• Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis*
  • Gratis verzenden vanaf €75
  • 14.500+ klanten waarderen ons met een 9,2
  • 10.000+ bakproducten uit voorraad leverbaar
Notificatie:

Chocolade recepten

Chocolade recepten 

Chocolade, wie is er nou niet dol op? Al eeuwenlang wordt chocolade gegeten en tegenwoordig vind je het in allerlei verschillende smaken. Puur, melk en witte chocolade zijn al heel erg bekend. Maar ken je gold en ruby chocolade al? Dit zijn vrij nieuwe smaken die in Nederland steeds meer de markt veroveren. Chocolade is zo al lekker om op te eten, maar je kunt er ook heerlijke lekkernijen mee maken. Op deze pagina hebben we een aantal fantastische chocolade recepten voor je op een rijtje gezet. Lees dus snel verder! 

Waar komt chocolade vandaan? 

Chocolade wordt gemaakt van suiker, cacaoboter en cacaomassa. Deze cacaoproducten worden gewonnen uit cacaobonen, de pit van de vrucht van de cacaoboom. Cacaoproducten worden al eeuwenlang gebruikt en in het begin vooral gedronken. Het was heel lang een luxeproduct dat vooral door mensen van adel werd genuttigd. Eind 18e eeuw zakte de prijs voor cacao, waardoor het voor meer mensen toegankelijk werd. De welbekende chocoladerepen werden voor het eerst rond 1929 gemaakt. 

Welke chocoladesoorten zijn er? 

Er zijn verschillende soorten chocolade, elk met hun eigen samenstelling, smaak en structuur. Elk type chocolade heeft zijn eigen unieke eigenschappen en smaakprofielen, waardoor er voor iedereen wel een chocoladesoort te vinden is dat bij zijn of haar voorkeuren past. Hieronder benoemen we de meest voorkomende chocoladesoorten en lichten we elk soort kort toe. 

Melkchocolade 

Melkchocolade is misschien wel één van de bekendste soorten chocolade. Met deze chocolade worden namelijk veel bonbons, chocoladerepen en andere lekkernijen gemaakt. Melkchocolade bevat cacaomassa, cacaoboter, suiker en melkpoeder. De chocoladesoort heeft een romige textuur en een zoete, melkachtige smaak. Melkchocolade heeft over het algemeen een lager cacaogehalte dan pure chocolade. 

Pure chocolade 

Net als melkchocolade, is pure chocolade één van de bekendste soorten chocolade. Pure chocolade bevat hogere percentages cacaomassa en minder suiker dan melkchocolade. Deze chocoladesoort heeft een intensere, meer uitgesproken cacaosmaak en kan variëren in bitterheid. Hoe bitter de chocolade is, is afhankelijk van het cacaogehalte. Hoe hoger het cacaogehalte is, hoe bittere de chocolade is. 

Donkere melkchocolade 

Donkere melkchocolade is een hybride tussen melkchocolade en pure chocolade. Het bevat een hoger percentage cacao dan traditionele melkchocolade, waardoor het een intensere chocoladesmaak heeft. Daarbij heeft het wel de romige structuur van melkchocolade. Donkere melkchocolade heeft vaak een rijke en complexe smaak met tonen van karamel en geroosterde noten. 

Witte chocolade 

Witte chocolade bestaat uit cacaoboter, suiker en melkpoeder, maar bevat geen cacaomassa. Bij witte chocolade proef je niet die typische smaak van pure chocolade, dat komt doordat het geen cacaopoeder bevat. Daardoor wordt deze chocolade door sommige mensen niet gezien als echte chocolade, terwijl dat het toch degelijk wel een chocoladeproduct is. In tegenstelling tot pure chocolade, heeft een romige textuur en een zoete, boterachtige smaak.  

Ruby chocolade 

Ruby chocolade is een relatief nieuwe chocoladesoort dat een aantal jaren geleden is geïntroduceerd door de wereldwijd bekende chocoladefabrikant Callebaut. Deze chocoladesoort wordt gemaakt van specifieke cacaobonen en heeft een natuurlijke roze kleur en een fruitige smaak, met tonen van bessen. Ruby chocolade wordt soms beschreven als een mix van zoet en zuur. 

Gold chocolade 

Ken jij gold chocolade al? Het is niet erg als dat niet zo is, want deze chocoladesoort werd pas in 2017 officieel geïntroduceerd door het chocolademerk Callebaut. Deze chocoladesoort heeft ongeveer dezelfde structuur als melkchocolade, maar wel een prachtige gouden kleur. Deze chocoladesoort wordt verkregen door een speciale karamellisering van de suiker tijdens het productieproces. Gold chocolade heeft een rijke, romige smaak met subtiele karameltonen en een vleugje zout. Het kan worden gebruikt in diverse chocoladeproducten, variërend van repen en bonbons tot aan drips en decoraties voor gebak en desserts. 

Met welke chocolade kun je het beste werken? 

Het ligt geheel aan waarvoor je chocolade precies wilt gebruiken, om de juiste soort te kiezen. Wil je graag chocolade smelten? Dan kun je het beste kiezen voor pure chocolade of melkchocolade. Deze soorten chocolade zijn namelijk makkelijker te smelten dan witte, gold en ruby chocolade. Wil je jouw beslagen of degen een chocoladesmaak geven? Dan kun je het beste naar wens cacaopoeder aan het product toevoegen. Hoe donkerder de cacaopoeder is, hoe intenser de chocoladesmaak zal zijn. 

Welke chocolade recepten vind je op Baktotaal.nl? 

Net zoals cacao al eeuwenlang wordt genuttigd, wordt er ook al heel lang allerlei lekkers mee gemaakt. Van chocolade zelf wordt bijvoorbeeld bonbons, pasta en chocolade figuren gemaakt. Smeltchocolade kun je heel goed gebruiken voor het maken van drip cakes, ganache en chocolade decoraties. Daarnaast kun je met stukjes chocolade weer allerlei lekkere koekjes, cakes en taart bakken. Ook cacaopoeder wordt nog steeds veel in chocolade recepten gebruikt. Zo kun je er verrukkelijke chocoladetaarten, cupcakes, cakes en andere lekkernijen mee maken. De lekkerste chocolade recepten hebben we op deze pagina voor je verzameld. 

Shop jouw chocolade benodigdheden op Baktotaal! 

Ben je dol op chocolade? Maak er dan eens wat lekkers mee! Maak bijvoorbeeld heerlijke bonbons of chocolade cupcakes. Wat je ook maakt, je vindt alle benodigdheden voor de recepten op deze pagina gewoon in onze webshop. Van smeltchocolade tot aan cacaopoeder en van bakvaste chocolade chunks tot aan kant-en-klare ganache. Ook gereedschappen zoals: smeltbakken, hittebestendige kommen en thermometers vind je gewoon op Baktotaal! 

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 37-59 van 59

per pagina
Pagina
  1. Gender reveal cakesicles recept
    Gender reveal cakesicles recept
    10 1.5 uur

    In dit recept laten we zien hoe je zelf toffe gender reveal cakesicles kunt maken. Het is namelijk onwijs leuk om deze 'ijsjes' als traktatie tijdens een gender reveal party te serveren. Daarnaast zijn ze ook perfect om als decoratie bij een gender reveal heart te leggen. Uiteraard kun je deze ijsjes in elk gewenst thema maken. Ben je benieuwd naar hoe je zelf deze gender reveal cakesicles kunt maken? Lees dan snel verder voor het recept!

    Bekijk het recept
  2. Gender reveal heart recept
    Gender reveal heart recept
    1 2 uur

    Het wordt steeds populairder om een gender reveal party te houden. Tijdens een gender reveal party onthullen toekomstige ouders het geslacht van hun toekomstige baby. Je kunt dit op allerlei verschillende manier doen, bijvoorbeeld met een ballon of een taart. Dit keer hebben wij een gaaf gender reveal heart gemaakt, waarmee je op een onwijs leuke en originele manier het geslacht van een baby kunt bekendmaken. Lees snel verder voor het recept!

    Wat is een gender reveal heart?

    Een gender reveal geo heart is een hart dat van chocolade is gemaakt. Het chocolade hart wordt in een hartvormige mal met hoeken gemaakt, dat wel iets weg heeft van een diamant. Tegenwoordig is het helemaal hip om in zo'n vorm iets te maken. In de vorm zitten roze of blauwe strooisels, afhankelijk natuurlijk van het geslacht van het kindje. Deze strooisels zijn aan de buitenkant niet te zien, dus het is echt een verrassing welke kleur erin zit. Aan de ouders, of juist de gasten, de eer om met een houten hamertje het hart open te breken. Zodoende komen namelijk de strooisels naar buiten waaraan te zien is wat het geslacht van het kindje is!

    Bekijk het recept
  3. Oreo fudge recept
    Oreo fudge recept
    20 1.5 uur
    Fudge, daar heb je vast weleens van gehoord! In dit recept laten we zien hoe je deze heerlijke Oreo fudge kunt maken. De fudge is makkelijk om te maken, maar het vergt alleen wat tijd om het te laten opstijven. Het voordeel van deze lekkernij is dat je er geen oven voor nodig hebt. Je hebt er maar weinig ingrediënten voor nodig, dat is dus ook super handig. Lees snel verder voor het recept en ga aan de slag!
    Bekijk het recept
  4. Chocolate bombs met Baileys recept
    Chocolate bombs met Baileys recept
    3 2 uur

    Chocolate bombs ken je vast wel, maar in deze choco bombs zit een verassende vulling verstopt. Dat is namelijk ganache met Baileys. Met chocolade bombs kun je heerlijke chocolademelk maken en het is al jarenlang populair om een scheutje Baileys bij warme chocolademelk in te doen. Daarom leek het ons een goed idee om heerlijke chocolate bombs met Baileys te maken! Lust je geen Baileys? Dan kun je het natuurlijk voor een drankje vervangen dat je wel lekker vind.

    Een ware verrassing

    Het leuke aan een choco bomb is niet alleen dat je ermee warme chocolademelk kunt maken, maar ook dat je niet aan de buitenkant kunt zien wat erin zit. Daardoor is het voor de ontvanger van de chocolade bomb een echte verrassing als diegene de chocolate bomb in een mok met warme melk doet waardoor de bomb langzaam maar zeker opengaat. Het is dus niet alleen leuk om deze choco bombs te maken, maar ook om ze weg te geven.

    Al met al is alles aan deze chocolate bombs leuk, lees dus snel verder voor onze variant met Baileys ganache en ga lekker aan de slag.

    Bekijk het recept
  5. Recept voor Chocoladerepen
    Recept voor Chocoladerepen
    5 1 uur
    Chocolade is misschien wel een van de meest geliefde lekkernijen ter wereld. Chocolade is in allerlei verschillende smaken te vinden, waardoor de kans groot is dat er een smaak tussen zit die jij lekker vind. Tegenwoordig is het helemaal hip om chocolade te decoreren met allerlei vrolijke (en lekkere!) decoratie.
    Bekijk het recept
  6. Paasei recept
    Paasei recept
    1 1.5 uur

    Het is bijna Pasen en wij zijn alvast een aantal heerlijke recepten aan het maken en uitproberen. Zo hebben wij ook een recept gemaakt waarmee je zelf heerlijke paaseieren van chocolade kunt maken. Je kunt paaseieren tegenwoordig in bijna alle winkels wel kopen, en ze liggen ook elk jaar weer wat eerder in de winkels. Toch is een zelfgemaakte paasei van chocolade het allerlekkerst. Daarom vertellen wij je in dit artikel hoe je ze zelf kunt maken. Lees dus snel verder!

    Bekijk het recept
  7. Pinata hart recept
    Pinata hart recept
    1 3 uur

    Ken jij het pinata hart al? Zo'n hart wordt ook wel breakable heart of smash heart genoemd. Het is een hart van chocolade, waarin lekkers of een klein cadeautje verstopt zit. Doe er bijvoorbeeld macarons of bonbons in. Dit hart is onwijs leuk om cadeau te geven. Aan de ontvanger de taak om het hart open te breken om bij de verrassingen te kunnen komen. Ben je benieuwd naar hoe je zelf een heerlijke pinata hart kunt maken? Scroll dan snel verder voor het recept!

    Wat is pinata?

    Pinata komt oorspronkelijk uit China. Het is daar bekend als een fel gekleurde pop, welke meestal gemaakt wordt van papier-mache. De pop is vaak gevuld met zoetigheden of cadeaus. Tegenwoordig is dit fenomeen ook in Nederland razend populair. In plaats van een pop wordt dan steeds vaker een figuur van chocolade gemaakt. Deze chocolade wordt dan gevuld met lekkernijen. Een pinata chocolade figuur wordt doorgaans met een houten hamertje aan de ontvanger gegeven, zodat deze het kapot kan slaan om zo bij de inhoud te komen. Lijkt het je leuk om zelf eens zo'n pinata chocoladefiguur te maken? Lees dan snel verder!

    Bekijk het recept
  8. Chocoladeletters recept
    Chocoladeletters recept
    4 2 uur

    Chocoladeletters mogen met Sinterklaas natuurlijk niet ontbreken. In dit artikel laten we zien hoe je verschillende chocoladeletters kunt maken. Zo laten we je zien hoe je een klassieke chocoladeletter kunt maken van melkchocolade en witte chocolade, maar ook hoe je een toffe knalroze letter kunt maken van ruby chocolade. Dat is weer eens wat anders! Lees snel verder voor allebei de recepten en ga lekker aan de slag met het maken van de letters.

    Bekijk het recept
  9. Chocolate bombs recept
    Chocolate bombs recept
    3 1 uur
    Deze chocolate bombs (kort gezegd: choco bombs) zien er toch super tof uit?! Je kunt met deze choco bombs (oftwel chocolade bommetjes) heerlijke chocolademelk maken. Wij hebben de bommetjes gevuld met cacaopoeder en kleine marshmallows, want daarmee krijg je een heerlijke, zoete chocolademelk. Uiteraard kun je de bolletjes vullen met wat je maar wilt. Ben je al benieuwd geworden naar hoe je zelf chocolate bombs kunt maken? Lees dan snel verder voor het recept en ga lekker aan de slag! Een chocolate bomb, oftewel chocolade bom, is een gevulde chocolade bol. In de bomb zit vaak marshmallows en cacaopoeder. De chocolade bom doe je in een mok waar al wat warme melk in zit. Vervolgens giet je er nog meer warme melk bij, waardoor de bomb langzaam maar zeker opengaat en het lekkers eruit komt. Het is ontzettend leuk om naar dit proces te kijken, waardoor je een extra dimensie aan het maken van een kopje chocolade melk geeft.
    Bekijk het recept
  10. Bueno bonbons recept
    Bueno bonbons recept
    21 2 uur
    Instagrammer @ellousiacooking heeft speciaal voor ons deze heerlijke Bueno bonbons gemaakt. De bonbons zijn lekker zoet, dus je kunt perfect uitdelen tijdens bijvoorbeeld het Suikerfeest. De chocolaatjes smaken natuurlijk ook heel goed bij een kopje koffie of thee. Ben je benieuwd geworden naar hoe je zelf deze heerlijke Bueno bonbons kunt maken? Lees dan snel verder voor het recept en ga lekker aan de slag! 
    Bekijk het recept
  11. Ferrero Rocher chocolade ballen recept
    Ferrero Rocher chocolade ballen recept
    5 1 uur
    Ben je gek op Ferrero Rocher? Maak dan eens deze heerlijke Ferrero Rocher chocolade ballen. Ze hebben echt een verrukkelijke smaak en het maken ervan is ook nog eens heel eenvoudig. Ideaal om ze te maken als traktatie. Ben je benieuwd naar hoe je zelf deze heerlijke Ferrero Rocher chocolade ballen kan maken? Lees dan snel verder voor het recept en ga lekker aan de slag!
    Bekijk het recept
  12. Chocolade paasei milkshake
    Chocolade paasei milkshake
    1 1.5 uur

    Rond Pasen vliegen de paasstollen, paaseieren en chocolade eieren je om de oren. En waarschijnlijk staat er elk jaar weer ongeveer hetzelfde op tafel tijdens de paasbrunch. Wil je dit jaar een keer wat anders maken? Maak dan voor iedereen waarmee je Pasen viert een heerlijke paasei milkshake. Deze milkshake is een perfect dessert na het paasdiner, maar natuurlijk ook een verrukkelijk tussendoortje. Lees snel verder voor het recept!

    Bekijk het recept
  13. Chocolade hartjes recept
    Chocolade hartjes recept
    10 0.5 uur
    Ben jij ook zo gek op chocolade en heb jij thuis toevallig nog wat chocolade liggen? Maak dan eens deze heerlijke chocolade hartjes. Ze zijn super eenvoudig om te maken, maar zien er wel heel schattig uit. Deze hartjes kun je heel goed cadeau geven aan iemand die je liefhebt. Het leuke aan dit recept is dat je er allerlei verschillende varaties op kunt maken en zodoende helemaal hartjes naar wens kunt maken. Lees snel verder voor het recept en ga lekker aan de slag!
    Bekijk het recept
  14. Chocoladeblokjes met sinaasappel recept
    Chocoladeblokjes met sinaasappel recept
    20 2.5 uur

    Sterke drank hoort voor mij bij Kerst. Mijn moeder maakte vroeger steevast bitterkoekjespudding, met een flinke scheut brandewijn over de koekjes. Koken was bepaald niet haar hobby en het verplichte driegangendiner met Kerst de hel. Maar aan het eind kwam het allemaal goed. Dan nam ze zelf het onderste uit de puddingschaal, kreeg ze hele rode wangen en moest dan even huilen als mijn vader een mopje Stille Nacht op de piano inzette.

    Een toetje zonder drank, da’s geen optie dus met Kerst. Als er kinderen aan tafel zitten, maak je deze chocoblokjes in twee schalen, één met alleen sinaasappelsap over de cake en één met likeur erdoorheen. Had mijn moeder dit recept maar gehad. Het is een doodeenvoudig toetje, dat er toch leuk uitziet. Je kunt de cake nu al bakken en invriezen, dan hoef je de dag ervoor alleen nog de chocoladecrème te maken. ’s Ochtends is het dan een kwestie van de taart in blokjes snijden, met cacao bestuiven en decoreren. Kop koffie en een glaasje likeur erbij en het is feest!

    Bekijk het recept
  15. Marsepein Bonbons recept
    Marsepein Bonbons recept
    36 2 uur
    Deze Marsepein Bonbons zien er niet alleen fantastisch lekker uit, maar ze zijn ook nog eens erg eenvoudig te maken. Na een aantal stappen heb jij jouw mega lekkere Marsepein Bonbons klaar. Ben je benieuwd naar hoe je zelf Marsepein Bonbons kunt maken? Lees dan snel verder voor het recept.
    Bekijk het recept
  16. Kerstige Bonbons recept
    Kerstige Bonbons recept
    21 3 uur
    Tijdens kerst heb je vaak van alles en nog wat op tafel staan. En bonbons mogen dan eigenlijk niet ontbreken. Ze zijn namelijk erg lekker bij een kopje koffie of thee zo voor of juist na het kerstdiner. En als je deze gekleurde versie maakt, maak je zeker indruk op jouw gasten. Lees snel verder voor het recept!
    Bekijk het recept
  17. Chocolade Tempereren
    Chocolade Tempereren
    0.5 uur

    In onderstaand artikel legt chocolatier Nick Kunst stap voor stap uit op welke manier je het beste met chocolade kunt werken. Bij het werken met chocolade is het namelijk heel belangrijk dat de chocolade op de juiste manier wordt voorbewerkt/getempereerd. Door dat te doen, zorg je ervoor dat al jouw chocolade creaties mooi glimmen, een lekkere krak hebben en gemakkelijk uit de chocoladevorm komen. Er zijn verschillende manieren om chocolade te tempereren. In onderstaand artikel gaan we werken met de ent-methode. Wil je van begin tot eind weten hoe deze methode werkt? Lees dan snel verder!

    Bekijk het recept
  18. Schelpbonbons met zomerse ganache recept
    Schelpbonbons met zomerse ganache recept
    48 3 uur
    Chocolade en zomerfruit vormen een onweerstaanbare combinatie. Daarom maakten we deze week schelpbonbons met zomerse ganache. Dit zijn kleine schelpjes van witte en pure chocolade, gevuld met een ganache van framboos en aardbeien.

    Zelf Schelpbonbons met zomerse ganache maken

    Ben je nog niet zo handig met chocolade? Dan kun je dit recept tijdens hoge temperaturen beter even opslaan in je favorieten tot het wat minder tropisch is. Maar heb je hier al wat ervaring mee? Dan kun je er gerust een poging aan wagen. De schelpjes laten zich ook prima vullen met andere smaken, zoals ganache met mokka en noten. Of spuit ze op met een lekkere bavarois als onderdeel van een high tea of grand dessert. Leeg zijn ze lang te bewaren.

    Bekijk het recept
  19. Herfstige Bonbons recept
    Herfstige Bonbons recept
    21 3 uur
    De blaadjes vallen van de bomen! Wat een prachtig schouwspel, al die kleuren. Mooie inspiratie voor het maken van Herfstige Bonbons met de holvorm van Chocolate World en de nieuwe chocoladekleurstoffen van BrandNewCake. Werken met chocolade is altijd een beetje geklieder, maar als het buiten regent en waait is het wel een heerlijke herfstklus. Behalve met de kleuren voor de bonbons kun je natuurlijk je fantasie ook helemaal de vrije loop laten met de vullingen. Wij kozen voor hazelnoot, pistache, sinaasappel en cranberry om aan te sluiten bij de herfstige kleuren, maar er zijn natuurlijk nog veel meer mogelijkheden. Tevreden over het resultaat? Er zijn nog veel meer inspirerende chocoladevormen waarmee je zelf prachtige cadeautjes kunt maken voor Sinterklaas en Kerst. Doe er vervolgens een mooi doosje omheen, wie wordt er namelijk nou niet blij van zoiets feestelijks?

    Bekijk het recept
  20. Chocobommetje voor de liefste mama recept
    Chocobommetje voor de liefste mama recept
    6 3 uur

    Mama is de liefste en voor de liefste bak je een taart met de kinderen. Ik ken taarten die je niet aan papa’s en kleintjes moet overlaten. Dan ziet de keuken eruit alsof er een bom is ontploft en moeten de kleine vingertjes nog uren onder de koude kraan. Iets makkelijks is dus vereist. Maar dan wel iets dat eruitziet alsof het uren heeft gekost, want de meeste mama’s houden niet van Jantje van Leiden. Papa bakt even de biscuitbodem. Dan kunnen de kinderen helpen met kleine werkjes, zoals door de slagroom roeren. Nog wel belangrijker, de mooiste frambozen uitzoeken en op de taartjes zetten (en de rest lekker opeten) en jam druppelen. De meeste moeders zijn gek op chocolade. Dit taartje houdt het midden tussen gebak en een giga-bonbon. Neem niet te grote vormen, want het is wel een machtig gebakje.

    Zelf gebruikte ik de Silikomart Pillow-vorm, daar kwamen de bommetjes mooi uit. Met de bijgeleverde steker, haal je uit de biscuitbodem laagjes die precies onder de bommetjes passen. De chocolade moet van topkwaliteit zijn. Hoe hoger het cacaogehalte, hoe bitterder de chocolade. Zo lekker smaakt eerlijk!

    Bekijk het recept
  21. Bonbons met Karamel en Vanille recept
    Bonbons met Karamel en Vanille recept
    30 3 uur

    Deze zelfgemaakte Bonbons met Karamel en Vanille zijn hooguit mijn favoriet! Ik heb gekozen voor een vulling van karamel met vanille, want dit is mijn favoriete combinatie. Je kan volop variëren met verschillende smaken en vormen. In dit recept gebruik ik de Martellato Bonbonvorm Staafje 2.

    Succes met het maken van deze heerlijke bonbons!
    Tip! Leuk om te geven in een bonbondoosje, als cadeau.

    Bekijk het recept
  22. How To: Werken met een bonbonvorm
    How To: Werken met een bonbonvorm
    3 uur

    In deze how-to ga ik je laten zien hoe je te werk gaat met een bonbonvorm. In een eerder recept op onze blog heb ik verteld hoe je heerlijke bonbons met karamel en vanille maakt. Voordat je dat recept gaat maken, is het handig om eerst deze even door te lezen. Het werken met een bonbonvorm kost de nodige energie om het netjes te doen. Dat je werkblad hoogstwaarschijnlijk helemaal onder de chocolade komt te zitten, mag de pret absoluut niet drukken!

    Tip! Gebruik voor het maken van bonbons altijd goed getempereerde chocolade. Doe je dit niet? Dan krijg je geen voldoende stevigheid aan je bonbons en zal de krimpkracht van de chocolade minder zijn. Dit zorgt ervoor dat je de bonbons niet uit de vorm krijgt. Je kunt de chocolade temperen in de magnetron of met de tableermethode.

    Bekijk het recept
  23. Cheesecake truffels recept (no-bake)
    Cheesecake truffels recept (no-bake)
    6 2 uur

    Hoe lekker zien deze cheesecake truffels eruit? De vulling is gemaakt van (hoe kan het ook anders) roomkaas! Het fijne aan dit recept is dat je er geen oven voor nodig hebt. Dat is natuurlijk ideaal wanneer je die niet bij de hand hebt, maar wel wat lekkers op tafel wilt zetten. Ben je al benieuwd geworden naar hoe je zelf deze cheesecake truffels kunt maken? Lees dan vlug verder en ga lekker aan de slag!

    Bekijk het recept
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 37-59 van 59

per pagina
Pagina
Flag of Germany