Taart voor elke gelegenheid 

Voor zo'n beetje elke gelegenheid kun je wel een taart recept vinden op Baktotaal.nl. Maak bijvoorbeeld een lekkere taart voor een verjaardag in een bepaald thema, een mooie bruidstaart of een heerlijke appeltaart voor op een regenachtige herfstdag.  

Wat is het verschil tussen taart en gebak? 

Veel mensen denken dat gebak enkel een synoniem is voor taart en andersom. Toch is dat niet helemaal waar. Een taart is een bepaald soort gebak, maar naast taarten zijn er nog veel meer andere lekkernijen die onder de term gebak vallen.  

Een aantal voorbeelden van gebak zijn:

  • Taarten

  • Brownies

  • Muffins

  • Donuts

  • Vlaaien

  • Soesjes

  • Bosche bollen 

Taart bakken 

Een taart bakken is iets waar je veel geduld voor nodig hebt. Bovendien is het belangrijk dat je goed het recept leest en hier niet te veel van afwijkt. Zorg er dus altijd voor dat je een goede weegschaal hebt, een maatbeker en natuurlijk de juiste ingrediënten. Heb je dat nog niet in huis? In onze webshop vind je bijna alles wat je nodig hebt! 

  

No bake taart maken 

Wil je wel wat lekkers op tafel kunnen zetten, maar wil je liever niet de oven aanzetten? Maak dan eens een no bake taart. No bake taarten zijn taarten die niet de oven in hoeven. Bij zo'n taart denk je al snel aan kwarktaarten, maar er zijn nog veel meer lekkere gebakjes die niet de oven in hoeven. Dat is onder andere ideaal als je niet wilt gaan bakken op een hete zomerdag of als je (tijdelijk) geen oven bij de hand.  

  

Het decoreren van taarten en gebak 

Eén van de belangrijkste onderdelen bij het bakken van taarten en gebak, is het decoreren. Met de juiste decoratie kan je een taart een stijl geven die past bij een gelegenheid. Erg populair is het om zelf een kindertaart te bakken. Hierbij mag decoratie absoluut niet ontbreken, want dat maakt de taart helemaal af. Kies voor decoratie van bijvoorbeeld het favoriete stripfiguur van het kind of de lievelingssport. Natuurlijk mogen kaarsjes niet ontbreken op de taart. Ga je voor een pakket met kaarsjes of ga je voor een cijfer van het jaartal van het kind? De keuze is aan jou! 

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 145-180 van 619

per pagina
Pagina
  1. Bavarois taartjes recept
    Bavarois taartjes recept
    6 1 uur
    Of je nou wat te vieren hebt, er visite langskomt of je gewoon zin hebt in iets lekkers. Deze bavarois taartjes zijn altijd een goed idee! De gebakjes zijn lekker fris en zoet. Daardoor zijn ze niet alleen heerlijk als lekkernij bij een kopje koffie of thee, maar ook perfect als dessert na een gezellig diner. De bavarois gebakjes zijn ook nog eens no bake, dat betekent dat je voor het maken ervan geen oven nodig hebt. Dat is natuurlijk ook weleens fijn én handig als je geen oven bij de hand hebt. Reden genoeg dus om de gebakjes zelf te gaan maken. Lees snel verder voor ons bavarois taartjes recept en ga lekker aan de slag!
    Bekijk het recept
  2. Spidermantaart recept
    Spidermantaart recept
    12 3 uur
    Ken jij iemand die helemaal fan is van Spiderman? Dan is het natuurlijk heel erg leuk om voor diegene een heuse spidermantaart te maken. Wij hebben een recept waarmee je een prachtige taart van Spiderman kunt maken. Het kost wel even wat tijd om de complete taart te bakken en te decoreren, maar dan heb je ook wat. Wil je weten hoe je zelf zo’n gave taart kunt maken? Bekijk dan hieronder ons spidermantaart recept en ga lekker aan de slag!
    Bekijk het recept
  3. Taart met witte chocolade en frambozen recept
    Taart met witte chocolade en frambozen recept
    12 1 uur
    Even los van de warmte: dit is toch wel een fantastisch seizoen om te bakken. Bij de groenteman schittert het zomerfruit je tegemoet, inspiratie volop! Wij kozen voor een taart met witte chocoladevulling en decoreerden die royaal met frambozen, een heerlijke combinatie. Maar met aardbeien, blauwe bessen, bramen of een combinatie van al die zomerse overvloed is ‘ie minstens zo lekker. De bodem is gemaakt van bloem en amandelmeel, het amandelsmaakje wordt nog wat versterkt door amandelextract en door het amandelschaafsel bovenop. Een romig-frisse vulling van witte chocola, mascarpone, slagroom en kwark maakt deze op en top zomerse taart helemaal af.
    Bekijk het recept
  4. Hartige plaattaart recept
    Hartige plaattaart recept
    8 1 uur
    Wij zijn dol op hartige plaattaarten. Deze taarten kun je namelijk beleggen met wat je maar wilt. Bovendien kun je een plaattaart gemakkelijk in stukken snijden en zodoende uitdelen aan bijvoorbeeld visite op een verjaardag of ander feestje. Je kunt een plaattaart ook heel goed als bijgerecht serveren tijdens een warme maaltijd of barbecue. Lees snel verder voor ons hartige plaattaart recept en ga lekker aan de slag!

    Maak de hartige plaattaart al van tevoren!

    Een groot voordeel van een hartige plaattaart is dat je deze snack al prima een poosje van tevoren kunt maken. Wil je de plaattaart als bijgerecht bij het avondeten maken? Maak het hartige gebak dan bijvoorbeeld alvast ‘s ochtends. Dan hoef je de hartige taart ‘s avonds alleen nog maar even in de oven op te warmen. Dat kan best ideaal zijn als je ‘s avonds niet zoveel tijd hebt of gewoonweg niet lang in de keuken wilt staan.
    Bekijk het recept
  5. Tompouce recept
    Tompouce recept
    8 1 uur
    Tompouce is 1 van de meest populaire gebakjes in Nederland. Je kunt dit gebak dan ook op vrijwel elke hoek van de straat kopen. Toch is zelfgemaakte tompouce het allerlekkerst en het is niet eens moeilijk om deze taartjes zelf te maken. Met ons tompouce recept komt dat helemaal goed, want in dit recept helpen we je door alle stappen heen. Lees dus snel verder voor ons tompouce recept en ga lekker aan de slag!

    Zelf bladerdeeg maken of niet?

    Voor het maken van tompouces, heb je onder andere bladerdeeg nodig. Als je het jezelf zo gemakkelijk mogelijk wilt maken, kun je kant-en-klare bladerdeeg uit de winkel gebruiken. Wil je de taartjes helemaal zelf maken? Dan hoor je natuurlijk ook het bladerdeeg from scratch te maken. En heel eerlijk: je proeft echt het verschil tussen kant-en-klare bladerdeeg en de zelfgemaakte variant. In ons bladerdeeg recept leggen we duidelijk uit hoe je zelf bladerdeeg kunt maken.
    Bekijk het recept
  6. Donut taart recept
    Donut taart recept
    12 1.5 uur
    Ken jij de donut taart al? Deze taart lijkt precies op een donut, waardoor je ‘m perfect kunt trakteren op een feestje van een echte donutliefhebber. Wij gebruikten de tulband bakvorm Ciambella. Dankzij deze vorm krijg je een bolle cake met een gat in het midden, waardoor de cake er al bijna uitziet als een donut. Vervolgens hoef je het gebak alleen nog maar naar wens te vullen en te decoreren. In ons donut recept hieronder leggen we het je allemaal haarfijn uit. Lees dus snel verder en ga lekker aan de slag!
    Bekijk het recept
  7. Pikachu taart recept
    Pikachu taart recept
    12 2 uur
    Is er binnenkort iemand jarig die helemaal fan is van Pokémon en dan in het bijzonder Pikachu? Maak dan voor zijn of haar verjaardag een vrolijke Pikachu taart. Met ons recept heb je zo’n leuke taart binnen mum van tijd op tafel staan. Lees snel verder voor ons Pikachu taart recept en ga lekker aan de slag!
    Bekijk het recept
  8. Sinaasappel kwarktaart recept
    Sinaasappel kwarktaart recept
    10 1 uur
    Bij een kwarktaart denk je al gauw aan een aardbeien kwarktaart, maar je kunt deze taart in nog veel meer varianten maken. Maak bijvoorbeeld eens een sinaasappel kwarktaart! Deze taart is lekker fris en smaakt onder andere heerlijk naast een koud drankje op een warme zomerdag. Natuurlijk heb je ook voor het maken van deze taart geen oven nodig en dat kan soms best handig zijn. Lees snel verder voor ons sinaasappel kwarktaart recept en ga lekker aan de slag!

    Verrukkelijke no-bake taart!

    Wij zijn fan van kwarktaart! Je kunt de taart compleet naar eigen smaak maken en het is niet moeilijk om dit gebak op tafel te zetten. Bovendien heb je ook nog eens geen oven nodig om deze taart te maken. Dat is bijvoorbeeld superhandig als je op de camping een lekkere taart wilt maken, thuis geen oven bij de hand hebt of gewoon even geen zin hebt om iets te bakken. Een taart waarvoor je geen oven nodig hebt, wordt ook wel een no-bake cake of no-bake taart genoemd. Ben je op zoek naar nog meer taart recepten waarvoor je geen oven nodig hebt? Gebruik deze termen dan eens op onze blog of in Google en er gaat een wereld voor je open!
    Bekijk het recept
  9. Lotus cheesecake recept
    Lotus cheesecake recept
    10 2.5 uur
    Lotus koekjes ken je vast al wel. Het zijn zoete speculoos koekjes die je perfect als tussendoortje kunt eten bij bijvoorbeeld een kopje koffie of thee. Door de lekkere smaak van de koekjes, kun je ze ook heel goed verwerken in verschillende lekkernijen. Taarten, desserts en cakes bijvoorbeeld. Wij besloten om eens een heuse cheesecake te maken met de koekjes en het resultaat is gewoonweg verrukkelijk. Het is dan ook zeker de moeite waard om zelf eens deze cheesecake te maken. In ons Lotus cheesecake recept hieronder lees je hoe je dat doet!
    Bekijk het recept
  10. Kruisbessentaart recept
    Kruisbessentaart recept
    10 1.5 uur
    Vorig jaar hingen er nog maar vijf zielige vruchtjes aan, maar dit jaar had de kruisbessenstruik er ineens zin in: stekelige takken vol met die mooie gestreepte groen gele bessen. Door de warmte hadden we ineens genoeg voor een taart. Iedereen die weleens in Limburg is geweest, kent deze bessen van de vlaaien en in Duitsland wordt er ook veel mee gebakken. In de supermarkt of bij de groenteman worden ze weinig aangeboden, omdat onbekend nou eenmaal onbemind maakt. Maar je kan je geluk beproeven bij een fruitboerderij of eko-winkel. Of je plant zelf een struik, dan heb je volgend jaar volop eigen bessen. En anders kan je deze taart met frangipane-vulling altijd nog maken met gehalveerde pruimen. Het wordt hoe dan ook een zomers feestje!
    Bekijk het recept
  11. Torta della nonna recept
    Torta della nonna recept
    10 1.5 uur
    Torta della nonna, ken jij het al? Het is een klassieke Italiaanse taart en betekent letterlijk Oma’s taart. De taart is gevuld met een lekkere custard en over de bovenkant hebben we pijnboompitten gestrooid. De combinatie klinkt misschien een beetje gek, maar is gewoonweg heerlijk en je moet het echt eens geproefd hebben! Serveer de taart als lekkernij bij een kopje koffie of thee aan bijvoorbeeld visite, want we weten zeker dat je ermee punten gaat scoren bij jouw gasten. Lees snel verder voor ons torta della nonna recept en ga lekker aan de slag!
    Bekijk het recept
  12. Slagroomtaart recept
    Slagroomtaart recept
    12 1.5 uur
    Of het nu gaat om een verjaardag, een jubileum of gewoon een gezellige middag met vrienden en familie: deze slagroomtaart is altijd een goed idee! Het fijne aan deze slagroomtaart is dat de taart met onze ingrediënten helemaal niet zo lastig te maken is. Uiteraard kun je het gebak decoreren met wat je maar wilt en zo voor iedere feestganger de taart helemaal naar wens maken. Lees snel verder voor ons slagroomtaart recept en ga lekker aan de slag!
    Bekijk het recept
  13. Rijstevlaai recept
    Rijstevlaai recept
    12 1.5 uur
    Wanneer er iemand jarig is moet dat natuurlijk worden gevierd met taart. Op verjaardagen komen we vaak appeltaarten en/of slagroomtaarten tegen, maar ook een vlaai doet het altijd erg goed. En zeg nou eerlijk: een zelfgebakken vlaai is toch het allerlekkerst?! Met dit recept kun je zelf een heerlijke rijstevlaai maken. Deze rijstevlaai is lekker zoet en daardoor het perfecte gebakje bij een kopje koffie of thee. Lees snel verder voor ons rijstevlaai recept en ga aan de slag!
    Bekijk het recept
  14. Linzenvlaai recept
    Linzenvlaai recept
    12 1.5 uur
    Zoek jij nog een lekkernij voor bij de koffie of thee? Maak dan eens deze heerlijke linzenvlaai. Bij het zien van de naam zul je vast denken dat er linzen in het recept zitten, maar dat is niet het geval. De naam is namelijk afgeleid van de linzertorte, een klassiek Oostenrijks gebakje. Wij hebben ervoor gekozen om de vlaai te vullen met heerlijke zoete appeltjes en daardoor is het gebak echt verrukkelijk geworden. We weten dan ook zeker dat deze vlaai bij iedere zoetekauw in de smaak gaat vallen. Lees snel verder voor ons linzenvlaai recept en ga lekker aan de slag!
    Bekijk het recept
  15. Abrikozentaart recept
    Abrikozentaart recept
    10 1.5 uur
    Tijdens de zomermaanden zijn abrikozen het allerlekkerst. Ze zijn dan namelijk lekker zoet, waardoor je ze perfect in allerlei baksels kunt gebruiken. Uiteraard hebben wij ook iets lekkers met abrikozen gebakken, namelijk een heerlijke abrikozentaart. Dit gebak is de perfecte lekkernij voor bij een kopje koffie of thee. Daarnaast is deze taart ook perfect om als traktatie uit te delen op bijvoorbeeld een verjaardag of ander feestje. Lees snel verder voor ons abrikozentaart recept en ga lekker aan de slag!
    Bekijk het recept
  16. Nectarinemeisjes recept
    Nectarinemeisjes recept
    6 1 uur
    Het was bij veel bakkers altijd een vast onderdeel van het assortiment: abrikozenmeisjes. Vaak gemaakt met abrikozen uit blik. Dat is een beetje zonde, nou er ook weer allerlei zomerfruit te koop is. Nectarines bijvoorbeeld. Nog niet echt lekker zacht, maar als je ze bakt is dat zo verholpen. Heerlijk in combinatie met knapperig bladerdeeg, jam en amandelspijs. De rasterroller kan je ook gebruiken voor mooie vlaaien en appeltaarten en binnenkort gaan we er nog lekkere hartige broodjes van zo’n mooi ruitpatroon mee voorzien. Maar eerst lekker genieten van de nectarinemeisjes!
    Bekijk het recept
  17. Vlindertaart recept
    Vlindertaart recept
    9 2 uur
    Alleen al door het zien van deze vlindertaart worden wij al blij en krijgen wij enorm veel zin in het voorjaar. Of je de taart nou serveert op een verjaardag, jubileum of ander feestje: het gebak fleurt elke gelegenheid op. Wij maakten een mooie lichtpaarse taart, met roze ouwel vlinders erop van het merk Brand New Cake. Uiteraard kun je de taart in elke kleur maken die je wilt en ook vlinders in andere kleuren gebruiken om er helemaal een eigen draai aan te geven. Bekijk ons vlindertaart recept hieronder en ga lekker aan de slag!
    Bekijk het recept
  18. Citroentaart recept
    Citroentaart recept
    10 1 uur
    Frisse baksels passen perfect bij de zomer. Deze citroentaart is daar een goed voorbeeld van. De taart kun je perfect in de zon nuttigen met een lekker koud drankje ernaast. Of maak er een dessert van, door bij een stukje taart een bolletje (citroen)ijs en vers fruit te serveren. Wil je weten hoe je zelf deze frisse taart kunt maken? Lees dan snel verder voor ons citroentaart recept en ga lekker aan de slag!
    Bekijk het recept
  19. Fruitkistje recept
    Fruitkistje recept
    10 2 uur
    Een eetbaar fruitkistje: we zien deze bakcreatie steeds vaker voor komen op sociale media en het is dan ook inmiddels een ware trend te noemen. Uiteraard begonnen onze handen te kriebelen bij het zien van al die leuke fruitkistjes, waardoor we besloten om ook een poging te wagen. Zie hier het resultaat! Het kistje ziet er niet alleen heel erg leuk uit, maar is ook nog eens super lekker. De zoete lekkernij kun je dan ook erg goed naast een kopje koffie of thee serveren. Zomaar op een alledaagse dag, maar uiteraard ook op een verjaardag of ander feestje. Lees snel verder voor ons fruitkistje recept en ga lekker aan de bak!

    Wat is een eetbaar fruitkistje?

    Een eetbaar fruitkistje is een lekkernij waarbij het ‘kistje’ van koek is gemaakt. De kist kun je vervolgens vullen met wat je maar wilt en de vulling varieert dan ook behoorlijk. Doorgaans wordt op de bodem een biscuit gelegd en daar bovenop een lekkere crème, bavarois of andere vulling. Als topping wordt vers fruit gebruikt, zodat het geheel op een echt fruitkistje gaat lijken.
    Bekijk het recept
  20. Mini cheesecakes recept
    Mini cheesecakes recept
    12 1 uur
    Cheesecakes, wij kunnen er geen genoeg van krijgen. Tegenwoordig vind je allerlei verschillende varianten op de cheesecake. Dit keer hebben wij deze mini cheesecakes gemaakt. Deze mini cheesecakes zijn perfect om uit te delen bij een kopje koffie of thee op bijvoorbeeld een verjaardag of ander feestje. De gebakjes kun je ook na een heerlijk diner heel goed als dessert serveren. Wij hebben ervoor gekozen om de mini cheesecakes te garneren met zomerfruit, maar uiteraard kun je ook kiezen voor leuke sprinkles of chocolade decoratie. Lees snel verder voor ons mini cheesecakes recept en ga lekker aan de slag!
    Bekijk het recept
  21. Churros cheesecake recept
    Churros cheesecake recept
    10 2.5 uur
    Churros ken je vast al wel. Deze lekkere snack, die vanuit Spanje is overgewaaid, naar Nederland zie je op steeds meer plekken zoals markten, kermissen en andere evenementen. Churros zijn gefrituurde deegstengels die in Nederland vaak met wat poedersuiker en/of gesmolten chocolade worden gegeten. Ons leek het een leuk idee om eens wat anders met deze ‘Spaanse donuts’ te doen, dus we besloten om er een heuse cheesecake mee te maken. We moeten zeggen dat die taart behoorlijk goed is gelukt! Zo goed zelfs, dat wij (met enige trots) graag ons churros cheesecake recept met jullie delen. Lees snel verder voor het recept en ga lekker aan de bak!
    Bekijk het recept
  22. Salted caramel taart recept
    Salted caramel taart recept
    16 1.5 uur
    Ben jij een echte zoetekauw en ben je op zoek naar een origineel taart recept? Maak dan eens deze heerlijke salted caramel taart! Deze taart gaat bij iedere caramel liefhebber in de smaak vallen en de perfecte traktatie voor op een verjaardag of ander feestje. Het fijne aan dit gebak is dat je de taart helemaal naar wens kunt vullen. Vind je de caramel in de taart iets te veel van het goede? Vul de taart dan met een frisse en/of zoete jam, chocolade, slagroom; wat je maar wilt. Lees snel verder voor ons salted caramel taart recept en ga lekker aan de slag!
    Bekijk het recept
  23. Tompouce taco's recept
    Tompouce taco's recept
    8 1.5 uur
    Wij houden ervan om telkens weer nieuwe dingen uit te proberen. Dit keer hebben wij een toffe variant op de tompouce gemaakt, namelijk tompouce taco’s. Deze zoete taco’s zien er niet alleen onwijs leuk uit, maar smaken ook nog eens erg lekker. Je kunt deze lekkernijen dan ook perfect uitdelen tijdens een verjaardag of een ander feestje. Daarnaast zijn deze tompouce taco’s ook erg leuk om te maken voor bijvoorbeeld een high tea. Lees snel verder voor ons tompouce taco’s recept en ga lekker aan de slag!
    Bekijk het recept
  24. Lemon meringue taartjes recept
    Lemon meringue taartjes recept
    12 1.5 uur
    Mmm, wat zien deze lemon meringue taartjes er heerlijk uit! De tartelettes hebben een zoetzure smaak en zijn klein van formaat. Daardoor kun je de gebakjes perfect kunt uitdelen aan jouw visite op bijvoorbeeld een verjaardag of ander feestje. De taartjes smaken trouwens niet alleen lekker bij een kopje koffie of thee, maar doen het ook erg goed als dessert. Je kunt er voor kiezen om de lemon curd voor deze taartjes in de winkel te halen, maar het is ook erg lekker om zelf lemon curd te maken. Lees snel verder voor ons lemon meringue taartjes recept en ga lekker aan de slag, succes!
    Bekijk het recept
  25. Lemon curd cheesecake recept
    Lemon curd cheesecake recept
    10 2 uur
    Ben jij op zoek naar een lekkere frisse taart? Maak dan eens met ons recept deze heerlijke lemon curd cheesecake. De lemon curd geeft een heerlijke frisse smaak en daardoor smaakt de cheesecake ook perfect als dessert. Daarnaast kun je de cheesecake met lemon curd ook serveren als gebakje bij een kopje koffie of thee. Lees snel verder voor ons lemon curd cheesecake recept en ga lekker aan de slag!
    Bekijk het recept
  26. Snowskin mooncakes recept
    Snowskin mooncakes recept
    10 1 uur
    Ken jij mooncake al? Het is een Chinees gebakje dat traditiegetrouw rond het maanfestival (ook wel midherfstfestival) wordt gegeten. Mooncakes hebben een prachtige goudbruine kleur en mooie opdrukjes, waardoor het hartige gebak op zichzelf al een feestje is. Wil je weten wat mooncake precies is en hoe je deze lekkernij zelf kunt maken? Lees dan snel verder voor ons snowcake mooncakes recept en ga lekker aan de slag!

    Wat is een mooncake?

    Mooncake, maancake, maankoek: het zijn allemaal benamingen voor hetzelfde Chinese gebakje. Traditioneel gezien wordt mooncake alleen in de maanden september en oktober gegeten, om de midherfstfeesten te vieren. Net zoals je in Nederland van je werkgever een chocoladeletter cadeau krijgt, krijgt men in China doorgaans maankoekjes cadeau van hun werkgever. Al kunnen Chinezen de lekkernijen ook zelf gewoon kopen of maken. Maankoeken zijn ronde cakejes met een diameter van 10 centimeter en worden in de oven gebakken. Een maankoek bestaat traditioneel gezien uit een vulling van lotuszaadpasta of rode bonenpasta met in het midden van de cake het eigeel van een gezouten eendenei. Dit eigeel representeert de maan. Het deeg van mooncake bestaat onder andere uit reuzel (varkensvet), waardoor het gebakje erg machtig wordt. Het is dan ook niet zo gek dat een maankoek niet door dezelfde persoon in 1 keer wordt opgegeten, maar in partjes wordt verdeeld die weer worden uitgedeeld.
    Bekijk het recept
  27. Moederdagtaart recept
    Moederdagtaart recept
    6 1 uur
    Moeders verdienen het allerbeste, vooral op Moederdag! Daarom is het extra leuk om een lieve moeder op Moederdag iets lekkers te geven dat je zelf hebt gemaakt. Deze moederdagtaart is daar een goed voorbeeld van. Het is een heerlijke tartelette dat uit meerdere laagjes bestaat. Met onderstaand recept kun je twee tartelettes tegelijk maken. Handig dus, als je ook voor je schoonmoeder een lekkere taart wilt maken. Lees snel verder voor ons moederdagtaart recept en ga lekker aan de slag!
    Bekijk het recept
  28. Chocolade salami recept
    Chocolade salami recept
    8 0.5 uur
    Heb jij altijd al eens chocolade salami willen maken? Dan is dit recept voor het maken van chocolade salami echt iets voor jou! Je hebt voor dit recept helemaal geen oven nodig en het duurt helemaal niet lang om de lekkernij te maken. Dat kan soms best handig zijn! Deze chocolade creatie is een perfect lekkernij voor bij de koffie of thee, Je kunt deze lekkernij ook heel goed in plakjes snijden om zodoende te serveren op een verjaardag of ander feestje. Het is weer eens wat anders dan slagroomsoesjes, cakepops enzovoorts. Ben je benieuwd naar hoe je deze lekkere snack kunt maken? Lees dan snel verder voor ons chocolade salami recept en ga aan de slag!

    Wat is chocolade salami?

    Chocolade salami is een Siciliaans gerecht, dat je in Italië in heel veel verschillende varianten vindt. De lekkernij wordt op dezelfde manier als arretjescake gemaakt, alleen is de vorm anders. Wij weten dan ook zeker dat deze chocolade creatie bij ieder arretjescake fan in de smaak gaat vallen. De vorm verklaart gelijk de naam van deze lekkernij. Deze zoetigheid lijkt namelijk erg op een worst en wordt net zoals salami in plakjes geserveerd.
    Bekijk het recept
  29. Spiegeltaart recept
    Spiegeltaart recept
    12 2 uur
    In onderstaand recept leggen wij je stap voor stap uit hoe je zelf deze prachtige spiegeltaart kunt maken. Je maakt de spiegeltaart eenvoudig door er een mirror glaze in de gewenste smaak overheen te genieten. De mirror glaze zorgt niet alleen voor een chique uitstraling, maar ook voor een heerlijke smaak. Wij hebben ervoor gekozen om de taart op te vullen met een witte chocolade- en aardbeienmousse en het eindresultaat is dan ook echt fantastisch geworden. Lees snel verder voor ons spiegeltaart recept en ga lekker aan de slag!
    Bekijk het recept
  30. Lactosevrij gebakje recept
    Lactosevrij gebakje recept
    12 1.5 uur
    Eet jij om wat voor een reden dan ook lactosevrij? Dan vind je het vast leuk om te weten dat deze heerlijke schnitte lactosevrij is! Dit lactosevrij gebakje kun je onder andere perfect serveren op een verjaardag of ander feestje. Het is ook een heel goed idee om het gebak bijvoorbeeld aan je visite te serveren bij een kopje thee of koffie. Je kunt er dus allerlei verschillende kanten mee op. Lees snel verder voor ons lactosevrij gebakje recept en ga lekker aan de slag!
    Bekijk het recept
  31. Bruidstaart recept
    Bruidstaart recept
    40 2 uur
    Is jou gevraagd om een bruidstaart te maken of wil jij jouw gasten op de bruiloft verrassen met een lekkere taart? Maak dan eens met ons recept een heerlijke én mooie bruidstaart! Wij hebben de taart subtiel op kleur gebracht met kleurstoffen uit de Colour Mill Kleurstof Bridal Set/6. Dit is een set van het fijne merk Colour Mill, dat romantische kleuren in verschillende nude tinten bevat. Deze kleuren zijn dus perfect voor het op kleur brengen van een bruidstaart. Lees snel verder voor ons bruidstaart recept en ga lekker aan de slag!
    Bekijk het recept
  32. Kwarktaart met muisjes recept
    Kwarktaart met muisjes recept
    10 1 uur
    Beschuit met muisjes ken je vast al wel, maar heb je ook al gehoord van een kwarktaart met muisjes? Dit gebak ziet er minstens zo leuk uit als beschuit met muisjes en wij vinden het stiekem ook veel lekkerder. Het is weer eens wat anders! Je hoeft trouwens helemaal niet lang in de keuken te staan om dit gebak te maken en je hebt er ook geen eens een oven voor nodig. Hierdoor kun je vrij eenvoudig de beschuit met muisjes door deze heerlijke taart vervangen als lekkernij voor jullie kraamvisite. Uiteraard kun je dit gebak ook prima maken voor een babyshower of ander feestje. Lees snel verder voor ons kwarktaart met muisjes recept en ga lekker aan de slag!
    Bekijk het recept
  33. Ananas kwarktaart recept
    Ananas kwarktaart recept
    12 1 uur
    Bij een kwarktaart denk je misschien aan een aardbeien kwarktaart, maar wist je al dat je kwarktaart in allerlei verschillende smaken kunt maken? Je kunt een kwarktaart ook heel goed versieren zoals je dat zelf helemaal wilt. Met een kwarktaart kun je dus alle kanten op, waardoor het heel erg leuk is om ook eens wat anders te maken dan een standaard aardbeien kwarktaart. Deze ananas kwarktaart is daar een goed voorbeeld van. De kwarktaart heeft door de ananas een lekkere zoete smaak en je waant je door de tropische vrucht jezelf helemaal in tropische sferen als je van deze taart eet. Heerlijk toch?! Lees snel verder voor ons ananas kwarktaart recept en ga lekker aan de slag.
    Bekijk het recept
  34. Bosvruchten kwarktaart recept
    Bosvruchten kwarktaart recept
    12 1 uur
    Kwarktaart kun je in allerlei verschillende smaken maken en ook op diverse manieren toppen. Deze bosvruchten kwarktaart heeft een heerlijke fruitige smaak en ziet er ook nog eens super mooi uit. Het grote voordeel van een kwarktaart is dat je er geen oven voor nodig hebt om het gebak te maken. Dat is natuurlijk super handig! Wil je wel een lekkere taart op tafel zetten, maar daarvoor niet heel lang in de keuken staan én ook geen oven gebruiken? Lees dan snel verder voor ons bosvruchten kwarktaart recept en ga lekker aan de slag!

    Heerlijke no-bake taart!

    Een kwarktaart heeft een bodem die een mengsel is van koek en roomboter en een vulling van kwark. Het enige wat je hoeft te doen is de roomboter smelten in een pannetje op een vuurtje en de kwark op smaak te brengen met wat je maar wilt. Vervolgens vul je de taart met de kwark en laat je ‘m opstijven in de koelkast. Dat betekent dat een kwarktaart, dus ook deze bosvruchten kwarktaart, no bake is. Je hebt dus een oven nodig om deze lekkere taart te maken. Dat is bijvoorbeeld superhandig als je op de camping een lekkere taart wilt maken, thuis geen oven bij de hand hebt of gewoon niet zo lang in de keuken wilt staan.
    Bekijk het recept
  35. Citroen kwarktaart recept
    Citroen kwarktaart recept
    12 1 uur
    Deze citroen kwarktaart heeft een heerlijke frisse citrussmaak, waardoor je ‘m perfect op een warme zomerdag kunt serveren. Voor het maken van deze heerlijke taart heb je geen oven nodig, waardoor je het gebak dus ook nog eens prima op een warme zomerdag kunt maken. Wil je een lekkernij maken die je prima naast een heerlijk koel drankje kunt serveren? Lees dan snel verder voor ons citroen kwarktaart recept en ga lekker aan de slag!
    Bekijk het recept
  36. Red velvet drip cake recept
    Red velvet drip cake recept
    12 1.5 uur
    Tegenwoordig kennen we de drip cakes allemaal wel. Je vindt ze dan ook in allerlei verschillende soorten. Vandaag delen wij ons recept voor het maken van een red velvet drip cake met jullie. Deze red velvet drip cake is de perfecte taart voor tijdens een verjaardag of een ander feestje. Of maak de taart eens voor een lieve moeder op Moederdag, dat zal ze waarderen. Bekijk ons red velvet drip cake recept hieronder en ga lekker aan de bak!
    Bekijk het recept
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 145-180 van 619

per pagina
Pagina
Flag of Germany