• Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis*
  • Gratis verzenden vanaf €75
  • 14.500+ klanten waarderen ons met een 9,2
  • 10.000+ bakproducten uit voorraad leverbaar
Notificatie:

Taart & Gebak recepten

Taart recepten 

Of er nou iemand jarig is, er dit weekend visite langskomt of je gewoon iets lekkers wilt voor bij de koffie of thee: er is altijd wel een goed excuus te bedenken om taart te maken. Wij zijn bij Baktotaal ook dol op taart en daarom delen we op deze pagina onze favoriete taart recepten. Hartig of zoet? Ontdek de mogelijkheden en maak de meest heerlijke baksels om je vingers bij af te likken. 

Keuze genoeg 

Ben jij er al over uit wat voor een soort taart je wilt maken? Wil je graag een zoete taart maken voor bij de koffie of thee met vruchten, kwark of appel? Of wil je juist een heerlijke hartige taart bakken voor bij de borrel of lunch? Bij taarten en gebak heb je dus een ruime keuze uit diverse soorten vullingen, deeg enzovoorts. Maak bijvoorbeeld een lekkere chocoladetaart met een chocolade biscuit als bodem. Of maak juist een heerlijke vlaai met een aardbeienvulling. Alles is mogelijk! Zelfs met het formaat van het gebak kun je lekker variëren. Zo kun je een grote taart maken, een hoge taart, maar ook allemaal kleine gebakjes. De diverse soorten taarten en gebak zijn opgedeeld in verschillende subcategorieën, zodat je altijd eenvoudig het recept vindt die past bij jouw wensen. 

Taart voor elke gelegenheid 

Voor zo'n beetje elke gelegenheid kun je wel een taart recept vinden op Baktotaal.nl. Maak bijvoorbeeld een lekkere taart voor een verjaardag in een bepaald thema, een mooie bruidstaart of een heerlijke appeltaart voor op een regenachtige herfstdag.  

Wat is het verschil tussen taart en gebak? 

Veel mensen denken dat gebak enkel een synoniem is voor taart en andersom. Toch is dat niet helemaal waar. Een taart is een bepaald soort gebak, maar naast taarten zijn er nog veel meer andere lekkernijen die onder de term gebak vallen.  

Een aantal voorbeelden van gebak zijn:

  • Taarten

  • Brownies

  • Muffins

  • Donuts

  • Vlaaien

  • Soesjes

  • Bosche bollen 

Taart bakken 

Een taart bakken is iets waar je veel geduld voor nodig hebt. Bovendien is het belangrijk dat je goed het recept leest en hier niet te veel van afwijkt. Zorg er dus altijd voor dat je een goede weegschaal hebt, een maatbeker en natuurlijk de juiste ingrediënten. Heb je dat nog niet in huis? In onze webshop vind je bijna alles wat je nodig hebt! 

  

No bake taart maken 

Wil je wel wat lekkers op tafel kunnen zetten, maar wil je liever niet de oven aanzetten? Maak dan eens een no bake taart. No bake taarten zijn taarten die niet de oven in hoeven. Bij zo'n taart denk je al snel aan kwarktaarten, maar er zijn nog veel meer lekkere gebakjes die niet de oven in hoeven. Dat is onder andere ideaal als je niet wilt gaan bakken op een hete zomerdag of als je (tijdelijk) geen oven bij de hand.  

  

Het decoreren van taarten en gebak 

Eén van de belangrijkste onderdelen bij het bakken van taarten en gebak, is het decoreren. Met de juiste decoratie kan je een taart een stijl geven die past bij een gelegenheid. Erg populair is het om zelf een kindertaart te bakken. Hierbij mag decoratie absoluut niet ontbreken, want dat maakt de taart helemaal af. Kies voor decoratie van bijvoorbeeld het favoriete stripfiguur van het kind of de lievelingssport. Natuurlijk mogen kaarsjes niet ontbreken op de taart. Ga je voor een pakket met kaarsjes of ga je voor een cijfer van het jaartal van het kind? De keuze is aan jou! 

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 73-108 van 612

per pagina
Pagina
  1. Boek van Sinterklaas taart recept
    Boek van Sinterklaas taart recept
    16 1.5 uur
    Als je aan Sinterklaas denkt, dan denk je natuurlijk ook aan het boek van Sinterklaas. Veel kinderen zijn helemaal ondersteboven van dit boek. In dit recept laten we zien hoe je zelf een boek van Sinterklaas taart kunt maken. Het is toch super leuk dat jouw kind(eren) tijdens pakjesavond kan smullen van het grote boek van Sinterklaas? Lees snel verder voor ons boek van Sinterklaas taart recept en ga lekker aan de slag!
    Bekijk het recept
  2. Sinterklaas taartjes recept
    Sinterklaas taartjes recept
    8 3 uur
    Tijdens Sinterklaas denken we niet alleen aan pepernoten, speculaas en chocoladeletters, maar ook aan mandarijnen. Met mandarijnen kun je heerlijke baksels maken, want ze zijn een echte, frisse smaakmaker. In dit recept hebben we een verrukkelijke mandarijncoulis gemaakt, die we vervolgens als vulling in mini pavlova’s hebben gedaan. In combinatie met een mascarpone room en kruidnoten is dit echt een heerlijk gebakje voor tijdens de feestdagen! Lees snel verder voor ons Sinterklaas taartjes recept en ga lekker aan de slag!
    Bekijk het recept
  3. Cheesecake bars met kruidnoten recept
    Cheesecake bars met kruidnoten recept
    12 1.5 uur
    Tijdens het heerlijke avondje mogen heerlijke lekkernijen natuurlijk niet ontbreken. Met dit recept van @ellouisacooking kun je zelf heerlijke cheesecake bars met kruidnoten maken. Deze gebakjes zijn ideaal om tijdens pakjesavond uit te delen en zijn ook nog eens onwijs lekker. Reden genoeg dus om zelf eens deze cheesecake bars te gaan maken. Lees snel verder voor ons cheesecake bars met kruidnoten recept en ga lekker aan de slag!
    Bekijk het recept
  4. Galettes recept
    Galettes recept
    6 1 uur
    Heb jij al weleens van galettes gehoord? Het zijn lekkernijen die vaak in de Franse keuken worden gemaakt. Het zijn een soort platte, vaak ronde taarten, die je kunt vullen met zowel hartige als zoete vullingen. Ze worden vaak gemaakt van een korstdeeg of bladerdeeg. Wij hebben ze met korstdeeg gemaakt en in het onderstaande recept leggen wij jou precies uit hoe jij zelf deze lekkere gebakjes kunt maken. Lees snel verder voor het galettes recept en ga lekker aan de slag!
    Bekijk het recept
  5. M&M taart recept
    M&M taart recept
    8 1 uur
    Ben of ken jij iemand die gek is op M&M’s? Dan moet je echt eens met dit recept een M&M taart maken! Door de M&M’s ziet de taart er niet alleen super tof uit, maar smaakt die ook nog eens heerlijk. Wij hebben ervoor gekozen om deze lekkernij te vullen met een hazelnoot praline crème, maar uiteraard kun je het gebak helemaal naar wens vullen. Ben je nu ook benieuwd hoe je deze toffe taart kunt maken? Lees dan snel verder voor ons M&M taart recept en ga lekker aan de slag!
    Bekijk het recept
  6. Kinder chocolade cheesecake recept
    Kinder chocolade cheesecake recept
    10 1.5 uur
    Ben jij gek op Kinder Chocolade en Kinder Bueno? Dan moet je echt eens dit recept voor een kinder chocolade cheesecake proberen! Deze cheesecake ziet er niet alleen super tof uit, maar smaakt ook nog eens onwijs lekker. Met deze cheesecake zul je jouw gasten absoluut niet teleurstellen. Deze lekkernij is een perfecte snack voor alle chocolade liefhebbers onder ons! Redenen genoeg dus om hem zelf eens te gaan maken. Lees snel verder voor ons Kinder Chocolade Cheesecake recept en ga lekker aan de slag!
    Bekijk het recept
  7. Appeltaart met roosjes recept
    Appeltaart met roosjes recept
    8 1.5 uur
    Ben jij dol op appels en vind je het leuk om met dit fruit de lekkerste baksels te maken? Maak dan eens een schattig appeltaartje met appelroosjes, dat is weer eens wat anders dan de standaard oud-Hollandse appeltaart die iedereen inmiddels wel kent. Naast dat deze taart er heel mooi uitziet, is de taart ook nog eens heel erg lekker dankzij de combinatie van appels en banketbakkersroom. Deze taart is perfect voor bij een lekker bakje koffie en of thee, maar ook op een verjaardag kun je deze taart perfect serveren als lekkernij! Ben je benieuwd naar hoe je dit gebak zelf kunt maken? Lees dan snel verder voor ons appeltaart met roosjes recept en ga aan de slag!
    Bekijk het recept
  8. Fondanttaart recept
    Fondanttaart recept
    10 3 uur
    Ben of ken jij iemand die binnenkort jarig is? Verras diegene dan met een mooie taart! Wij hebben deze keer een onwijs toffe marble verjaardagstaart gemaakt met fondant. Op een verjaardag hoort natuurlijk taart, maar uiteraard kun je deze taart ook perfect gebruiken voor een andere gelegenheid. Lees snel verder voor ons fondant taart recept en ga lekker aan de slag!
    Bekijk het recept
  9. Red velvet taartjes recept
    Red velvet taartjes recept
    6 1 uur
    Red Velvet gebak heeft de laatste jaren een enorme vlucht genomen. Geen wonder, want de mooie rode kleur is onweerstaanbaar en de smaak van chocola met een lichtfrisse toets valt bij iedereen in de smaak. Je kunt dit beslag zelf maken met cacaopoeder, karnemelk en rode kleurstof. In onze bakmix zit alles al en daarmee lukt je red velvet gegarandeerd. We bakten het beslag op een bakplaat en sneden er na het afkoelen vierkantjes uit, zodat we mooie kleine vierkante taartjes konden opbouwen met crème chantilly ertussen en als toefjes erop. Mooi om te garneren met rood fruit als match met de kleur van de cake, maar met donkere chocoladekrullen als contrast zijn ze ook prachtig of je maakt ze helemaal fleurig met het groen van pistachenootjes. Of je mixt en matcht de verschillende taartjes gewoon samen! Lees snel verder voor ons red velvet taartjes recept en ga lekker aan de slag!
    Bekijk het recept
  10. Banoffeetaartjes recept
    Banoffeetaartjes recept
    8 1 uur
    Banoffee, wij vinden het een heerlijke smaakcombinatie! Daarom vinden wij het leuk om er verschillende soorten lekkernijen mee te maken, zoals deze banoffee taartjes. Deze taartjes zijn helemaal niet lastig om te maken en onwijs lekker. Je hebt er wel even een beetje geduld voor nodig, want het duurt ongeveer 3 uur dat de dulce de leche klaar is die je gaat maken. In de tussentijd kun je natuurlijk wel weer andere dingen doen, dus ach waar hebben we het over? Lees snel verder voor ons banoffee taartjes recepten ga lekker aan de slag!

    Wat is banoffee eigenlijk?

    Banoffee is een heerlijke combinatie van banaan, room, karamel en/of chocolade. Deze smaakvolle combinatie komt oorspronkelijk uit Engeland, maar is alweer een aantal jaren geleden overgewaaid naar Nederland. In Engeland werd in het verleden met deze combinatie vooral taarten gemaakt. De Banoffee pie is dan ook een echte Engelse klassieker. maar tegenwoordig vind je de combo in allerlei verschillende varianten terug. Van cupcakes tot aan muffins en van ijs tot aan vlaaien.
    Bekijk het recept
  11. Baklava cheesecake recept
    Baklava cheesecake recept
    12 2.5 uur
    Baklava, wellicht heb je het al eens gehad. Het is een heerlijk zoet dessert waar veel zoetekauwers dol op zijn. Baklava bestaat uit laagjes filodeeg met daartussen een notenvulling. Daarna wordt de lekkernij overgoten met een suikersiroop, waardoor het lekker zoet wordt. Wij vonden het leuk om eens wat anders met deze buitenlandse lekkernij te maken en zodoende hebben we ermee deze heerlijke baklava cheesecake gemaakt. Deze cheesecake kan je perfect serveren bij een kopje koffie of thee, maar smaakt ook erg goed als dessert. Lees snel verder voor ons baklava cheesecake recept en ga lekker aan de slag!
    Bekijk het recept
  12. Stoofperen taartjes recept
    Stoofperen taartjes recept
    8 1.5 uur
    Mooie rode stoofpeertjes hebben altijd iets feestelijks. Geen klassiek kerstdiner of wildmaaltijd kan zonder, maar die beauty’s zijn natuurlijk ook heerlijk op of in een taartje. Wij maakten er tartelettes mee. We bakten eerst de kleine taartbodempjes, deden daar een heerlijke kant en klare karamel op en daarna de plakjes peer, geklopte slagroom en amandelschaafsel. Loopt het water je al in de mond? Wij kookten de peertjes speciaal om er taartjes van te maken, maar dit is natuurlijk ook een prima recept als je van een uitgebreid diner een paar stoofpeertjes over hebt. Zo maak je van een restje ineens een traktatie! De taartjes zijn lekker bij koffie of thee maar je kunt ze ook serveren als dessert. Dan is een bolletje kaneelijs er heerlijk bij. Lees snel verder voor ons stoofperen taartjes recept en ga lekker aan de slag!
    Bekijk het recept
  13. Torta caprese recept
    Torta caprese recept
    8 1.5 uur
    Ben jij een echte chocoladeliefhebber? Dan is ons torta caprese recept echt wat voor jou! Het is een chocolade-amandeltaart die oorspronkelijk komt uit Italië. Het fijne aan deze taart is dat die geen gluten bevat. Het gebak is namelijk op basis van amandelmeel. Dat is natuurlijk ideaal wanneer je op zoek bent naar een heerlijke glutenvrije taart recept. Heb je binnenkort een verjaardag of een ander leuk feestje op de planning staan? Dan is het heel erg leuk om deze taart te serveren. Het is namelijk weer eens wat anders dan tompouce en slagroomtaart. Lees snel verder voor ons torta caprese recept en ga lekker aan de slag!

    Wat is torta caprese?

    Torta caprese is een taart die oorspronkelijk komt van het Italiaanse eiland Capri. Dit gebak wordt voornamelijk gemaakt van pure chocolade en amandelmeel. Soms wordt ook een likeurtje aan het beslag toegevoegd en de taart gegarneerd met walnoten. Doorgaans wordt de taart gegarneerd met poedersuiker. Ter vergelijking met andere taarten, heb je dit gebak vrij snel op tafel staan. De taart is ook nog eens glutenvrij. Win-win noemen we dat!
    Bekijk het recept
  14. Mini Kitkat cheesecakes recept
    Mini Kitkat cheesecakes recept
    3 1 uur
    Ben jij dol op KitKat? Dan is ons mini KitKat cheesecakes recept echt wat voor jou! Deze kleine gebakjes hebben een heerlijke chocoladesmaak, waardoor ze bij iedere chocoladeliefhebber in de smaak gaan vallen. Deze lekkernijen kun je perfect op een verjaardag of op een ander leuk feestje serveren, maar ook als dessert zijn ze verrukkelijk. Reden genoeg dus om deze mini gebakjes zelf eens te gaan maken. Lees snel verder voor ons mini KitKat cheesecakes recept en ga lekker aan de slag!

    Maak deze mini cheesecakes zonder oven!

    Het toffe aan deze lekkernijen is dat ze no-bake zijn. Dit betekent dat je geen oven nodig hebt om ze te maken. Dat kan soms best handig zijn. Wil je niet al te lang in de keuken staan, maar wel heerlijke snacks op tafel kunnen zetten? Dan zijn deze no-bake mini KitKat cheesecakes echt wat voor jou!
    Bekijk het recept
  15. Lotus koektaartjes recept
    Lotus koektaartjes recept
    10 0.5 uur
    Soms heb je wel zin in iets lekkers bij de koffie of thee, maar heb je helemaal geen zin om uitgebreid te bakken of een massa ingrediënten in te slaan. Dan zijn deze Lotus Speculoos koektaartjes helemaal je ding. Je hebt er zelfs geen oven voor nodig! Tussen de koekjes gaat een lekkere laag slagroom en erop komen mooie toefjes van mascarpone met Speculoospasta. Zo simpel kan het zijn. Je kan de kleine taartjes nog versieren met bijvoorbeeld Schuddebuikjes of chocolade koffieboontjes, maar ze zijn zo ook al prima. Een leuk gebakje om tijdens een schoolvakantie eens in elkaar te sleutelen met de (klein)kinderen! Lees snel verder voor ons Lotus koektaartjes recept en ga lekker aan de slag!

    Maak deze koektaartjes zonder oven!

    Het toffe aan deze lekkernijen is dat ze gemakkelijk te maken zijn en je niet eens een oven nodig hebt om ze te maken. Dat is soms best handig. Wil je niet al te lang in de keuken staan, maar wel heerlijke snacks op tafel kunnen zetten? Dan zijn deze no-bake lotus koek gebakjes echt wat voor jou!
    Bekijk het recept
  16. Lotus dripcake recept
    Lotus dripcake recept
    10 2 uur
    Lotus Speculoos ken je vast van de pasta voor op brood en van de koekjes, maar de fabrikant zag steeds vaker bakkers in de weer gaan met deze producten en bracht dus ook gemalen crumble op de markt. Scheelt weer een hoop gehamer met de deegrol op het aanrecht.
    We maakten met de crumble en de Speculoospasta deze mooie dripcake. Laat die lijn plannen maar even schieten als je deze taart maakt, want er gaat roomboter én mascarpone in. Is het geen plaatje? Liefhebbers van speculaassmaak en romig gebak likken hier in elk geval de vingers bij af. En wie wil dat nou niet? Lees snel verder voor ons Lotus dripcake recept en ga lekker aan de slag!
    Bekijk het recept
  17. Ombre verjaardagstaart recept
    Ombre verjaardagstaart recept
    12 3 uur
    Ken jij iemand die binnenkort jarig is? Verras diegene dan met deze toffe ombre taart! Deze taart ziet er niet alleen geweldig mooi uit, maar smaakt ook nog eens onwijs lekker door de aardbeienvulling. Uiteraard kun je deze taart vullen met een vulling in elke gewenste smaak. Het toffe aan deze taart is dat je hem ook nog eens helemaal kunt decoreren zoals jij of de jarige dit wil. Ben je benieuwd naar hoe je zelf deze ombre verjaardagstaart kunt maken? Lees snel verder voor ons ombre verjaardagstaart recept en ga lekker aan de slag!
    Bekijk het recept
  18. Mini Lotus cheesecakes recept
    Mini Lotus cheesecakes recept
    4 1 uur
    Ben jij net zoals wij ook zo gek op de welbekende Lotus koekjes? Dan is ons mini Lotus cheesecakes recept echt wat voor jou! Deze kleine gebakjes hebben door de koekjes een heerlijke zoete smaak. Heb je binnenkort een verjaardag of een ander leuk feestje op de planning staan? Dan zijn deze taartjes de perfecte lekkernijen om te serveren bij een kopje koffie of thee, maar ook als afsluiter van een gezellig diner zijn ze echt verrukkelijk! Reden genoeg dus om deze kleine gebakjes zelf eens te gaan maken. Lees snel verder voor ons mini Lotus cheesecake recept en ga lekker aan de slag!
    Bekijk het recept
  19. Slagroomvlaai recept
    Slagroomvlaai recept
    20 1 uur
    Wij zijn dol op vlaai. Het maken ervan lijkt ingewikkelder dan het is, helemaal als je een Vlaaiendeeg-mix gebruikt. Op onze blog vind je ze onder andere al met rijst, aardbeien, abrikozen, appel en mango-yoghurt, maar vandaag maken we een vlaai die je, als je ‘m eenmaal in de vingers hebt, als basisvlaai kunt gebruiken voor werkelijk elke smaak. Dat komt doordat de basis heel eenvoudig is: een lekkere banketbakkersroom en een flinke laag slagroom. In dit recept is ‘ie afgemaakt met nougatine, maar je kunt al naar gelang het seizoen ook kiezen voor bijvoorbeeld verse aardbeien, pecannoten en karamel, citroen of chocola. Lekker wordt het sowieso! Lees snel verder voor ons slagroomvlaai recept en ga lekker aan de slag!

    Handig om te weten!

    Met dit recept kun je 2 vlaaien voor in totaal circa 20 personen maken. Wij hebben er in dit recept voor gekozen om de vlaai in een hoge quichepan te maken, maar uiteraard kun je het gebak ook prima in een standaard vlaaipan maken. Vind jij 2 vlaaien net iets te veel? Dan kun je alle ingrediënten halveren en 1 vlaai maken. Je hebt dan genoeg gebak voor 10 personen
    Bekijk het recept
  20. Pruimentaartjes recept
    Pruimentaartjes recept
    6 1 uur
    Tussen juli en september zijn pruimen het allerlekkerst. Je kunt dit fruit heel goed als gezond tussendoortje eten, maar doordat ze lekker zoet zijn kun je ze ook prima in baksels verwerken. Wij zijn er in ieder geval lekker mee aan de bak gegaan en zodoende kwamen deze heerlijke pruimentaartjes op tafel. Deze taartjes kun je perfect serveren op een verjaardag of als lekker tussendoortje bij een kopje koffie of thee. Lees snel verder voor ons pruimentaartjes recept en ga aan de slag!
    Bekijk het recept
  21. Vossentaart recept
    Vossentaart recept
    16 2 uur
    Wat ziet deze vossentaart er schattig uit! Dit gebak is dan ook super leuk om te serveren op een verjaardag of een ander feestje. Je ziet vaak dat taarten worden gemaakt van biscuit, maar dit keer hebben wij een lekkere kaneelcake als basis gebruikt. Dat vinden wij namelijk, net als de vos, helemaal bij het najaar passen. Zodoende krijg je een heerlijke herfstige taart die er ook nog eens onwijs leuk uitziet. Uiteraard kun je de taart altijd nog lekkerder maken door een vulling toe te voegen. Wij hebben het gebak gevuld met een appel-rozijn vulling van Aarts, wat echt verrukkelijk is in combinatie met de kaneelcake. Een herfstige taart dus die eigenlijk het hele jaar door wel lekker is. Lees snel verder voor ons vossentaart recept en ga lekker aan de slag!
    Bekijk het recept
  22. Stroopwafel cheesecake recept
    Stroopwafel cheesecake recept
    10 2.5 uur
    Bij ons op de markt stond vroeger een stroopwafelkraam. Zo’n verse wafel, zo uit het loeihete ijzer, de stroop nog vloeibaar tussen die wafels, wat een traktatie. De beste man verkocht ook de afsnijdsels in een puntzak. Bij het maken van deze stroopwafel cheesecake moest ik aan die kraam denken, want hier heb je zowel mooie kleine stroopwafeltjes nodig voor de garnering (die mogen best uit de supermarkt komen hoor) als stukjes stroopwafel, die door het beslag van roomkaas, eieren en zure room gaan. De combinatie van cheesecake met karamel en de crunch van de stroopwafeltjes is onweerstaanbaar. Als je dit bakt voor familie, vrienden of collega’s durven wij te wedden dat er altijd wel één is die terug denkt aan een stroopwafelmannetje op de markt. Nieuwe herinnering op basis van oude nostalgie, hoe mooi is dat?!
    Bekijk het recept
  23. Appel kruimel plaattaart recept
    Appel kruimel plaattaart recept
    24 1 uur

    Als je nou in je hele leven nog maar één soort taart zou mogen eten, welke zou dat dan zijn? Dat wordt stevig dubben, maar we gaan waarschijnlijk toch voor appeltaart. Met die good old classic kan je echt alle kanten op. De appelkruimeltaart die we vandaag maken valt vast ook bij iedereen in de smaak. Een cakebodem met een vleug yoghurt erdoor, frisse appels met citroensap en kaneel en dan een lekker knapperige crumble erop. Smullen! Door de rechthoekige vorm deel je van deze taart heel gemakkelijk net zoveel stukjes als je maar wilt. Deze gaat op ons favorietenlijstje! Lees snel verder voor ons appel kruimel plaattaart recept en ga lekker aan de slag!

    Bekijk het recept
  24. Appelvlaai recept
    Appelvlaai recept
    10 1 uur
    Wanneer je jarig bent, hoort daar natuurlijk een taart bij. Je kunt een taart in de supermarkt halen, maar het is natuurlijk veel lekkerder om zelf te bakken. In onderstaand recept leggen wij stap voor stap uit hoe je zelf een lekkere appelvlaai kunt maken. Je zult zien dat het maken ervan helemaal niet zo lastig is. Serveer de vlaai vervolgens met een lekkere toef slagroom en een kopje koffie of thee en je gaat zeker weten punten scoren bij je visite. Ben je benieuwd naar hoe je deze heerlijke vlaai kunt maken? Lees dan snel verder voor ons appelvlaai recept en ga lekker aan de slag!
    Bekijk het recept
  25. Kerstdorp taart recept
    Kerstdorp taart recept
    25 4.5 uur
    Tijdens de feestdagen vinden we het leuk om uit te pakken. Ook wij hebben weer uitgepakt en hebben deze toffe kerstdorp taart gemaakt! Deze taart is een echte eye-catcher op een kersttafel. Naast dat de taart er prachtig uitziet, is die ook nog eens lekker zoet. Het is wel even een werkje om zo’n gave kersttaart te maken, maar het eindresultaat mag er zeker zijn. Lees snel verder voor ons kerstdorp taart recept en ga lekker aan de slag!
    Bekijk het recept
  26. Minecraft taart recept
    Minecraft taart recept
    10 3.5 uur
    Ken jij iemand die graag het spel Minecraft speelt? Dan is het super leuk om voor zijn of haar verjaardag een heuse Minecraft taart te maken. Doordat de taart uit heel veel vierkantjes bestaat is het wel even een werkje om deze taart te maken, maar het resultaat mag er zeker zijn. Ben je benieuwd naar hoe je zelf deze taart kunt maken? Lees dan snel verder voor ons Minecraft taart recept en ga lekker aan de slag!
    Bekijk het recept
  27. Cookie cake recept
    Cookie cake recept
    12 2 uur
    Straight to the hips. Dat zeggen Engelsen als een baksel zó vanuit je mond op je heupen lijkt te plakken vanwege de vele calorieën. Deze cookie cake is er zo één want er gaan naast koekdeeg ook nog hazelnootpasta en Kinder Bueno koekjes in. Voeg daar nog chocola in twee kleuren en echte hazelnoten aan toe en je kan al op je klompen aanvoelen dat de Weight Watchers hier geen goedkeuring aan geven maar hey, wat een lekkere combi is dat! En je hoeft er natuurlijk ook geen stoere stukken van te snijden. Je kunt natuurlijk variëren met andere koekjes en pasta. Bijvoorbeeld Ferrero Rocher gecombineerd met witte chocoladepasta of Maltezers met Speculoos pasta. Wat je er ook van maakt: geniet! Lees snel verder voor ons cookie cake recept en ga lekker aan de slag!
    Bekijk het recept
  28. Peppa big taart recept
    Peppa big taart recept
    18 3 uur
    Op een (kinder)verjaardag is het super leuk om de jarige te verrassen met een themataart, in het thema van iets waarvan diegene fan is. Zo kijken heel veel jonge kinderen op televisie naar Peppa Pig, ook wel Peppa Big genoemd. Ken jij een kleintje dat dol is op Peppa Big? Dan is het natuurlijk super leuk om hem of haar te verrassen met deze toffe Peppa Big taart. Uiteraard kun je de taart helemaal naar wens vullen, maar met ons recept zet je ook zeker weten een verrukkelijke verjaardagstaart op tafel. Lees snel verder voor ons Peppa big taart recept en ga lekker aan de slag!
    Bekijk het recept
  29. Kleurplaat taart recept
    Kleurplaat taart recept
    20 2.5 uur
    Veel kinderen zijn dol op kleuren. Ken jij een kindje dat gek is op kleuren en binnenkort jarig is? Dan is het super leuk om samen met hem of haar deze gave kleurplaat taart te maken! Het leuke aan deze taart is, dat het kleintje zelf de kleurplaat kan inkleuren met eetbare inkt stiften. Vervolgens kun je de eetbare kleurplaat op de taart leggen en met alle visite van het gebak genieten. Hoe leuk is dat?! Lees snel verder voor ons kleurplaat taart recept en ga lekker aan de slag!
    Bekijk het recept
  30. Star Wars taart recept
    Star Wars taart recept
    10 2.5 uur
    Op een verjaardag mag een lekkere taart natuurlijk niet ontbreken. Het is dan natuurlijk helemaal leuk om de jarige te verrassen met een taart in het thema waar diegene fan van is. Ken jij iemand die fan is van Star Wars? Maak dan eens deze gave Baby Yoda taart. Deze Star Wars taart ziet er niet alleen onwijs tof uit, maar is ook nog eens lekker zoet. Houd je niet zo van zoet? Dan kun je het gebak uiteraard vullen met iets wat je wel lekker vindt en de botercrème op smaak brengen met een smaakaroma naar keuze, zoals citroen of pistache. Reden genoeg dus om zelf eens deze leuke verjaardagstaart te maken. Lees snel verder voor ons Star Wars taart recept en ga lekker aan de slag!
    Bekijk het recept
  31. Mango taart recept
    Mango taart recept
    10 1 uur
    Wanneer het buiten warm is, hebben we vaak zin in lekkere frisse taarten. Deze mango taart is zo’n frisse taart, want door de mango is het gebak lekker fris en zoet. Voor het maken van deze taart heb je niet eens een oven nodig. Dat is super fijn als je geen oven bij de hand hebt of wanneer je op een warme zomerdag de oven niet aan wilt zetten. Wil je weten hoe je zelf dit heerlijke gebak kunt maken? Lees dan snel verder voor ons mango taart recept en ga lekker aan de slag!
    Bekijk het recept
  32. Bastogne cheesecake recept
    Bastogne cheesecake recept
    10 2.5 uur
    Bastogne koekjes smaken altijd lekker bij een kopje koffie of thee, maar wist je al dat je deze koekjes ook heel goed in allerlei baksels kunt verwerken? Dit keer hebben wij ermee een verrukkelijke bastogne cheesecake gemaakt. Niet alleen de bodem bestaat uit bastogne koekjes, maar ook over de crème hebben we kruimels gestrooid. Je kunt dit gebak perfect op een verjaardag serveren, maar deze cheesecake smaakt ook heerlijk als dessert na een gezellig diner. Ben je benieuwd geworden naar hoe je zelf dit verrukkelijke gebak kunt maken? Lees dan snel verder voor ons Bastogne cheesecake recept en ga lekker aan de slag!
    Bekijk het recept
  33. Aardbeienvlaaitjes recept
    Aardbeienvlaaitjes recept
    8 1.5 uur
    Je zult vast wel eens een vlaai hebben gehad. Dit is een gebaksoort die erg bekend is in Limburg en België. Je ziet vlaaien in allerlei verschillende soorten en maten voorbij komen. Zo vind je frisse en zoete varianten, maar ook kleine en grote vlaaien. Wij vonden het leuk om 1 persoons vlaaitjes met aardbeien te maken. Deze aardbeienvlaaitjes zijn perfect om uit te delen op een verjaardag of ander feestje en zijn ook nog eens eenvoudig te maken. Lees dus snel verder voor ons aardbeienvlaaitjes recept en ga lekker aan de slag!
    Bekijk het recept
  34. Franse aardbeientaart recept
    Franse aardbeientaart recept
    12 2 uur
    Deze Franse aardbeientaart is zo'n taartje waarmee je al je bak-skills kunt laten zien: een luchtige biscuit bakken, banketbakkersroom en botercrème maken, laag voor laag opbouwen en netjes afwerken. En wat een plaatje is het, met die aardbeien die zo mooi rond de rand geschikt zijn. Als de acetaatfolie er nog omheen zit, zijn het net kindjes die uit het raam van een bus kijken. Met zo'n mooi klassiek taartje hoef je verder niet veel te knutselen aan de garnering: doe de slagroom er in kleine dopjes op en dan de allermooiste aardbeien laten shinen op dat romige dekentje als echte zomerkoninkjes. Maak jij de patissier in jezelf wakker?
    Bekijk het recept
  35. Aperol Spritz gebakjes recept
    Aperol Spritz gebakjes recept
    9 1 uur
    Daar zaten we dan met ons goede gedrag en een fles Aperol. Vakantie, maar overduidelijk geen terrasweer. Gelukkig kan je met dat bitterzoete Italiaanse oranje drankje niet alleen heerlijke Aperol Spritz maken, maar ook lekkere gebakjes. Lekker gecombineerd met een roomlaag en frisse sinaasappelmarmelade op een bodem van koekkruimels. Tussen de buien door gingen wij in de tuin op jacht naar eetbare bloemen om de boel nog verder op te fleuren. Daar knapte het humeur meteen van op! Deze Aperoltaartjes kan je ook op hete dagen maken, want er komt geen oven aan te pas. Cin-cin (proost)!
    Bekijk het recept
  36. Drip cake recept
    Drip cake recept
    16 2 uur
    Op een verjaardag of een ander feestje mag een lekker stukje taart natuurlijk niet ontbreken. In onderstaand recept leggen we je stap voor stap uit hoe je zelf een heerlijke drip cake kunt maken. Het leuke aan zo’n drip taart is dat je deze helemaal naar wens kunt decoreren. Daarnaast kun je met de vulling van de taart ook lekker variëren en de taart dus helemaal naar wens van de jarige maken. Lees snel verder voor ons drip cake recept en ga lekker aan de slag!
    Bekijk het recept
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 73-108 van 612

per pagina
Pagina
Flag of Germany