• Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis*
  • Gratis verzenden vanaf €75
  • 14.500+ klanten waarderen ons met een 9,2
  • 10.000+ bakproducten uit voorraad leverbaar
Notificatie:

Taart & Gebak recepten

Taart recepten 

Of er nou iemand jarig is, er dit weekend visite langskomt of je gewoon iets lekkers wilt voor bij de koffie of thee: er is altijd wel een goed excuus te bedenken om taart te maken. Wij zijn bij Baktotaal ook dol op taart en daarom delen we op deze pagina onze favoriete taart recepten. Hartig of zoet? Ontdek de mogelijkheden en maak de meest heerlijke baksels om je vingers bij af te likken. 

Keuze genoeg 

Ben jij er al over uit wat voor een soort taart je wilt maken? Wil je graag een zoete taart maken voor bij de koffie of thee met vruchten, kwark of appel? Of wil je juist een heerlijke hartige taart bakken voor bij de borrel of lunch? Bij taarten en gebak heb je dus een ruime keuze uit diverse soorten vullingen, deeg enzovoorts. Maak bijvoorbeeld een lekkere chocoladetaart met een chocolade biscuit als bodem. Of maak juist een heerlijke vlaai met een aardbeienvulling. Alles is mogelijk! Zelfs met het formaat van het gebak kun je lekker variëren. Zo kun je een grote taart maken, een hoge taart, maar ook allemaal kleine gebakjes. De diverse soorten taarten en gebak zijn opgedeeld in verschillende subcategorieën, zodat je altijd eenvoudig het recept vindt die past bij jouw wensen. 

Taart voor elke gelegenheid 

Voor zo'n beetje elke gelegenheid kun je wel een taart recept vinden op Baktotaal.nl. Maak bijvoorbeeld een lekkere taart voor een verjaardag in een bepaald thema, een mooie bruidstaart of een heerlijke appeltaart voor op een regenachtige herfstdag.  

Wat is het verschil tussen taart en gebak? 

Veel mensen denken dat gebak enkel een synoniem is voor taart en andersom. Toch is dat niet helemaal waar. Een taart is een bepaald soort gebak, maar naast taarten zijn er nog veel meer andere lekkernijen die onder de term gebak vallen.  

Een aantal voorbeelden van gebak zijn:

  • Taarten

  • Brownies

  • Muffins

  • Donuts

  • Vlaaien

  • Soesjes

  • Bosche bollen 

Taart bakken 

Een taart bakken is iets waar je veel geduld voor nodig hebt. Bovendien is het belangrijk dat je goed het recept leest en hier niet te veel van afwijkt. Zorg er dus altijd voor dat je een goede weegschaal hebt, een maatbeker en natuurlijk de juiste ingrediënten. Heb je dat nog niet in huis? In onze webshop vind je bijna alles wat je nodig hebt! 

  

No bake taart maken 

Wil je wel wat lekkers op tafel kunnen zetten, maar wil je liever niet de oven aanzetten? Maak dan eens een no bake taart. No bake taarten zijn taarten die niet de oven in hoeven. Bij zo'n taart denk je al snel aan kwarktaarten, maar er zijn nog veel meer lekkere gebakjes die niet de oven in hoeven. Dat is onder andere ideaal als je niet wilt gaan bakken op een hete zomerdag of als je (tijdelijk) geen oven bij de hand.  

  

Het decoreren van taarten en gebak 

Eén van de belangrijkste onderdelen bij het bakken van taarten en gebak, is het decoreren. Met de juiste decoratie kan je een taart een stijl geven die past bij een gelegenheid. Erg populair is het om zelf een kindertaart te bakken. Hierbij mag decoratie absoluut niet ontbreken, want dat maakt de taart helemaal af. Kies voor decoratie van bijvoorbeeld het favoriete stripfiguur van het kind of de lievelingssport. Natuurlijk mogen kaarsjes niet ontbreken op de taart. Ga je voor een pakket met kaarsjes of ga je voor een cijfer van het jaartal van het kind? De keuze is aan jou! 

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 181-216 van 619

per pagina
Pagina
  1. Malteser taart recept
    Malteser taart recept
    8 1.5 uur
    Ben je dol op Maltesers, chocolade en houd je wel van een gebakje op zijn tijd? Dan word je vast en zeker onwijs blij van deze Maltesers taart. De taart bestaat namelijk van binnen en van buiten compleet uit chocolade en is echt super lekker! Het is trouwens niet eens zo lastig om zelf deze taart te maken. Wil je weten hoe je dat zelf kunt doen? Lees dan snel verder voor ons Malteser taart recept en ga lekker aan de bak!
    Bekijk het recept
  2. Stoofperen cheesecake recept
    Stoofperen cheesecake recept
    10 2 uur
    In het najaar worden er vaak stoofperen gegeten en dat snappen wij heel goed, want ze hebben echt een heerlijke zoete smaak. Doordat ze zo lekker zoet van smaak zijn, kun je er ook perfect mee bakken. Dit keer hebben wij ermee deze overheerlijke stoofperen cheesecake gemaakt. Je kunt de cheesecake als gebak serveren bij een kopje koffie of thee, maar de taart is ook een perfect dessert. Reden genoeg dus om zelf eens dit heerlijke gebak te gaan maken. Lees snel verder voor ons stoofperen cheesecake recept en ga lekker aan de slag!
    Bekijk het recept
  3. Oranje taart recept
    Oranje taart recept
    12 1.5 uur
    Bij een echte oranje taart mogen de appeltjes van oranje natuurlijk niet ontbreken. Wij combineerden de frisse smaak van sinaasappels met de kruidige smaak van gember. Deze combinatie is gewoonweg fantastisch te noemen! Het biscuit gaven we een opvallende oranje kleur, waardoor deze heel erg mooi afsteekt met de witte kleur van de heerlijke room waarmee de taart is gekleurd. Dankzij de smaak en mooie oranje kleur, kun je deze taart perfect serveren op Koningsdag, tijdens het WK Voetbal of andere Oranje viering. Wil je weten hoe je zelf deze lekkere taart kunt maken? Lees snel verder voor ons oranje taart recept en ga lekker aan de slag!
    Bekijk het recept
  4. Taart voor Pasen recept
    Taart voor Pasen recept
    12 2 uur

    Alles aan deze taart roept: Pasen! En die vrolijkheid kunnen we wel gebruiken, nu het maar somber en koud blijft buiten. Het mooie van een taart als deze is dat je er met andere decoratie zo een compleet ander thema aan kan hangen. Want met deze basis van luchtige biscuit met een romige vulling met witte chocolade, jam en vers fruit gooi je altijd hoge ogen, hoe je ‘m ook opmaakt.

    Wij kozen voor een vrolijke Paastaart, en gingen lekker los met chocolade-eitjes, piepkleine strooi-eitjes en gekleurde sprinkles rondom. Maar als je gewoon de lente wilt vieren, kan je de eitjes ook weglaten en er mooie kleine viooltjes uit de tuin op leggen. Of je gebruikt het fruit uit de vulling ook als decoratie. Leef je uit en haal de lente in huis!

    Bekijk het recept
  5. Paasnestjes recept
    Paasnestjes recept
    6 1.5 uur
    Ga jij tijdens Pasen de brunch verzorgen en ben je nog op zoek naar een zoet recept? Maak dan eens met ons recept deze leuke paasnestjes! De paasnestjes zijn helemaal niet lastig om te maken en zijn de perfecte lekkernij voor bij een kopje koffie of thee. Daarnaast smaken deze nestjes ook heerlijk als dessert na de brunch. Wil jij weten hoe je zelf deze paasnestjes kunt maken? Lees dan snel verder voor ons paasnestjes recept!
    Bekijk het recept
  6. Monchou slof recept
    Monchou slof recept
    6 1 uur
    Bij monchou denk je vast aan de welbekende monchoutaart die je ermee kunt maken. Je weet wel, die taart met een brosse koekbodem (het liefst gemaakt van Bastogne koekjes) met koekbodem, een vulling van monchou en een topping van kersen. Deze taart wordt in Nederland al heel erg lang regelmatig geserveerd op verjaardagen en andere feestjes, waardoor het wel een echte klassieker onder de taarten is te noemen. Wij vonden het leuk om eens een variant op deze klassieker te maken en bedachten een recept voor een heerlijke monchou slof. Deze taart is behoorlijk goed gelukt (al zeggen we het zelf) en misschien wel één van onze nieuwe favorieten te noemen. Wil je weten hoe je zelf deze monchou slof kunt maken? Lees dan snel verder voor ons monchou cheesecake recept en ga lekker aan de bak!
    Bekijk het recept
  7. Cheesecake in een glaasje recept
    Cheesecake in een glaasje recept
    4 1 uur
    We kennen cheesecakes allemaal wel in de vorm van een taart. Zuke cheesecakes worden vaak als gebak bij een kopje koffie of thee geserveerd, maar een cheesecake smaakt ook heerlijk als dessert. Wij hebben de standaard cheesecake dan ook een twist gegeven, door eens een cheesecake in een glaasje te maken. Zodoende kregen we allerlei hapjes, die we perfect als lekkere traktatie kunnen uitdelen. Uiteraard kun je cheesecake in glaasjes ook heel goed serveren als dessert of als lekker hapje bij bijvoorbeeld een high tea. Reden genoeg dus om ze zelf eens te maken. Lees snel verder voor ons cheesecake in een glaasje recept om erachter te komen hoe je dat kunt doen!
    Bekijk het recept
  8. Laagjestaart voor Pasen recept
    Laagjestaart voor Pasen recept
    12 2 uur
    Paaseieren en een paasstol ken je inmiddels vast al wel. Lijkt het je leuk om eens wat anders te maken dan dat? Een lekker gebak waarmee je jouw gasten zeker weten zult verrassen? Maak dan eens aan de hand van onderstaand recept een heerlijke laagjestaart voor Pasen. De lekkere fruitlaag in combinatie met de chocolade biscuit en mascarponeroom is echt verrukkelijk. Je kunt deze taart perfect serveren bij een kopje koffie of thee, maar wij vinden het gebak ook een heerlijk dessert. Decoreer de taart met wat je maar wilt en je hebt een echte eye-catcher waarvan jouw gasten heerlijk zullen gaan smullen. Lees snel verder voor ons laagjestaart voor Pasen recept en ga lekker aan de slag!
    Bekijk het recept
  9. Dadeltaart recept
    Dadeltaart recept
    10 1 uur
    Ben je op zoek naar een lekker nagerecht voor tijdens de iftar wanneer je meedoet aan de Ramadan? Of ben je gewoon op zoek naar een lekkere taart recept? Dan is ons recept voor een dadeltaart echt wat voor jou. Deze taart is namelijk heerlijk bij de koffie of thee, maar ook een perfecte afsluiter van een lekkere maaltijd. Bovendien heb je helemaal geen oven nodig om deze taart te maken, wat dus ontzettend handig is. Lees snel verder voor ons (no bake) dadeltaart recept en ga lekker aan de slag!
    Bekijk het recept
  10. Lente tompouces recept
    Lente tompouces recept
    6 1.5 uur
    Als je dit ziet dan is het toch meteen lente in je hoofd? Deze tompouce heeft echt het voorjaar in zijn bol: het gele glazuur, de bloemetjes en vlinders bovenop en in zowel het deeg als in de roomvulling een lekker fris vleugje citrus. Wij maakten het bladerdeeg zelf, maar als je dat een gedoetje vindt, gaat het natuurlijk ook prima met koelvers bladerdeeg uit de supermarkt. Maak je de tompouce een dag van tevoren? Klop dan een zakje slagroomversteviger mee met de slagroom en wacht nog even met het strooien van de bloemetjes en vlindertjes.
    Bekijk het recept
  11. Paashaas koektaart recept
    Paashaas koektaart recept
    10 2 uur
    Bij Pasen denk je waarschijnlijk aan een paasbrunch inclusief paastafel vol met lekkere broodjes. Uiteraard mag de welbekende paasstol ook niet tijdens Pasen ontbreken. Er zijn echter nog veel meer lekkernijen die je voor deze feestelijke gelegenheid kunt maken, zoals deze Paashaas koektaart. Serveer deze taart als afsluiter van de paasbrunch of het paasdiner of gewoon lekker bij de koffie of thee. Wil je weten hoe je zelf deze heerlijke taart kunt maken? Lees dan snel verder voor ons paashaas koektaart recept en ga lekker aan de bak!
    Bekijk het recept
  12. Monchou cheesecake recept
    Monchou cheesecake recept
    10 3 uur
    De monchoutaart is in Nederland inmiddels wel een echte klassieker onder de taarten te noemen. Een heerlijke bodem (van het liefst Bastogne koekjes), vulling van monchou en topping van kersen: onwijs lekker! Niets meer aan doen zou je misschien denken, maar daar dachten wij toch anders over. Ons leek het namelijk ook wel wat om eens te kijken of we met monchou ook een heerlijke cheesecake konden maken. Een gebakken cheesecake wordt immers ook onder andere met roomkaas gemaakt. Dit idee pakte heel goed uit (al zeggen we het zelf), want het resultaat was een heerlijke en tikkeltje machtige cheesecake die we zeker weten nog vaker gaan maken. Lijkt jou dit ook wel wat? Lees dan snel verder voor ons monchou cheesecake recept en ga lekker aan de slag!
    Bekijk het recept
  13. Geboortetaart recept
    Geboortetaart recept
    10 2 uur
    Is er een kindje geboren? Dan moet dat natuurlijk worden gevierd! De welbekende beschuit met muisjes ken je waarschijnlijk al wel. Het is een heel erg leuk idee om in plaats daarvan eens een geboortetaart te maken. Maak de taart als kersverse ouders bijvoorbeeld zelf voor de kraamvisite. Of neem als kraamvisite juist een geboortetaartje mee als kraamcadeau. Wij maakten deze keer een geboortetaart voor een meisje, maar door de kleur roze te vervangen door blauwe kun je er natuurlijk ook een taartje voor een jongen mee maken. Of maak er een genderneutrale taart van. Het is maar net wat je zelf wilt. Lees snel verder voor ons geboortetaart recept en ga lekker aan de slag!
    Bekijk het recept
  14. Geboortetaart voor een jongen recept
    Geboortetaart voor een jongen recept
    10 2 uur
    Is er een kindje geboren? Dan moet dat natuurlijk worden gevierd! De welbekende beschuit met muisjes ken je waarschijnlijk al wel. Het is een heel erg leuk idee om in plaats daarvan eens een geboortetaart te maken. Maak de taart als kersverse ouders bijvoorbeeld zelf voor de kraamvisite. Of neem als kraamvisite juist een geboortetaartje mee als kraamcadeau. Wij maakten deze keer een geboortetaart voor een jongen, maar door de kleur blauw te vervangen door de kleur roze kun je er natuurlijk ook een taartje voor een meisje mee maken. Of maak er een genderneutrale taart van. Het is maar net wat je zelf wilt. Lees snel verder voor ons geboortetaart voor een jongen recept en ga lekker aan de slag!
    Bekijk het recept
  15. Vierkante koektaartjes met botercrème recept
    Vierkante koektaartjes met botercrème recept
    6 1.5 uur
    Slagroomtaart, appeltaart, schwarzwalder kirsch, chocoladetaart: deze taarten ken je vast al wel. En als je het zelf leuk vindt om taarten te bakken, heb je ze allemaal vast ook wel een keer gebakken. Lijkt het je leuk om eens wat anders te bakken dan dat? Maak dan eens deze vierkante taartjes van koek. De koek is heel erg lekker in combinatie met de botercrème die wij erop hebben gespoten, maar uiteraard kun je elke crème gebruiken die je lekker vindt. Als de crème maar wel een beetje stevig is. Hieronder lees je hoe je zelf deze verrukkelijke vierkante koektaartjes kunt maken!

    Vanille- en chocolade koektaartjes maken

    Wij hebben zowel vierkante koektaartjes in de smaak vanille als in chocoladesmaak gemaakt. Met dit recept kun je in totaal 12 koektaartjes maken. Dat zijn 6 koektaartjes in de smaak vanille en 6 taartjes in de smaak chocolade. Wil enkel taartjes met vanille smaak maken? Laat dan de cacaopoeder weg en meng de suikerbakkerspoeder, bloem, ei, zout, roomboter en patentbloem door elkaar heen. Breng naar wens op smaak met vanille extract. Wil je enkel chocolade koektaartjes maken? Laat dan juist de vanille smaakstof weg en meng de suikerbakkerspoeder, bloem, ei, roomboter en patentbloem door elkaar heen. Verdubbel de hoeveelheid cacaopoeder en roer dit ook door het mengsel heen. Uiteraard kun je de crème ook compleet naar wens op smaak brengen.
    Bekijk het recept
  16. Schwarzwalder kirsch slof recept
    Schwarzwalder kirsch slof recept
    6 1 uur
    Van de berg af roetsjen, lekker met je snuit in de zon, après ski. Allemaal geneugten van de wintersport maar wat ons betreft hoort een bezoekje aan een Konditorei ook zeker in dat rijtje. Want wat kunnen ze bakken, daar in Oostenrijk. Wie dat gevoel nog even vast wil houden, kan natuurlijk thuis zelf aan de bak. We combineerden een echte klassieker, de Schwarzwalder Kirsch taart, met een lekkere sloffenbodem met cacao en een romige kersenmousse. Ben je weg van deze smaak? Bak dan vast twee bodems en vries er één in, dat gaat prima.
    Bekijk het recept
  17. Monchoutaart met aardbeien recept
    Monchoutaart met aardbeien recept
    10 1 uur
    Bij monchou denk je vast aan de welbekende monchoutaart met koekbodem, een vulling van monchou en een topping van kersen. Deze taart bestaat al decennialang en is inmiddels in Nederland een echte klassieker onder de taarten te noemen. Wij vonden het leuk om onze eigen draai aan deze klassieke taart te geven en de kersen te vervangen voor aardbeien. Dat is bijvoorbeeld ideaal als je niet zo van kersen houdt, maar wel van aardbeien. De aardbeien geven de taart een lekkere, frisse smaak en combineren net zo goed als de kersen met de lekkere verse roomkaas vulling en koekbodem. Reden genoeg dus om zelfs een monchoutaart met aardbeien te maken. Lees snel verder voor ons monchoutaart met aardbeien recept en ga lekker aan de slag!
    Bekijk het recept
  18. Monchoutaart met banaan recept
    Monchoutaart met banaan recept
    10 1 uur
    Bij monchou denk je vast aan de welbekende monchoutaart die je ermee kunt maken. Je weet wel, die taart met een brosse koekbodem (het liefst gemaakt van Bastogne koekjes) met koekbodem, een vulling van monchou en een topping van kersen. Deze taart wordt in Nederland al heel erg lang regelmatig geserveerd op verjaardagen en andere feestjes, waardoor het wel een echte klassieker onder de taarten is te noemen. Wij vonden het leuk om eens een variant op deze klassieker te maken, namelijk een monchoutaart met banaan. Ben je niet zo van de kersen? Dan kun je ze prima vervangen door banaan. Banaan geeft de taart een ietwat zoetere smaak en combineert prima met de monchou en taartbodem. Reden genoeg dus om zelfs een monchoutaart met banaan te maken. Lees snel verder voor ons monchoutaart met banaan recept en ga lekker aan de slag!
    Bekijk het recept
  19. Meringue krans voor Pasen recept
    Meringue krans voor Pasen recept
    9 3 uur
    Deze meringue krans voor Pasen is super lekker en ziet er ook nog eens heel erg mooi uit. Zet de krans op jouw paastafel meer en de tafel ziet er gelijk een stuk mooier uit. Daarnaast kun je deze krans helemaal naar wens decoreren én zou je hem zelfs nog in andere thema’s kunnen maken als je dat wilt. Wil je weten hoe je zelf zo’n leuke krans kunt maken? Lees dan snel verder voor ons meringue krans voor Pasen recept en ga lekker aan de slag!
    Bekijk het recept
  20. Pokeballs recept
    Pokeballs recept
    8 1.5 uur
    Ken jij iemand die helemaal fan is van Pokémon? Dan moet je echt eens diegene verrassen met deze pokéballs! Deze Pokémon ballen zijn namelijk helemaal niet zo heel lastig om te maken en hebben een heerlijke zoete smaak. In plaats van dat er een Pokémon in de bal zit, hebben wij er heerlijke mini chocolaatjes ingestopt. Uiteraard kun je hier lekker mee variëren en allerlei soorten andere chocolaatjes of snoepjes in de ballen doen. Deze ballen kun je zelfs als Pokémon decoratie gebruiken op een Pokémontaart of ander lekkernij. Reden genoeg dus om ze zelf eens te gaan maken. Lees snel verder voor ons pokeballs recept en ga lekker aan de slag!
    Bekijk het recept
  21. Appeltaart recept
    Appeltaart recept
    12 1.5 uur
    Een echte oud-Hollandse klassieker is wel de appeltaart! Deze taart bestaat al jaren, maar is nog altijd bij velen geliefd en komt bij veel verjaardagen weer op tafel. Ook wij zijn dol op appeltaart en delen daarom ons favoriete appeltaart recept met jullie, zodat je thuis ook een heerlijke appeltaart kunt maken. Het lekkere aan deze taart is, dat wij wat paneermeel op de taartbodem strooien alvorens we de vulling in de taartvorm doen. Daardoor wordt de taart niet zo sompig van de appels. Ben je benieuwd naar hoe je zelf een verrukkelijke appeltaart kunt maken? Lees dan snel verder voor ons appeltaart recept en ga lekker aan de slag!
    Bekijk het recept
  22. Driekoningentaart recept
    Driekoningentaart recept
    10 1 uur
    Zoals je de naam al doet vermoeden, is een driekoningentaart een taart die wordt gebakken naar aanleiding van het Driekoningenfeest. Deze taart bestaat uit 2 lagen bladerdeeg met daar tussenin een heerlijke amandelmengsel. Het bijzondere aan de taart is dat er een boon of ander kleinigheidje in wordt verstopt. Wij hebben er in dit recept voor gekozen om er een amandel in te verstoppen. Degene die het stukje met de amandel krijgt, is voor die dag de koning. Ga jij zelf ook deze taart maken? Lees dan snel verder voor ons driekoningentaart recept en ga lekker aan de slag!

    Wat is Driekoningen?

    Driekoningen is een christelijke feestdag die elk jaar op 6 januari of de zondag die dat jaar dicht bij die datum ligt, wordt gevierd. Op deze dag vieren de christenen het bezoek van de 3 wijzen aan baby Jezus. De wijzen zagen een wonderlijke ster aan de hemel staan en gingen op pad om te kijken waar de ster naar toe wees. Ze kwamen toen bij Jezus uit. Voor veel mensen is Driekoningen dé dag waarop ze stoppen met het wensen van een gelukkig nieuwjaar aan elkaar. Het is ook de dag waarop men begint met het opruimen van de kerstdecoratie in en rondom het huis.
    Bekijk het recept
  23. Tarte tatin peer recept
    Tarte tatin peer recept
    10 1 uur
    Heb je nog wat peren over? Maak er dan eens deze heerlijke tarte tatin met peer mee! Het kenmerkende aan een tarte tatin is dat deze taart ondersteboven wordt gebakken, waardoor het bladerdeeg lekker knapperig blijft. Door de zoete smaak van de gekarameliseerde peren is deze tarte tatin peer een perfect lekkernij voor bij de koffie of thee. Wil jij zelf ook deze heerlijke taart maken? Lees dan snel verder voor ons tarte tatin peer recept en ga lekker aan de slag!
    Bekijk het recept
  24. Gender reveal taart recept
    Gender reveal taart recept
    15 1.5 uur
    Tijdens een gender reveal party wordt het geslacht van de toekomstige baby onthuld. Je kunt het geslacht op allerlei verschillende manieren onthullen, bijvoorbeeld met een ballon of een confetti kanon. Wij hebben een gave gender reveal taart gemaakt, waarmee je op een toffe en manier het geslacht van het kindje kunt bekendmaken. Als je de taart doormidden snijdt, komt de kleur van het geslacht tevoorschijn. Na de bekendmaking kun je met alle gasten smullen van de heerlijke taart. Reden genoeg dus om zelf een lekkere gender reveal cake te maken voor jouw feest. Lees snel verder voor ons gender reveal taart recept en ga lekker aan de slag!
    Bekijk het recept
  25. Appeltaartcake recept
    Appeltaartcake recept
    12 2 uur
    Is het een appeltaart of is het toch gewoon een cake? Daar zijn de meningen over verdeeld. Vandaar dat wij de gulden middenweg hebben gekozen en dit gebak een appeltaart cake hebben genoemd. Waar de meeste mensen, die wij dit gebak hebben laten proeven, het wel over eens zijn, is dat deze lekkernij echt super lekker is. Het gebak heeft namelijk een appeltaart bodem met daar bovenop een laagje cake. Door de vulling is wat custard gegaan, waardoor deze net wat anders is dan bij gewone appeltaart. Al met al is het een lekker, tikkeltje machtig gebak geworden die echt de moeite waard is om eens te maken. Lees dus snel verder voor ons appeltaart cake recept en ga lekker aan de slag!
    Bekijk het recept
  26. Hartvormige appeltaart recept
    Hartvormige appeltaart recept
    14 2 uur
    Met dit recept maak je een heerlijke klassieke appeltaart. Wij hebben er een kleine twist aangegeven door hem in een hartvormige springvorm te bakken. Op deze manier wordt het super leuk om de taart aan iemand te serveren die je liefhebt op bijvoorbeeld Valentijnsdag, Moederdag of Vaderdag. Heb je geen hartvormige springvorm in huis? Dan is dat geen enkel probleem, want je kunt de taart ook prima in een normale springvorm bakken. Lees snel verder voor ons hartvormige appeltaart recept en ga lekker aan de slag!
    Bekijk het recept
  27. Pokémon taart recept
    Pokémon taart recept
    30 5 uur
    Wauw, wat ziet deze Pokémon taart er gaaf uit! Wij weten zeker dat je met deze taart elke Pokémon fan kunt verrassen. De taart is dan ook super tof om tijdens een verjaardag of een ander feestje te serveren. Je kunt je vast wel voorstellen dat het maken van deze taart heel wat tijd kost, maar het eindresultaat mag er zeker zijn! Uiteraard kun je ook een laag minder of meer maken, zodat de taart helemaal naar wens wordt. Lees snel verder voor ons Pokémon recept en ga lekker aan de slag, succes!
    Bekijk het recept
  28. Open appeltaart met kaneel recept
    Open appeltaart met kaneel recept
    10 1 uur
    Ben je binnenkort jarig en ben je op zoek naar gebak voor bij de koffie of thee of heb jij gewoon zin om iets lekkers te bakken? Maak dan eens deze verrukkelijke open appeltaart met kaneel! Doordat de bovenkant van de taart ‘open’ is, kost het maken ervan een stuk minder tijd dan bij een ‘dichte’ standaard appeltaart. Reden genoeg dus om zelf eens deze heerlijke open appeltaart met kaneel te maken. Lees snel verder voor ons open appeltaart met kaneel recept en ga lekker aan de slag. Succes met bakken!
    Bekijk het recept
  29. Stroopwafelsoezen recept
    Stroopwafelsoezen recept
    10 1.5 uur
    Speciaal voor ons heeft Instagrammer @ellouisacooking deze stroopwafelsoezen gemaakt en het resultaat is echt verrukkelijk! De soezen zijn namelijk lekker zoet van smaak en we weten zeker dat ze bij iedere caramel liefhebber in de smaak gaan vallen. Op de bodem van de soezen heeft Ellouisa een laagje stroopwafelkruimels gelegd en daar bovenop heeft ze een lekkere toef mascarponeroom gespoten. Wil jij zelf ook deze heerlijke stroopwafelsoezen maken? Lees dan snel verder voor het recept en ga lekker aan de slag!
    Bekijk het recept
  30. Bento cakes voor Valentijnsdag recept
    Bento cakes voor Valentijnsdag recept
    4 1.5 uur
    Ken jij bento cakes al? Ze zijn momenteel in Zuid-Korea en Singapore een ware hit. Ook in Nederland winnen deze kleine taartjes aan populariteit. Het kenmerkende aan een bento cake is het kleine formaat. Het taartje is net groot genoeg om 1 persoon ervan te laten genieten. Dat maakt het onder andere heel erg leuk om een bento taartje aan iemand cadeau te geven. Maak de bento cake helemaal naar de wens van de ontvanger en je hebt zeker weten een cadeau dat in de smaak zal vallen. Wij kozen ervoor om bento cakes voor Valentijnsdag te maken. Lees snel verder voor ons bento cakes recept en ga lekker aan de slag!

    Wat is een bento cake?

    Een bento cake wordt en ook wel een ‘lunchbox cake’ genoemd. Het is een klein taartje dat in principe in een lunchtrommel of in een hamburgerdoosje past. Een bento cake is namelijk net iets groter dan een cupcake, maar wel weer een stuk kleiner dan een standaard taart. Het leuke aan zo’n taartje is dat je deze compleet naar wens kunt maken, vullen en decoreren. Zo kun je ervoor kiezen om er een tekstje op te schrijven, maar je kunt het taartje ook opspuiten met botercrème of bekleden met fondant. Reden genoeg om zelf eens zo’n schattige bento cake te maken!
    Bekijk het recept
  31. Surprise taart voor Valentijnsdag recept
    Surprise taart voor Valentijnsdag recept
    12 1.5 uur
    Voor je het weet is het alweer Valentijnsdag. Speciaal voor deze dag heeft Instagrammer @ellouisacooking deze prachtige surprise taart voor Valentijnsdag gemaakt. Met deze taart kun je jouw geliefde zeker verrassen, want als je de taart doorsnijdt komt er een prachtig hart tevoorschijn. Je maakt deze suprise taart door het gebak in een speciale vorm te bakken. Hieronder legt ze stap voor stap uit hoe je de taart zelf kunt maken. Lees snel verder voor haar recept en ga lekker aan de slag!
    Bekijk het recept
  32. Cakesicles recept
    Cakesicles recept
    16 1.5 uur
    Ken jij cakesicles al? Dit zijn super lekkere ijsjes die gemaakt zijn van cake. Ze zijn niet alleen lekker, maar tegenwoordig ook ontzettend populair. Met ons cakesicles recept kun je heel eenvoudig zelf deze ijsjes maken. Dit is trouwens heel eenvoudig te doen met de Brand New Cake Cakepop-mix. Wil je het jezelf nog makkelijker maken? Gebruik dan een kant-en-klare cake uit de winkel, al vinden wijzelf de ijsjes een stuk lekkerder als ze van een vers zelfgebakken cake zijn gemaakt. Ga jij zelf ook deze cakesicles maken? Lees dan snel verder voor ons cakesicles recept en ga lekker aan de slag!
    Bekijk het recept
  33. Slagroomsoesjes recept
    Slagroomsoesjes recept
    25 1 uur
    Slagroomsoezen, wie kent ze niet? Inmiddels kun je deze lekkernijen bij elke bakker en in elke supermarkt wel krijgen. Toch zijn zelfgemaakte soezen natuurlijk het allerlekkerst. Het is trouwens helemaal niet lastig om zelf slagroomsoesjes te maken en de meeste benodigdheden ervoor heb je waarschijnlijk al gewoon in huis. Reden genoeg dus om zelf eens lekkere slagroomsoesjes te maken aan de hand van ons slagroomsoesjes recept.
    Bekijk het recept
  34. Mini citroenslofjes recept
    Mini citroenslofjes recept
    6 1.5 uur
    Je moet er nog met een vergrootglas bij, maar in de tuin komen toch echt voorzichtig de eerste krokussen en mini-narcisjes boven. O, wat snakken we naar dat vrolijke geel nu het zo somber is buiten. Omdat het allemaal nog niet echt opschiet, gaan we maar gauw wat fris en lente-achtigs bakken. Deze ronde mini-gebakjes barsten van de citroensmaak, een mooi contrast met de sloffenbodempjes met zoete amandelspijs eronder. Wil je het nog makkelijker? Maak de bodempjes dan van bastognekoeken met boter (zoals bij een Monchoutaart), dan hoef je zelfs de oven niet aan te zetten. Het gele narcisje bovenop maakt de hoera-bijna-voorjaar stemming helemaal af.
    Bekijk het recept
  35. Oreo brownie cheesecake recept
    Oreo brownie cheesecake recept
    12 1 uur
    Oreo, brownie en cheesecake, dat zijn toch allemaal heerlijke lekkernijen?! Met dit recept maak je een heuse Oreo brownie cheesecake en heb je dus het beste van 3 werelden. Maak deze taart bij bijvoorbeeld als snack tijdens een avondje thuis voor de buis. Ook op een verjaardag doet de taart het hartstikke goed. Je zou het gebak zelfs als dessert kunnen serveren na een heerlijk diner. Reden genoeg dus om zelf eens deze taart te maken. Lees snel verder voor ons Oreo brownie cheesecake recept en ga lekker aan de slag!
    Bekijk het recept
  36. Cartooncake recept
    Cartooncake recept
    12 3 uur
    Ken jij de cartooncake (in het Nederlands ‘cartoon taart’ genaamd) al? Deze taart is inmiddels een ware hype in Nederland dat is overgewaaid vanuit Amerika. Doordat het momenteel zo’n grote hit is, moesten wij natuurlijk ook onze eigen cartooncake recept ontwikkelen. Zie hier het resultaat! Wil je weten hoe je zelf zo’n leuke cartooncake kunt maken? Lees dan snel verder!

    Wat is een cartooncake?

    Een cartooncake is een taart waarbij het net lijkt alsof deze rechtstreeks uit een cartoonserie komt. Door de decoratie lijkt het namelijk net alsof de taart is getekend en dat ziet er onwijs grappig uit. Dit effect krijg je door de taart op verschillende manieren te bekleden met fondant. Met het fondant maak je het bovenste laagje op de taart, wat bijvoorbeeld een creme of drip kan voorstellen en ook de binnenkant van de taart. Je kan er zelfs mee de laagjes ‘vullingen’ van een taart maken evenals een toefje crème en kaarsje(s) bovenop de taart. Vervolgens omlijn je de taart en alle onderdelen ervan, met dunne lijntjes zwarte rolfondant. Je zult zien dat als je dat doet, jouw taart echt dat cartoonachtige uiterlijk krijgt. In ons cartooncake recept hieronder, leggen we je stap voor stap uit hoe je dit kunt doen.
    Bekijk het recept
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 181-216 van 619

per pagina
Pagina
Flag of Germany