• Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis*
  • Gratis verzenden vanaf €75
  • 14.500+ klanten waarderen ons met een 9,2
  • 10.000+ bakproducten uit voorraad leverbaar
Notificatie:

Taart & Gebak recepten

Taart recepten 

Of er nou iemand jarig is, er dit weekend visite langskomt of je gewoon iets lekkers wilt voor bij de koffie of thee: er is altijd wel een goed excuus te bedenken om taart te maken. Wij zijn bij Baktotaal ook dol op taart en daarom delen we op deze pagina onze favoriete taart recepten. Hartig of zoet? Ontdek de mogelijkheden en maak de meest heerlijke baksels om je vingers bij af te likken. 

Keuze genoeg 

Ben jij er al over uit wat voor een soort taart je wilt maken? Wil je graag een zoete taart maken voor bij de koffie of thee met vruchten, kwark of appel? Of wil je juist een heerlijke hartige taart bakken voor bij de borrel of lunch? Bij taarten en gebak heb je dus een ruime keuze uit diverse soorten vullingen, deeg enzovoorts. Maak bijvoorbeeld een lekkere chocoladetaart met een chocolade biscuit als bodem. Of maak juist een heerlijke vlaai met een aardbeienvulling. Alles is mogelijk! Zelfs met het formaat van het gebak kun je lekker variëren. Zo kun je een grote taart maken, een hoge taart, maar ook allemaal kleine gebakjes. De diverse soorten taarten en gebak zijn opgedeeld in verschillende subcategorieën, zodat je altijd eenvoudig het recept vindt die past bij jouw wensen. 

Taart voor elke gelegenheid 

Voor zo'n beetje elke gelegenheid kun je wel een taart recept vinden op Baktotaal.nl. Maak bijvoorbeeld een lekkere taart voor een verjaardag in een bepaald thema, een mooie bruidstaart of een heerlijke appeltaart voor op een regenachtige herfstdag.  

Wat is het verschil tussen taart en gebak? 

Veel mensen denken dat gebak enkel een synoniem is voor taart en andersom. Toch is dat niet helemaal waar. Een taart is een bepaald soort gebak, maar naast taarten zijn er nog veel meer andere lekkernijen die onder de term gebak vallen.  

Een aantal voorbeelden van gebak zijn:

  • Taarten

  • Brownies

  • Muffins

  • Donuts

  • Vlaaien

  • Soesjes

  • Bosche bollen 

Taart bakken 

Een taart bakken is iets waar je veel geduld voor nodig hebt. Bovendien is het belangrijk dat je goed het recept leest en hier niet te veel van afwijkt. Zorg er dus altijd voor dat je een goede weegschaal hebt, een maatbeker en natuurlijk de juiste ingrediënten. Heb je dat nog niet in huis? In onze webshop vind je bijna alles wat je nodig hebt! 

  

No bake taart maken 

Wil je wel wat lekkers op tafel kunnen zetten, maar wil je liever niet de oven aanzetten? Maak dan eens een no bake taart. No bake taarten zijn taarten die niet de oven in hoeven. Bij zo'n taart denk je al snel aan kwarktaarten, maar er zijn nog veel meer lekkere gebakjes die niet de oven in hoeven. Dat is onder andere ideaal als je niet wilt gaan bakken op een hete zomerdag of als je (tijdelijk) geen oven bij de hand.  

  

Het decoreren van taarten en gebak 

Eén van de belangrijkste onderdelen bij het bakken van taarten en gebak, is het decoreren. Met de juiste decoratie kan je een taart een stijl geven die past bij een gelegenheid. Erg populair is het om zelf een kindertaart te bakken. Hierbij mag decoratie absoluut niet ontbreken, want dat maakt de taart helemaal af. Kies voor decoratie van bijvoorbeeld het favoriete stripfiguur van het kind of de lievelingssport. Natuurlijk mogen kaarsjes niet ontbreken op de taart. Ga je voor een pakket met kaarsjes of ga je voor een cijfer van het jaartal van het kind? De keuze is aan jou! 

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 109-144 van 612

per pagina
Pagina
  1. Bing taart recept
    Bing taart recept
    12 3 uur
    Wordt jouw kind ook zo blij van Bing? Dat snappen wij helemaal, want dat speelse konijn en zijn vriendjes uit de kinderserie zijn hartstikke kleurrijk en vrolijk. Ideaal om een mooie verjaardagstaart mee te versieren voor een jarige Job of Jetje dus! Een verjaardagstaart moet er natuurlijk niet alleen mooi uitzien, maar ook heerlijk smaken en ook dat is bij deze Bingtaart dik in orde. Als je de Bingtaart maakt, kan je natuurlijk prima variëren met smaken en kleuren, jij weet het beste wat de jarige lekker en mooi vindt. En is ‘ie niet helemaal perfect gelukt? Wij weten zeker dat jij bij je kind een dikke 10 scoort met dit vrolijke baksel! En daar gaat het toch om? Lees snel verder voor ons Bing taart recept en ga lekker aan de slag!
    Bekijk het recept
  2. Bumba taart recept
    Bumba taart recept
    27 3.5 uur
    Bumba en zijn vriendjes laten al decennialang menig jonge kinderhartjes kloppen. Is er binnenkort een kleintje jarig dat dol is op Bumba? Dan is het natuurlijk een geweldig idee om voor hem of haar een heuse Bumba taart te maken. Hoewel de handelingen voor onze versie van de Bumba taart niet heel erg lastig zijn, is het wel even een werkje om de taart te maken. Uiteraard maakt het prachtige eindresultaat dat meer dan goed. Ben je benieuwd naar hoe je zelf zo’n fantastisch spektakelstuk kunt maken? Lees dan snel verder voor ons Bumba taart recept en ga lekker aan de slag!
    Bekijk het recept
  3. Vlaai recept
    Vlaai recept
    12 1.5 uur
    Ben jij binnenkort jarig en wil je jouw gasten verrassen met een lekkere taart? Maak dan eens met ons recept een verrukkelijke vlaai. Uiteraard kun je een vlaai bij de bakker of in de supermarkt halen, maar een zelfgemaakte variant is veel lekkerder. Bovendien is het niet eens zo moeilijk om zelf dit gebak te maken, dus redenen genoeg om dat eens te doen. Wij hebben ervoor gekozen om de vlaai te vullen met banketbakkersroom en kersen. Uiteraard kun je met de vulling lekker variëren en zodoende het gebak helemaal naar jouw wens maken. Lees snel verder voor ons vlaai recept en ga lekker aan de slag!
    Bekijk het recept
  4. Mango kwarktaart recept
    Mango kwarktaart recept
    12 1 uur
    Tegenwoordig vind je kwarktaarten in allerlei verschillende smaken. Wij vinden het ook leuk om uiteenlopende kwarktaart recepten te verzamelen en hebben daarom deze heerlijke mango kwarktaart gemaakt. Deze kwarktaart heeft een lekkere frisse smaak, waardoor je ‘m onder andere perfect op een warme zomerdag kunt serveren. Daarnaast heb je voor het maken van dit gebak helemaal geen oven nodig, dat is ook weleens fijn. Doordat het gebak lekker fris is en niet zo zwaar op de maag ligt, kun je de taart ook heel goed als dessert serveren. Lees snel verder voor ons mango kwarktaart recept en ga lekker aan de slag!
    Bekijk het recept
  5. Chocolade cheesecake recept
    Chocolade cheesecake recept
    10 2.5 uur
    Wil je graag een lekkere taart bakken? Maak dan eens deze verrukkelijke chocolade cheesecake. Van boven tot onder is deze cheesecake gemaakt van chocolade, ideaal dus als je dol bent op cheesecake én chocola. Deze taart kun je heel goed als lekkernij uitdelen op bijvoorbeeld een verjaardag of ander feestje, maar je kunt ‘m ook prima als dessert serveren. Lees snel verder voor ons chocolade cheesecake recept en ga lekker aan de slag!
    Bekijk het recept
  6. Minnie Mouse taart recept
    Minnie Mouse taart recept
    12 3 uur
    Ken jij een echte Disney fan en dan iemand die in het bijzonder dol is op Minnie Mouse? Verras hem of haar dan eens met deze leuke Minnie Mouse taart! Deze taart ziet er niet alleen onwijs leuk uit, maar smaakt ook nog eens heerlijk. Het leuke aan zo'n taart is dat je het gebak helemaal naar wens kunt vullen en dus helemaal naar smaak van de jarige kunt maken. Reden genoeg dus om zelf eens zo’n gave verjaardagstaart te maken! Lees snel verder voor ons Minnie Mouse taart recept en ga lekker aan de slag!
    Bekijk het recept
  7. Pecan pie recept
    Pecan pie recept
    10 1.5 uur
    We zijn gek op zon en terrasjes, maar als je van bakken houdt biedt de herfst ook weer zoveel heerlijke smaken! Noten bijvoorbeeld. In deze pecan pie schittert –de naam zegt het al- de heerlijke pecannoot in de hoofdrol. Je roostert de noten even in de oven voor je ze verder verwerkt, dat haalt die heerlijke smaak nog verder naar boven. In het recept hebben we golden syrup gebruikt. Dat lijkt een beetje op stroop, maar smaakt veel subtieler. Toffee-achtig, omschrijven de kenners en je kunt je voorstellen dat dat een hemelse match is met noten. Lees snel verder voor ons pecan pie recept en ga lekker aan de slag!
    Bekijk het recept
  8. Appeltaart trifle recept
    Appeltaart trifle recept
    3 1 uur
    Ben jij dol op appeltaart en op zoek naar een recept waarmee je vrij eenvoudig heerlijke desserts kunt maken? Dan is ons appeltaart trifle recept waarschijnlijk wel wat voor jou. Met dit recept kun je heel gemakkelijk de lekkerste toetjes maken waarvan de kans groot is dat jij en/of jouw gasten ze nog niet eerder hebben gehad. Je kunt het jezelf zo makkelijk of juist uitdagend mogelijk maken als je zelf wilt. Wil je snel klaar zijn? Gebruik dan net als wij de Aarts Fruitvulling Appel/Rozijn 580ml. Vind je het leuk om alles helemaal zelf te maken? Maak de vulling dan zelf, met de instructies die je onderaan dit recept vindt. Lees snel verder om erachter te komen hoe je deze geweldige toetjes kunt maken en ga lekker aan de slag!
    Bekijk het recept
  9. Chocolademousse taart recept
    Chocolademousse taart recept
    12 1.5 uur
    Kan jij niet kiezen als je voor het chocoladeschap in de winkel staat? Geen stress, want in deze chocolademoussetaart zitten maar liefst drie chocoladesmaken. De taart is niet ingewikkeld te maken, maar kost natuurlijk wel even tijd omdat je de drie lagen mousse elk apart moet maken. Voor de bodem gebruikten we een bakmix, dat is een prima basis om die drie mooie lagen op te laten schitteren. Als je helemaal chocoholic bent, maak je de taart af met chocoladekrullen of andere versieringen van jouw guilty pleasure. Moet het allemaal wat sneller? Laat dan de drie lagen achterwege en ga voor de mousse all the way met jouw favoriete chocoladesmaak. Minder spectaculair, maar ook heerlijk! Lees snel verder voor ons chocolademousse taart recept en ga lekker aan de slag!
    Bekijk het recept
  10. Brownietaart recept
    Brownietaart recept
    10 1 uur
    Brownie liefhebbers opgelet! Ben jij de standaard brownies een beetje zat en wil je graag eens wat nieuws proberen? Maak dan eens met ons recept een heuse brownietaart. Zo’n taart is de perfecte traktatie om uit te delen op een verjaardag of een ander feestje. Je kunt het gebak garneren met wat je maar wilt. Wij hebben ervoor gekozen om er ijs bij te serveren, waardoor je de taart ook perfect als dessert kunt serveren. Lees snel verder voor ons brownietaart recept en ga lekker aan de slag!
    Bekijk het recept
  11. Lepelgebak met bramen recept
    Lepelgebak met bramen recept
    6 1.5 uur
    Slecht nieuws over de bij: er zijn steeds minder van deze vlijtige bestuivers. Dat is niet alleen een veeg teken voor de natuur, maar ook voor allerlei telers van groente en fruit. Daarom vandaag een ode aan de bij én alle telers van zomerfruit! In dit lepelgebakje stelen honing en verse bramen de show. In de natuur zijn de bramen nog niet rijp, maar bij de groenteman en in de diepvries liggen ze al wel en o, wat zijn ze toch mooi met die chique dieppaarse kleur en die mooie glans. Met de honing bakten we een smaakvolle cake voor de tussenlaagjes en van de bramen maakten we een mooie dieprode coulis. Met aardbeien of frambozen gaat dit trouwens ook prima. Lees snel verder voor ons lepelgebak met bramen recept en ga lekker aan de slag!
    Bekijk het recept
  12. Aardbeiflappen recept
    Aardbeiflappen recept
    10 1 uur
    Ken jij aardbeiflappen al? Dit zijn hapjes gemaakt van bladerdeeg die gevuld zijn met (je raad het vast al) aardbeien en room. Het is een eenvoudig recept waarmee je in een handomdraai lekkere flappen kunt maken. Deze lekkernijen zijn perfect om uit te delen op een verjaardag of een ander leuk feestje, maar ook als dessert zijn deze bladerdeeg hapjes verrukkelijk! Het leuke aan deze lekkernijen is dat je er helemaal je eigen draai aan kunt geven. Je kunt de aardbeien namelijk vervangen door wat jij maar lekker vindt! Ben je benieuwd naar hoe je zelf deze flappen kunt maken? Lees dan snel verder voor ons aardbeiflappen recept en ga aan de slag!

    Maak de aardbeiflappen met je zelfgemaakte bladerdeeg!

    Voor het maken van deze flappen heb je bladerdeeg nodig. Bladerdeeg kan je natuurlijk in de supermarkt kopen, maar wist jij al dat je bladerdeeg ook heel goed zelf kunt maken? Het maken van bladerdeeg is heel erg leuk om te doen en kost niet eens zoveel tijd en moeite. Bovendien zijn de flappen met zelfgemaakte bladerdeeg het allerlekkerst. Check hier ons bladerdeeg recept.
    Bekijk het recept
  13. Tiramisu cheesecake recept
    Tiramisu cheesecake recept
    10 3 uur
    Wil jij graag een heerlijke taart maken, maar het liefst eentje die niet zo standaard is als een appeltaart of monchoutaart? Maak dan eens deze heerlijke tiramisu cheesecake! Deze cheesecake is redelijk eenvoudig te maken en heeft een unieke smaak. Wij weten zeker dat deze taart bij iedere tiramisu liefhebber in de smaak gaat vallen. Je kunt het gebak serveren bij een kopje koffie of thee, maar het smaakt ook verrukkelijk als dessert. Lees snel verder voor ons tiramisu cheesecake recept en ga lekker aan de slag!
    Bekijk het recept
  14. Barbie taart recept
    Barbie taart recept
    10 1.5 uur
    Ken jij iemand die binnenkort jarig is en dol is op barbies? Verras diegene dan eens met een toffe Barbie taart! Deze taart steelt niet alleen de show tijdens een feestje, maar smaakt ook nog eens onwijs lekker. Het fijne aan deze taart is dat je 'm helemaal naar wens van de jarige kunt kleuren, decoreren en vullen. Daarnaast zou je zelfs de botercrème nog op smaak kunnen brengen met smaakstof .Ben je benieuwd naar hoe je zelf deze geweldige taart kunt maken? Lees dan snel verder voor ons Barbie taart recept en ga lekker aan de slag!
    Bekijk het recept
  15. Frozentaart recept
    Frozentaart recept
    12 3 uur
    Elsa, Anna, Olaf en hun vrienden laten al een flink aantal jaren menig kinderhart sneller kloppen. Is er binnenkort een jarige Job of Jet die dol is op Frozen? Dan is het een heel erg leuk idee om voor hem of haar een heuse Frozentaart te maken. Als je ons recept volgt, zet je zeker weten een prachtige taart op tafel die ook nog eens lekker smaakt. Het is helemaal niet lastig om deze taart te maken, maar het is wel even een klusje. Je moet dus wel wat geduld hebben, maar dat maakt het eindresultaat natuurlijk meer dan goed. Bekijk ons Frozentaart recept hieronder en ga lekker aan de slag!
    Bekijk het recept
  16. Crème brûlée taart recept
    Crème brûlée taart recept
    10 1.5 uur
    Crème brûlée ken je vast al wel. Dit klassieke dessert is vanuit Frankrijk overgewaaid naar Nederland en zie je bij bijna elk restaurant wel op de dessertkaart staan. Het dessert bestaat uit een lekkere custard laag die afgebrand is met suiker. Het leek ons een leuk idee om eens wat anders met het dessert te doen, dus besloten we om er een heuse crème brûlée taart van te maken. Het eindresultaat is echt heerlijk geworden, zeker een aanrader en volwaardige vervanger voor het welbekende toetje. Lees snel verder voor ons crème brûlée taart recept en ga lekker aan de slag!
    Bekijk het recept
  17. Aardbeien kwarktaart recept
    Aardbeien kwarktaart recept
    10 1 uur
    Wil je graag een lekkere taart maken die niet zwaar op de maag ligt en binnen mum van tijd klaar is? Maak dan eens een heerlijke aardbeien kwarktaart. Niet zo 1 uit een pakje, maar gewoon helemaal zelf met verse aardbeien aan de hand van ons aardbeien kwarktaart recept. In plaats van een standaard vanillekoekjesbodem, kozen wij ervoor om de bodem te maken van Oreo Cookie Crumbles. Het resultaat? Een heerlijke no-bake kwarktaart die je echt eens geproefd moet hebben. Wil je weten hoe je zelf dit heerlijke gebak kunt maken? Lees dan snel verder voor ons aardbeien kwarktaart recept en ga lekker aan de slag!
    Bekijk het recept
  18. Kattentaart recept
    Kattentaart recept
    10 1.5 uur
    Is er binnenkort een kattenliefhebber jarig? Maak diegene dan blij met een heuse kattentaart. Het is helemaal niet lastig om deze taart te maken en het eindresultaat ziet er superleuk uit. Het fijne aan deze taart is dat je ‘m helemaal naar eigen wens (of de wens van de jarige) kunt vullen en decoreren. Ben je benieuwd naar hoe je zelf zo’n toffe taart kunt maken? Lees dan snel verder voor ons kattentaart recept en ga lekker aan de slag!
    Bekijk het recept
  19. Appelkruimelvlaai recept
    Appelkruimelvlaai recept
    10 1.5 uur
    We kiezen vaak voor makkelijk en halen al snel een vlaai uit de supermarkt, maar dat is natuurlijk niet zo lekker als een verse zelfgemaakte vlaai. Daarom leggen wij in dit artikel uit hoe je eenvoudig zelf een appelkruimelvlaai kunt maken. De vlaai smaakt vers uit de oven het allerlekkerst. Dit gebak is dan ook de perfecte traktatie om uit te delen tijdens een verjaardag met bijvoorbeeld een lekkere toef slagroom. Lees snel verder voor ons appelkruimelvlaai recept en ga lekker aan de slag!
    Bekijk het recept
  20. Abrikozenvlaai recept
    Abrikozenvlaai recept
    12 1 uur
    Tijdens een verjaardag mag gebak bij de koffie of thee natuurlijk niet ontbreken. We zien vaak slagroomtaarten en/of appeltaarten op tafel komen, maar een lekkere vlaai wordt nog wel eens vergeten. Daardoor is het juist zo leuk om eens een lekkere vlaai te maken en die aan je gasten te serveren. In onderstaand recept leggen we je stap voor stap uit hoe je zelf een vlaai kunt maken. Je zult zien dat het helemaal niet lastig is om dit gebak te maken. Reden genoeg dus om dat eens te gaan doen. Lees snel verder voor ons abrikozenvlaai recept en ga lekker aan de slag!
    Bekijk het recept
  21. Aardbeien bavarois taart recept
    Aardbeien bavarois taart recept
    12 1 uur
    Heb jij iets te vieren of wil je jezelf even verwennen met een lekker stukje taart? Maak dan eens deze heerlijke aardbeien bavarois taart! Deze taart is niet alleen heerlijk als lekkernij bij een kopje koffie of thee, maar smaakt ook perfect als dessert. De taart is ook nog eens no bake, dat betekent dat je voor het maken ervan helemaal geen oven nodig hebt. Dat is soms (vooral op een warme zomerdag) ook weleens fijn. Ben je benieuwd naar hoe je zelf deze heerlijke taart kunt maken? Lees dan snel verder voor ons aardbeien bavarois taart recept en ga lekker aan de slag!
    Bekijk het recept
  22. Aardbeien cheesecake recept
    Aardbeien cheesecake recept
    10 1 uur
    In de zomer zijn aardbeien het allerlekkerst en je vindt ze dan ook in elke supermarkt. Aardbeien zijn heerlijk om zo op te eten, maar je kunt ze ook heel goed gebruiken om je baksels op smaak te brengen. Zo hebben wij dit keer met aardbeien een heerlijke cheesecake gemaakt. Deze cheesecake met aardbei is niet alleen lekker om te serveren bij een kopje koffie of thee, maar smaakt ook erg goed als dessert. Lees snel verder voor ons aardbeien cheesecake recept en ga lekker aan de slag!
    Bekijk het recept
  23. Stroopwafel taco's recept
    Stroopwafel taco's recept
    6 1 uur
    Ben jij gek op stroopwafels? Dan moet je echt eens met ons recept deze heerlijke stroopwafel taco’s maken. Je kunt namelijk eenvoudig stroopwafels omtoveren tot ware desserts. Dat doe je door een warme stroopwafel dubbel te vouwen en te vullen met ijs. Je kunt hiervoor elk soort ijs gebruiken en het dessert garneren met wat je maar lekker vindt. Lees snel verder voor ons stroopwafel taco’s recept en ga lekker aan de slag!

    Maak de stroopwafels zelf of haal ze in de winkel

    Het leuke aan dit recept is, dat je het jezelf zo makkelijk en moeilijk kunt maken als dat je zelf wilt. Zo kun je ervoor kiezen om de stroopwafels in de supermarkt te kopen, maar je kunt ze ook zelf maken met ons stroopwafel recept. Een voordeel van het zelf maken van stroopwafels is dat je ze na het bakken meteen kunt vouwen en niet eerst hoeft te verwarmen in een magnetron. En uiteraard smaken verse stroopwafels een stuk lekkerder dan de varianten uit de supermarkt.
    Bekijk het recept
  24. Fiadoe recept
    Fiadoe recept
    16 1 uur
    Fiadoe, ken jij het al? Fiadoe is een Surinaamse taart die gevuld is met gedroogde vruchten. In Suriname worden vaak een aantal gerechten sowieso tijdens feestjes geserveerd en daar is deze taart er 1 van. Dat snappen wij best wel, want de taart is echt verrukkelijk en lekker zoet. Lees snel verder voor ons fiadoe recept en ga lekker aan de slag!
    Bekijk het recept
  25. Banoffee pie recept
    Banoffee pie recept
    12 1 uur
    Deze banoffee pie is de perfecte taart voor liefhebbers van banaan. Zowel op als in de taart vind je banaan. De dulce de leche, caramel blokjes en chocoladesaus maken het geheel natuurlijk helemaal af. Met deze taart scoor je zeker punten op een verjaardag of ander feestje. Of snoep de taart gewoon lekker op een alledaagse dag op. Het is maar net wat je zelf wilt. We raden trouwens wel aan om de dulce de leche een dag van tevoren te maken. Lees snel verder voor ons banoffee pie recept en ga lekker aan de slag!
    Bekijk het recept
  26. Omgekeerde pruimentaart recept
    Omgekeerde pruimentaart recept
    12 1 uur
    Een upside down taart is lekker met allerlei fruit. Wij gebruikten pruimen, die we net niet rijp genoeg hadden gekocht bij de groenteman. Werkte perfect, maar met niet te rijpe nectarines of perziken gaat het vast ook prima. Het fruit ligt, als je de taart hebt omgedraaid, mooi te glanzen in de karamel, met een kruidige smaak van kaneel en kardemom. We deden in het beslag ook drie pruimen in kleine stukjes, die rode pikkels staan mooi en maken de taart ook extra fruitig. Met welk zomerfruit ga jij de upside down pruimentaart maken?
    Bekijk het recept
  27. Tartelettes met bavarois recept
    Tartelettes met bavarois recept
    18 1 uur
    Ben je op zoek naar een lekker gebakje voor bij de koffie of thee? Maak dan eens deze heerlijke tartelettes met bavarois! In dit recept hebben wij gebruik gemaakt van kant-en-klare tartelettes, waardoor het maken van deze gebakjes erg eenvoudig is. Voor een extra toffe uitstraling hebben we van gelatine blokjes gemaakt die op ijsklontjes lijken. Als je niet zo fan bent van gelatine kun je die blokjes natuurlijk gewoon overslaan. Lees snel verder voor ons tartelettes met bavarois recept en ga lekker aan de slag!
    Bekijk het recept
  28. Yoghurt taart recept
    Yoghurt taart recept
    10 1 uur
    Met kwark kun je de lekkerste kwarktaarten maken, maar wist je al dat je ook heel goed met yoghurt taarten kunt maken? Zo’n taart kun je in elke gewenste smaak maken, maar wij vinden met fruit toch wel het allerlekkerst. Het lekkerste is om fruit van het seizoen te nemen, dit fruit is doorgaans niet alleen het lekkerst maar ook nog eens het voordeligst te verkrijgen. Ben je benieuwd naar hoe je zelf deze frisse taart kunt maken? Lees dan snel verder voor ons yoghurt taart recept en ga lekker aan de slag!
    Bekijk het recept
  29. Make-up taart recept
    Make-up taart recept
    12 3 uur
    In onderstaand recept laten we zien hoe je zelf deze toffe make-up taart kunt maken. Ken jij een echte make-up liefhebber die binnenkort jarig is? Verras diegene dan eens met deze gave make-up taart. Deze taart is dé perfecte traktatie op een verjaardag of een ander feestje. Het maken van de taart kost best wel wat tijd, maar het eindresultaat mag er dan ook zeker zijn. Lees snel verder voor ons make-up taart recept en ga lekker aan de slag!
    Bekijk het recept
  30. Bavarois taartjes recept
    Bavarois taartjes recept
    6 1 uur
    Of je nou wat te vieren hebt, er visite langskomt of je gewoon zin hebt in iets lekkers. Deze bavarois taartjes zijn altijd een goed idee! De gebakjes zijn lekker fris en zoet. Daardoor zijn ze niet alleen heerlijk als lekkernij bij een kopje koffie of thee, maar ook perfect als dessert na een gezellig diner. De bavarois gebakjes zijn ook nog eens no bake, dat betekent dat je voor het maken ervan geen oven nodig hebt. Dat is natuurlijk ook weleens fijn én handig als je geen oven bij de hand hebt. Reden genoeg dus om de gebakjes zelf te gaan maken. Lees snel verder voor ons bavarois taartjes recept en ga lekker aan de slag!
    Bekijk het recept
  31. Spidermantaart recept
    Spidermantaart recept
    12 3 uur
    Ken jij iemand die helemaal fan is van Spiderman? Dan is het natuurlijk heel erg leuk om voor diegene een heuse spidermantaart te maken. Wij hebben een recept waarmee je een prachtige taart van Spiderman kunt maken. Het kost wel even wat tijd om de complete taart te bakken en te decoreren, maar dan heb je ook wat. Wil je weten hoe je zelf zo’n gave taart kunt maken? Bekijk dan hieronder ons spidermantaart recept en ga lekker aan de slag!
    Bekijk het recept
  32. Taart met witte chocolade en frambozen recept
    Taart met witte chocolade en frambozen recept
    12 1 uur
    Even los van de warmte: dit is toch wel een fantastisch seizoen om te bakken. Bij de groenteman schittert het zomerfruit je tegemoet, inspiratie volop! Wij kozen voor een taart met witte chocoladevulling en decoreerden die royaal met frambozen, een heerlijke combinatie. Maar met aardbeien, blauwe bessen, bramen of een combinatie van al die zomerse overvloed is ‘ie minstens zo lekker. De bodem is gemaakt van bloem en amandelmeel, het amandelsmaakje wordt nog wat versterkt door amandelextract en door het amandelschaafsel bovenop. Een romig-frisse vulling van witte chocola, mascarpone, slagroom en kwark maakt deze op en top zomerse taart helemaal af.
    Bekijk het recept
  33. Hartige plaattaart recept
    Hartige plaattaart recept
    8 1 uur
    Wij zijn dol op hartige plaattaarten. Deze taarten kun je namelijk beleggen met wat je maar wilt. Bovendien kun je een plaattaart gemakkelijk in stukken snijden en zodoende uitdelen aan bijvoorbeeld visite op een verjaardag of ander feestje. Je kunt een plaattaart ook heel goed als bijgerecht serveren tijdens een warme maaltijd of barbecue. Lees snel verder voor ons hartige plaattaart recept en ga lekker aan de slag!

    Maak de hartige plaattaart al van tevoren!

    Een groot voordeel van een hartige plaattaart is dat je deze snack al prima een poosje van tevoren kunt maken. Wil je de plaattaart als bijgerecht bij het avondeten maken? Maak het hartige gebak dan bijvoorbeeld alvast ‘s ochtends. Dan hoef je de hartige taart ‘s avonds alleen nog maar even in de oven op te warmen. Dat kan best ideaal zijn als je ‘s avonds niet zoveel tijd hebt of gewoonweg niet lang in de keuken wilt staan.
    Bekijk het recept
  34. Tompouce recept
    Tompouce recept
    8 1 uur
    Tompouce is 1 van de meest populaire gebakjes in Nederland. Je kunt dit gebak dan ook op vrijwel elke hoek van de straat kopen. Toch is zelfgemaakte tompouce het allerlekkerst en het is niet eens moeilijk om deze taartjes zelf te maken. Met ons tompouce recept komt dat helemaal goed, want in dit recept helpen we je door alle stappen heen. Lees dus snel verder voor ons tompouce recept en ga lekker aan de slag!

    Zelf bladerdeeg maken of niet?

    Voor het maken van tompouces, heb je onder andere bladerdeeg nodig. Als je het jezelf zo gemakkelijk mogelijk wilt maken, kun je kant-en-klare bladerdeeg uit de winkel gebruiken. Wil je de taartjes helemaal zelf maken? Dan hoor je natuurlijk ook het bladerdeeg from scratch te maken. En heel eerlijk: je proeft echt het verschil tussen kant-en-klare bladerdeeg en de zelfgemaakte variant. In ons bladerdeeg recept leggen we duidelijk uit hoe je zelf bladerdeeg kunt maken.
    Bekijk het recept
  35. Donut taart recept
    Donut taart recept
    12 1.5 uur
    Ken jij de donut taart al? Deze taart lijkt precies op een donut, waardoor je ‘m perfect kunt trakteren op een feestje van een echte donutliefhebber. Wij gebruikten de tulband bakvorm Ciambella. Dankzij deze vorm krijg je een bolle cake met een gat in het midden, waardoor de cake er al bijna uitziet als een donut. Vervolgens hoef je het gebak alleen nog maar naar wens te vullen en te decoreren. In ons donut recept hieronder leggen we het je allemaal haarfijn uit. Lees dus snel verder en ga lekker aan de slag!
    Bekijk het recept
  36. Pikachu taart recept
    Pikachu taart recept
    12 2 uur
    Is er binnenkort iemand jarig die helemaal fan is van Pokémon en dan in het bijzonder Pikachu? Maak dan voor zijn of haar verjaardag een vrolijke Pikachu taart. Met ons recept heb je zo’n leuke taart binnen mum van tijd op tafel staan. Lees snel verder voor ons Pikachu taart recept en ga lekker aan de slag!
    Bekijk het recept
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 109-144 van 612

per pagina
Pagina
Flag of Germany