• Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis*
  • Gratis verzenden vanaf €75
  • 14.500+ klanten waarderen ons met een 9,2
  • 10.000+ bakproducten uit voorraad leverbaar
Notificatie:

Taart & Gebak recepten

Taart recepten 

Of er nou iemand jarig is, er dit weekend visite langskomt of je gewoon iets lekkers wilt voor bij de koffie of thee: er is altijd wel een goed excuus te bedenken om taart te maken. Wij zijn bij Baktotaal ook dol op taart en daarom delen we op deze pagina onze favoriete taart recepten. Hartig of zoet? Ontdek de mogelijkheden en maak de meest heerlijke baksels om je vingers bij af te likken. 

Keuze genoeg 

Ben jij er al over uit wat voor een soort taart je wilt maken? Wil je graag een zoete taart maken voor bij de koffie of thee met vruchten, kwark of appel? Of wil je juist een heerlijke hartige taart bakken voor bij de borrel of lunch? Bij taarten en gebak heb je dus een ruime keuze uit diverse soorten vullingen, deeg enzovoorts. Maak bijvoorbeeld een lekkere chocoladetaart met een chocolade biscuit als bodem. Of maak juist een heerlijke vlaai met een aardbeienvulling. Alles is mogelijk! Zelfs met het formaat van het gebak kun je lekker variëren. Zo kun je een grote taart maken, een hoge taart, maar ook allemaal kleine gebakjes. De diverse soorten taarten en gebak zijn opgedeeld in verschillende subcategorieën, zodat je altijd eenvoudig het recept vindt die past bij jouw wensen. 

Taart voor elke gelegenheid 

Voor zo'n beetje elke gelegenheid kun je wel een taart recept vinden op Baktotaal.nl. Maak bijvoorbeeld een lekkere taart voor een verjaardag in een bepaald thema, een mooie bruidstaart of een heerlijke appeltaart voor op een regenachtige herfstdag.  

Wat is het verschil tussen taart en gebak? 

Veel mensen denken dat gebak enkel een synoniem is voor taart en andersom. Toch is dat niet helemaal waar. Een taart is een bepaald soort gebak, maar naast taarten zijn er nog veel meer andere lekkernijen die onder de term gebak vallen.  

Een aantal voorbeelden van gebak zijn:

  • Taarten

  • Brownies

  • Muffins

  • Donuts

  • Vlaaien

  • Soesjes

  • Bosche bollen 

Taart bakken 

Een taart bakken is iets waar je veel geduld voor nodig hebt. Bovendien is het belangrijk dat je goed het recept leest en hier niet te veel van afwijkt. Zorg er dus altijd voor dat je een goede weegschaal hebt, een maatbeker en natuurlijk de juiste ingrediënten. Heb je dat nog niet in huis? In onze webshop vind je bijna alles wat je nodig hebt! 

  

No bake taart maken 

Wil je wel wat lekkers op tafel kunnen zetten, maar wil je liever niet de oven aanzetten? Maak dan eens een no bake taart. No bake taarten zijn taarten die niet de oven in hoeven. Bij zo'n taart denk je al snel aan kwarktaarten, maar er zijn nog veel meer lekkere gebakjes die niet de oven in hoeven. Dat is onder andere ideaal als je niet wilt gaan bakken op een hete zomerdag of als je (tijdelijk) geen oven bij de hand.  

  

Het decoreren van taarten en gebak 

Eén van de belangrijkste onderdelen bij het bakken van taarten en gebak, is het decoreren. Met de juiste decoratie kan je een taart een stijl geven die past bij een gelegenheid. Erg populair is het om zelf een kindertaart te bakken. Hierbij mag decoratie absoluut niet ontbreken, want dat maakt de taart helemaal af. Kies voor decoratie van bijvoorbeeld het favoriete stripfiguur van het kind of de lievelingssport. Natuurlijk mogen kaarsjes niet ontbreken op de taart. Ga je voor een pakket met kaarsjes of ga je voor een cijfer van het jaartal van het kind? De keuze is aan jou! 

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 37-72 van 612

per pagina
Pagina
  1. Witte chocolade cheesecake recept
    Witte chocolade cheesecake recept
    10 1 uur
    Wat een heerlijke combinatie is dat toch, witte chocolade en cheesecake. We zijn ervoor even diep het zuivelschap in gedoken: de vulling is gemaakt van roomkaas en zure room en dan gaat er nog een mengsel van mascarpone en slagroom bovenop. Een caloriebom in combinatie met die chocolade, maar elke kruimel is de zonde waard. De bodem maak je heel gemakkelijk van biscuitjes en roomboter. En de garnering hebben we dit keer ook simpel gehouden met chocoladekrullen, maar wat let jou om ‘m verder op te maken met vers fruit (aardbeien en witte chocola zijn een heel goede match) of mooie felgroene gehakte pistachenootjes? Met deze frisromige taart kan je alle kanten op en dat maakt het juist zo leuk om hem eens te maken. Lees snel verder voor ons witte chocolade cheesecake recept en ga lekker aan de slag!
    Bekijk het recept
  2. Kersentaart recept
    Kersentaart recept
    16 1.5 uur
    Je hoeft echt geen meesterbakker te zijn om zoiets moois op tafel te zetten. Deze kersentaart ziet er wel heel professioneel uit, maar is toch heel makkelijk te maken. Allereerst door de vorm. Natuurlijk lukt een taart als deze ook prima in een ronde springvorm of een vierkant blik, maar door de hartvorm ademt ‘ie natuurlijk wel veel meer liefde. Aan de biscuit en de crème chantilly hoef je je ook niet te vertillen, die maak je heel gemakkelijk met onze mixen van Brand New Cake. Voor deze taart gebruikten we de Aarts kersenvulling, maar er zijn ook kant en klare vullingen in de smaken aardbei, bosvruchten of appel-rozijn. Zo zie je maar: bakken kan ook super relaxed zijn. En als iets zoveel liefde uitstraalt vraagt niemand hoeveel uren je erin hebt gestoken toch? Lees snel verder voor ons kersentaart recept en ga lekker aan de slag!
    Bekijk het recept
  3. Gateaux recept
    Gateaux recept
    8 2 uur
    Gateaux, ook wel gateau genoemd, is een heerlijke smeuïge taart! Het kenmerkende aan dit gebak is dat deze vaak rond is en uit meerdere (chocoladelaagjes) bestaat. De taart wordt vaak gegarneerd met een lekkere crème en/of vers fruit. Wij besloten om de taart met zowel een vanille biscuit als een chocolade biscuit te maken en de taart te vullen met aardbeienjam. Het resultaat is een heerlijk gebakje die je perfect op een verjaardag of als afsluiter van een diner kunt serveren. Wil je weten hoe je zelf een heerlijke gateau kunt maken? Lees dan snel verder voor ons gateaux recept en ga lekker aan de slag!
    Bekijk het recept
  4. Glutenvrije gebakjes recept
    Glutenvrije gebakjes recept
    8 0.5 uur
    Een lekker gebakje gaat er bij veel mensen altijd wel in, maar wat als je gluten moet vermijden? Ook aan deze mensen hebben we gedacht en daarom delen we dit recept voor lekkere glutenvrije gebakjes met jullie. Het bereiden van deze taartjes is helemaal niet lastig, dus je hebt in een handomdraai deze heerlijke taartjes op tafel staan. Ben je niet zo dol op aardbeien jam? Probeer dan eens te variëren met een abrikozen-, bosbessen- of bramen jam. Wil je zelf ook deze glutenvrije taartjes maken? Lees dan snel verder voor ons glutenvrije gebakjes recept en ga lekker aan de slag!
    Bekijk het recept
  5. Harry Potter taart recept
    Harry Potter taart recept
    10 4 uur
    Ken je iemand die helemaal gek is op Harry Potter? Dan is het natuurlijk heel erg leuk om diegene te verrassen met een toffe Harry Potter taart. In onderstaand recept laten we stap voor stap zien hoe je zelf dit gave boek kunt maken. Het gebak is super leuk om te serveren als traktatie op een verjaardag, maar de Harry Potter taart doet het ook erg goed als lekkernij bij het kijken van 1 van de Harry Potter films. Het is wel handig om te weten dat de decoraties minimaal een dag van tevoren gemaakt moeten worden. Lees snel verder voor ons Harry Potter taart recept en ga lekker aan de slag!
    Bekijk het recept
  6. Kersenflappen recept
    Kersenflappen recept
    8 1 uur
    Van appelflappen heb je vast weleens gehoord, maar ken je kersenflappen ook al? Deze lekkernijen, gemaakt van luchtig bladerdeeg en gevuld met kersen, zijn een ware traktatie. Deze flappen met kersen zijn net zo eenvoudig te maken als de welbekende appelflappen, maar het is toch weer eens wat anders. Je kunt ze perfect als traktatie uitdelen aan bijvoorbeeld je collega’s. Wedden dat je daarmee punten scoort? Lees snel verder voor ons kersenflappen recept en ga lekker aan de slag!
    Bekijk het recept
  7. Valentijns monchoutaart met caramel recept
    Valentijns monchoutaart met caramel recept
    8 1 uur
    Een monchoutaart is simpel om te maken, maar enorm lekker. Het voordeel van een monchoutaart is dat je deze niet hoeft te bakken. Je hoeft hem namelijk alleen maar in de koelkast te zetten. Voor Valentijnsdag hebben wij een speciale monchoutaart gemaakt. De bodem is gemaakt van heerlijke bastogne koekjes met daaroverheen een lekker laagje karamel. De vulling van de taart bevat lekkere caramel blokjes en stukjes chocolade met daaroverheen een heerlijke ganache. Deze monchoutaart is dus een feestje in je mond. Uiteraard kun je variëren met de vullingen en zodoende een eigen draai aan de taart geven. Ben je benieuwd naar hoe je zelf dit gebak kunt maken? Lees dan snel verder voor ons Valentijns monchoutaart met caramel recept en ga snel aan de slag!
    Bekijk het recept
  8. Merveilleux recept
    Merveilleux recept
    6 2.5 uur
    Merveilleux, ken jij het al? Dit zijn heerlijke gebakjes die voornamelijk bekend zijn in België en Frankrijk. De gebakjes bestaan uit meringue en slagroom, die afgewerkt zijn met chocoladevlokken. Het is vrij eenvoudig om deze taartjes te maken, waardoor het onwijs leuk is om dat eens te gaan doen. Maak ze bijvoorbeeld voor je visite in het weekend of voor een verjaardag of ander feestje. Lees dan snel verder voor ons merveilleux recept en ga lekker aan de slag!
    Bekijk het recept
  9. Vegan taartjes recept
    Vegan taartjes recept
    6 1 uur
    Een lekker taartje gaat er vrijwel altijd wel in. Ook als je een veganistische leefstijl hebt, wil je natuurlijk wel op z’n tijd kunnen genieten van een lekker gebakje. Daarom delen we dit recept voor vegan taartjes met je, zodat je gewoon thuis heerlijke veganistische gebakjes kunt maken. Het maken van deze taartjes is helemaal niet lastig en je zou er zelfs nog lekker mee kunnen variëren, door bijvoorbeeld de aardbeien te vervangen voor frambozen of iets dergelijks. Wil je zelf ook deze vegan gebakjes maken? Lees dan snel verder voor ons vegan taartjes recept en ga lekker aan de slag!
    Bekijk het recept
  10. Koolhydraatarme taartjes recept
    Koolhydraatarme taartjes recept
    6 1 uur
    Heb je zin om te snacken, maar wil je nog wel enigszins op de gezonde tour blijven? Maak dan eens deze koolhydraatarme taartjes. Deze taartjes zijn lekker fris-zoet en zijn dan ook perfect om uit te delen als traktatie op een verjaardag of een ander feestje. Het fijne aan deze gebakjes is dat ze koolhydraatarm zijn. Daardoor kun je ze met een minder schuldgevoel opeten, dan standaard gebakjes. Wil je ook deze koolhydraatarme gebakjes maken? Lees dan snel verder voor ons koolhydraatarme taartjes recept en ga lekker aan de slag!
    Bekijk het recept
  11. Gezonde appeltaart recept
    Gezonde appeltaart recept
    10 1.5 uur
    Heb jij zin in iets lekkers wat ook nog eens vrij verantwoord is om te snacken? Dan hebben wij het perfecte recept voor jou! Doordat wij de boter hebben vervangen door kokosolie is deze appeltaart een stuk verantwoordelijker, maar het gebak smaakt daardoor niet minder! Het is dan ook echt eens de moeite waard om deze gezonde appeltaart te maken en te trakteren op een verjaardag of ander feestje. Ben je benieuwd geworden naar hoe je zelf een verrukkelijke én gezonde appeltaart kunt maken? Lees dan snel verder voor ons gezonde appeltaart recept en ga lekker aan de slag!
    Bekijk het recept
  12. Slof gebakjes recept
    Slof gebakjes recept
    6 1 uur
    Ben jij dol op slof taarten? Dan is dit recept wel wat voor jou, want hiermee maak je heerlijke mini slofjes met rood fruit. Het leuke aan deze slofjes is dat je compleet met de decoratie kunt variëren en je ze al met een uur op tafel kunt hebben staan. Dat is natuurlijk erg fijn als je iets lekkers wilt maken, dat niet al te veel tijd kost. Komt er onverwacht visite langs en wil je wat lekkers bij de koffie of thee serveren? Dan is dat dus geen enkel probleem als je deze mini slofjes maakt. Uiteraard kun je het rode fruit vervangen door bijvoorbeeld citrusvruchten of blauwe bessen. Het is maar net wat je zelf lekker vindt. Ben je benieuwd geworden naar hoe je zelf deze slof gebakjes kunt maken? Lees dan snel verder voor ons slof gebakjes recept en ga lekker aan de slag!
    Bekijk het recept
  13. Oliebollen wentelteefjes recept
    Oliebollen wentelteefjes recept
    4 0.5 uur
    Heb jij na al die feestdagen nog wat oliebollen liggen en weet je niet wat je ermee moet doen? Wij vinden het zonde om die lekkernijen weg te gooien en hebben daarom oliebollen wentelteefjes ermee gemaakt. Het voordeel van wentelteefjes is dat je deze snack in een mum van tijd op tafel hebt staan en je er dus vrij snel lekker van kunt gaan genieten. Ben je benieuwd naar hoe je zelf deze lekkernijen kunt maken? Lees dan snel verder voor ons oliebollen wentelteefjes recept en ga lekker aan de slag!
    Bekijk het recept
  14. Gezonde appeltaartjes recept
    Gezonde appeltaartjes recept
    6 1 uur
    Bij appeltaart denk je waarschijnlijk aan die heerlijke oma’s appeltaart met veel suiker, boter en bloem. Wist je al dat je hier heel goed een gezondere variant op kunt maken? We besloten niet alleen om een verantwoordere variant te maken, we kozen ook ervoor om niet 1 grote taart maar meerdere kleinere taartjes te maken. Dankzij het kleine formaat van de gebakjes, kun je ze heel eenvoudig uitdelen. Daardoor zijn het perfecte taartjes voor op een verjaardag of ander feestje. Ben je benieuwd naar hoe je zelf deze fruitige gebakjes kunt maken? Lees dan snel verder voor ons gezonde appeltaartjes recept en ga lekker aan de slag!
    Bekijk het recept
  15. Bastogne taart recept
    Bastogne taart recept
    12 1 uur
    Bastogne koekjes, veel mensen zijn er dol op! Daarom leek het ons een leuk idee om de koekjes te combineren met een lekker baksel en zodoende kwamen we op deze heerlijke Bastogne taart uit. Deze taart is perfect om uit te delen als een traktatie op bijvoorbeeld een verjaardag of ander feestje. Daarnaast kun je dit gebak ook prima als dessert serveren na een heerlijk diner. Het is helemaal niet lastig om deze taart te maken. Je hebt wel even wat geduld nodig aangezien het gebak een aantal uur in de koeling moet, maar dan heb je ook wat. Lees snel verder voor ons Bastogne taart recept en ga lekker aan de slag!
    Bekijk het recept
  16. Revani recept
    Revani recept
    8 1 uur
    Revani, ook wel ravani genoemd, is een heerlijke Griekse cake. De cake is onder andere gemaakt van griesmeel dat wordt gezoet met een siroop, zoals bijvoorbeeld sinaas-appelsiroop. Deze griesmeelcake is in veel landen in het oostelijke Middellandse Zeegebied een geliefde lekkernij, maar in Nederland is die nog niet zo bekend. Daardoor is het extra leuk om zelf thuis eens deze cake te maken en bijvoorbeeld jouw vrienden of collega’s ermee te verrassen. Lees snel verder voor ons revani recept en ga lekker aan de slag!
    Bekijk het recept
  17. Gezonde taart recept
    Gezonde taart recept
    8 1.5 uur
    Een gezonde taart, bestaat dat? Jawel hoor! Tenminste, als je ahornsiroop ook onder gezond schaart. Wij doen dat wel, want anders wordt het heel erg lastig om een lekkere taart te maken. Je hebt namelijk een product nodig dat alles goed bij elkaar houdt, om het maar even zo te zeggen. Doordat dit gebak veel gezonder is dan andere zoete lekkernijen, hoef je je niet zo schuldig te voelen als je ervan eet en kun je er gerust een stukje van pakken. Dankzij ons gezonde taart recept kun je prima letten op je gezondheid én ondertussen genieten van een lekkere taart. Lees dus vooral even verder voor het recept!
    Bekijk het recept
  18. Profiterole taart recept
    Profiterole taart recept
    10 1 uur
    Profiterole taart, heb jij er al eens van gehoord? Deze taart is de perfecte afsluiter van een gezellig diner. De taart bestaat uit gestapelde soesjes die zijn gegarneerd met chocolade. Om de taart helemaal af te maken, hebben we er vers fruit opgelegd. Dit geeft niet alleen een chique uitstraling, maar is ook erg lekker in combinatie met de soesjes. Uiteraard kun je deze lekkernij ook perfect als traktatie uitdelen op een verjaardag of ander feestje. Lees snel verder voor ons profiterole taart recept en ga lekker aan de slag!
    Bekijk het recept
  19. Glühwein cheesecake recept
    Glühwein cheesecake recept
    10 1.5 uur
    In december denk je waarschijnlijk aan gezelligheid, lichtjes en champagne. Toch mag glühwein in deze feestmaand natuurlijk ook niet ontbreken. Het is erg lekker om een glaasje glühwein, onder bijvoorbeeld het genot van een oliebol, te nuttigen. Wij besloten om met dit lekkere drankje eens een cheesecake te maken. Deze cheesecake heeft naast een heerlijke topping ook nog een laag fruit op de koekbodem, wat echt heerlijk in combinatie is. Door de verrukkelijke smaakcombinaties kun je dit gebak dan ook perfect tijdens Kerst of Oud & Nieuw serveren. Lees snel verder voor ons glühwein cheesecake recept en ga lekker aan de slag!
    Bekijk het recept
  20. Kerstman taart recept
    Kerstman taart recept
    14 3 uur
    Wil jij lekker uitpakken voor Kerst? Dan moet je echt eens deze te gekke kerstman taart maken. Naast dat deze taart er super leuk en schattig uitziet, smaakt die ook nog eens heerlijk! Uiteraard kun je met dit gebak helemaal los gaan en er je eigen draai aan geven. Met deze taart scoor jij sowieso punten tijdens het kerstdiner. Lees dus snel verder voor dit kerstman taart recept en ga lekker aan de slag!
    Bekijk het recept
  21. Kasekuchen recept
    Kasekuchen recept
    8 1.5 uur
    Cheesecake lijkt iets typisch Amerikaans, maar in Duitsland kunnen ze er ook wat van met verse kaas. Inmiddels bakken ze in Duitsland heel veel varianten op deze klassieke taart: niet alleen de traditionele variant met roomkaas en kwark, maar ook varianten met Hüttenkäse, ricotta of mascarpone. Onze variant wordt gemaakt met volle kwark en zure room. De frisse smaak wordt nog verder opgehaald door de rasp en het sap van een citroen. Als je de basis eenmaal onder de knie hebt, kan je lekker los met de garnering. Frambozen en witte chocolade zijn een lekkere traditionele combinatie, maar als er straks weer volop aardbeien verkrijgbaar zijn, doen die het ook voortreffelijk op deze romige taart. Je kunt er dus allerlei kanten mee op en dat maakt het zo leuk om zelf eens deze taart te maken. Lees snel verder voor ons käsekuchen recept en ga lekker aan de slag!
    Bekijk het recept
  22. Berliner bollen recept
    Berliner bollen recept
    15 0.5 uur
    Oliebollen bakken is een traditie die echt hoort bij Oud en Nieuw, maar je kunt door het jaar heen ook wel eens zin hebben in zo’n traktatie waarbij de calorieteller meteen dik in het rood staat. Een luxe variant op de oliebol, de Berliner bol, mag je ons elke week wel voorzetten. De bollen worden gevuld met jam en bestrooid met poedersuiker, biedt daar maar eens weerstand aan. Maak nou niet de fout om in Berlijn een Berliner bol te bestellen, want daar noemen ze ‘m Pfannkuchen. In de rest van Duitsland heet ‘ie dan wel weer Berliner bol, om de verwarring compleet te maken. Je kunt ze natuurlijk ook gewoon zelf bakken, goed excuus om de frituurpan het hele jaar door van stal te halen! Lees snel verder voor ons berliner bollen recept en ga lekker aan de slag!
    Bekijk het recept
  23. Kerst soesjes recept
    Kerst soesjes recept
    20 1.5 uur
    Tijdens de kerstdagen draait alles om gezelligheid, samenzijn en natuurlijk lekker eten. Als je op zoek bent naar een lekkernij voor bij de koffie of thee, dan zijn kerst soesjes precies wat je zoekt. Deze soesjes hebben we gevuld met slagroom en vervolgens gegarneerd met chocolade, een aantal besjes en rozemarijn. Hierdoor zien de soesjes er helemaal ‘kerstig’ en feestelijk uit. Reden genoeg dus om zelf eens deze lekkere soesjes te maken. Lees snel verder voor ons kerst soesjes recept en ga aan de slag!
    Bekijk het recept
  24. Kersttaartjes recept
    Kersttaartjes recept
    12 1.5 uur
    Tijdens de feestdagen houden we ervan om samen met de mensen die we liefhebben gezellig te eten. Een lekker gebakje mag daarbij natuurlijk niet ontbreken. Met onderstaand recept kun je zelf deze leuke en lekkere kersttaartjes maken. Voor de basis hebben we een chocolade biscuit gebruikt, die we vervolgens gegarneerd hebben met ganache. Deze gebakjes voor Kerstmis gaan dan ook zeker weten bij iedere chocoladeliefhebber in de smaak vallen. Lees snel verder voor ons kersttaartjes recept en ga lekker aan de slag!
    Bekijk het recept
  25. Tompouce croissant recept
    Tompouce croissant recept
    6 2 uur

    Ziet deze tompouce croissant er niet smakelijk uit? De tompouce croissant gaat momenteel helemaal viral op het internet en dat maakt het extra leuk om hem eens te maken. Je kunt er namelijk perfect jouw vrienden, familie of collega's mee verrassen. Lees snel verder voor het tompouce croissant recept om erachter te komen hoe je zelf deze lekkernij kunt maken!

    Wat is een tompouce croissant?

    Het is dus een samensmelting van een croissant en een tompouce. De topping en de vulling is van de tompouce afgekeken en het deeg is van een croissant. Het resultaat is een heerlijke delicatesse die het beste van beide werelden heeft. We raden dan ook zeker aan om zelf eens tompouce croissants te maken. 

    Bekijk het recept
  26. Perentaart recept
    Perentaart recept
    10 1 uur
    We kennen allemaal wel de klassieke appeltaart, maar wist je al dat je ook met peren heerlijke baksels kunt maken? Dit keer hebben we dan ook een lekkere perentaart gemaakt. Op de bodem hebben we eerst een laagje amandelspijs gesmeerd en daarbovenop hebben we de peren gelegd, wat echt een heerlijke combinatie is. Je kunt deze taart perfect uitdelen op een verjaardag of gewoon als lekkernij bij een kopje koffie of thee. Daarnaast is de taart ook nog vrij eenvoudig te maken. Reden genoeg dus om zelf lekker aan de bak te gaan. Lees snel verder voor ons perentaart recept en ga lekker aan de slag!
    Bekijk het recept
  27. Milka mousse taart recept
    Milka mousse taart recept
    10 1 uur
    Ben jij gek op Milka? Dan is dit recept voor een Milka mousse taart echt wat voor jou! De taart heeft namelijk een heerlijke chocoladesmaak en is door de mousse lekker luchtig. Je zou deze taart dan ook perfect kunnen serveren als dessert, maar de taart is ook heerlijk als traktatie bij een kopje koffie of thee. Lees snel verder voor ons Milka mousse taart recept en ga lekker aan de slag!
    Bekijk het recept
  28. Kruidnoten cheesecake recept
    Kruidnoten cheesecake recept
    10 0.5 uur
    Wil jij voor Sinterklaas wat lekkers maken, maar heb je geen zin om te lang in de keuken te staan? Dan is deze kruidnoten cheesecake echt iets voor jou! Hij is namelijk no bake, dat houdt in dat je er geen oven voor nodig hebt. Door de kruidnoten bodem en de decoratie bovenop past deze cheesecake perfect bij deze tijd van het jaar. Wil jij deze kruidnoten cheesecake ook maken voor pakjesavond? Lees dan snel verder voor ons recept en ga lekker aan de slag!
    Bekijk het recept
  29. Sinterklaas taart recept
    Sinterklaas taart recept
    8 2 uur
    Wil jij voor Sinterklaas nou goed uitpakken? Dan moet je echt deze toffe Sinterklaas taart maken! Het gebak ziet er niet alleen super leuk uit, maar is ook nog eens heerlijk gevuld met chocolade Bavaroise. Uiteraard kun je deze taart helemaal naar wens vullen. Ook kun je met de kleuren en decoratie helemaal los gaan. Lees snel verder voor het Sinterklaas taart recept en ga lekker aan de slag!
    Bekijk het recept
  30. Linzertorte recept
    Linzertorte recept
    10 2 uur
    Je hebt vast al eens van gehoord van linzertorte, ook wel linzertaart genoemd. Het is een traditioneel Oostenrijks gebak met een bodem van zandkoekdeeg en een lekkere vruchtenjam als vulling. Er komen trouwens geen linzen aan te pas, iets wat veel mensen wel denken. Het gebak zit een beetje tussen een taart en een vlaai in en dat maakt het extra leuk om ‘m eens te maken. Lees dus snel verder voor ons linzertorte recept en ga lekker aan de slag!
    Bekijk het recept
  31. Appelkanjers recept
    Appelkanjers recept
    6 1 uur
    Iedereen kent de klassieke appeltaart wel, maar wist je dat je met appel nog veel meer lekkere gebakjes kunt maken? Deze appelkanjers zijn daar een goed voorbeeld van. De taartjes bestaan uit een bladerdeeggebakje met een lekkere appelvulling. Bovenop de gebakjes zit een krokante amandeltopping, wat de taartjes echt helemaal afmaken. Veel mensen serveren de gebakjes met warme (vanille)saus, maar ze zijn ook erg lekker met een toef slagroom. Lees snel verder voor ons appelkanjers recept en ga lekker aan de slag!
    Bekijk het recept
  32. Oreo mousse taart recept
    Oreo mousse taart recept
    10 1 uur
    Mousse ken je vast al wel als het toetje in een mooi glaasje met een lekkere garnering of een toef slagroom erop. Wist je al dat je er ook een heerlijke taart mee kunt maken? De mousse gebruik je dan als vulling van de taart. Hierdoor is de taart wel wat zachter dan dat je misschien gewend bent, maar dat hoort dus zo. De combinatie van de mousse met de taartbodem van Oreo koekjes is echt onwijs lekker, waardoor het zeker weten de moeite waard is om dit gebak eens te maken. Lees snel verder voor ons Oreo mousse taart recept en ga lekker aan de slag!
    Bekijk het recept
  33. Speculoos cheesecake recept
    Speculoos cheesecake recept
    12 1 uur
    Heb jij gelatine-angst? Nergens voor nodig, want al is het een eerste keer een beetje griezelig om die keiharde blaadjes in koud water te zien veranderen in glibberige lapjes die je ook nog moet oplossen, het is feitelijk een fluitje van een cent. Neem ruim de tijd en ruim koud water om ze goed te weken, knijp ze goed uit en laat ze dan, van het vuur af, in een hete vloeistof oplossen. Het mooie is dat je als je dat eenmaal in de vingers hebt, je bijvoorbeeld de lekkerste cheesecakes zonder oven kunt bakken. Zoals deze, met Speculooskruimels in de bodem en Speculoospasta door het mengsel van roomkaas en slagroom. Geen taart voor mensen die op de calorieën letten, dat snap je, maar cheesecake is zo lekker dat het elke zonde waard is. Lees snel verder voor ons Speculoos cheesecake recept en ga lekker aan de slag!
    Bekijk het recept
  34. Staf van Sinterklaas koektaart recept
    Staf van Sinterklaas koektaart recept
    12 2.5 uur
    Als we aan Sinterklaas denken, dan denken we natuurlijk ook aan zijn mooie mijter en zijn prachtige gouden staf. Het leek ons daarom leuk om een koektaart van de staf van Sinterklaas te maken en dat is aardig goed gelukt (al zeggen we het zelf). Het is dan ook de perfecte taart om tijdens Pakjesavond te serveren. Lees snel verder voor ons staf van Sinterklaas koektaart recept en ga lekker aan de slag!

    Let op! Ga jij net zoals wij zelf decoratie maken van royal icing? Houd er dan rekening mee dat de icing 2 dagen moet drogen.
    Bekijk het recept
  35. Notentaart recept
    Notentaart recept
    10 1.5 uur
    Noten zijn niet alleen heerlijk als snacks bij een borrel, je kunt ermee ook heel goedbakken. Zo hebben wij dit keer een verrukkelijke notentaart gemaakt. Deze taart is door de pecannoten, walnoten en hazelnoten echt heerlijk. Je kunt de taart dan ook perfect als traktatie bij een kopje koffie of thee serveren. Lees snel verder voor ons notentaart recept en ga lekker aan de slag!
    Bekijk het recept
  36. Sinterklaas slof recept
    Sinterklaas slof recept
    8 1 uur
    Wil je voor het sinterklaasfeest wat lekkers bakken? Maak dan met dit recept een heerlijke Sinterklaas slof. Deze slof ziet er niet alleen leuk uit, maar smaakt ook nog eens heerlijk. In deze slof hebben wij een laagje amandelspijs gedaan. Daarnaast hebben we de topping met een onwijs lekkere speculaas smaak gemaakt. Uiteraard kun je deze slof helemaal in een smaak maken die jij lekker vindt en decoreren zoals je wilt. Zodoende kun je er erg gemakkelijk een eigen draai aan geven. Redenen genoeg dus om dit taartje eens zelf te maken. Lees snel verder voor dit recept van een Sinterklaas slof en ga snel aan de slag!
    Bekijk het recept
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 37-72 van 612

per pagina
Pagina
Flag of Germany