• Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis*
  • Gratis verzenden vanaf €75
  • 14.500+ klanten waarderen ons met een 9,2
  • 10.000+ bakproducten uit voorraad leverbaar
Notificatie:

Thema recepten

Thema recepten 

Wil jij in een bepaald thema bakken? Dan zit je op deze pagina goed! Op deze pagina hebben wij namelijk meerdere recepten verzameld in diverse thema's. Wil je bijvoorbeeld bakken voor feestdagen zoals Pasen, Koningsdag, Kerstmis? Doordat wij per feestdag bijpassende recepten op deze pagina hebben gezet, kun je ze heel gemakkelijk terugvinden. Ook voor andere veelvoorkomende thema's hebben wij de recepten overzichtelijk op deze pagina gecategoriseerd. Wat dacht je bijvoorbeeld van zomerse recepten of recepten voor Valentijnsdag? Ook gezondere recepten, no bake recepten en recepten voor bijvoorbeeld de herfst vind je allemaal op deze pagina. Doordat wij de recepten duidelijk hebben onderverdeeld in de verschillende thema's, wordt het heel eenvoudig om per recept de lekkerste recepten te zoeken. Bekijk onze thema recepten dus maar eens snel om te ontdekken welke recepten je hier allemaal kunt vinden. 

Recepten voor feestdagen 

Tussen de thema recepten op deze pagina, vind je uiteraard ook recepten voor feestdagen. Bij sommige feestdagen is het een traditie om een bepaald lekkernij te serveren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een paasstol bij Pasen, gingerbread koekjes bij Kerstmis en oliebollen bij Oud & Nieuw. Het lekkerst is natuurlijk om die lekkernijen zelf te maken. Naast recepten die traditie zijn om voor een bepaalde feestdag te maken, vind je bij de recepten voor feestdagen ook originele recepten. Dat zijn recepten die niet zozeer vanuit traditie voor een bepaalde feestdag worden gemaakt, maar die wel helemaal bij die feestdag passen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan koekjes in de vorm van een ei voor Pasen, een kerstkrans van Cupcakes en een kruidnoten cheesecake voor Sinterklaas. Juist omdat deze recepten niet zo standaard zijn, is het extra leuk om ermee wat lekkers te maken voor een bepaalde feestdag en je vrienden en familie met die lekkernij(en) te verrassen. 

Recepten voor feestelijke gelegenheden 

Niet alleen voor feestdagen, ook voor andere feestelijke gelegenheden vind je op deze pagina genoeg inspiratie om te maken. Bekijk onze originele recepten voor een bruiloft, het vieren van een geboorte of een verjaardag maar eens. Waarschijnlijk vraag je je af wat je naast een bruidstaart, verjaardagstaart en beschuit met muisjes nog meer kunt maken, maar als je de recepten bij deze thema's bekijkt zie je dat de mogelijkheden eindeloos zijn. 

Recepten voor bepaalde diëten 

Volg je een bepaald dieet, omdat je daarvoor gewoonweg hebt gekozen? Of moet je een bepaald dieet volgen door een intolerantie of allergie? Ook aan jou hebben we gedacht! Om ervoor te zorgen dat voor elk dieet de bijbehorende recepten gemakkelijk te vinden zijn, hebben wij veelvoorkomende levensstijlen als thema's op onze receptenpagina gezet. Denk hierbij onder andere aan glutenvrije recepten, suikervrije recepten, koolhydraatarme recepten en vegan recepten.  

Gezonde recepten 

Bakken is leuk, maar alles dat wordt gebakken moet natuurlijk ook worden opgegeten. Uiteraard is het niet erg om af en toe van wat lekkers te snoepen, maar we begrijpen het heel goed als je het liefst zo verantwoord mogelijk wilt snacken. Dankzij onze gezonde recepten wordt het heel eenvoudig om te kunnen genieten van wat lekkers, zonder dat je je er schuldig over hoeft te voelen. Alle recepten die wij onder gezonde recepten hebben geschaald, zijn namelijk (vrij) verantwoord. Je maakt ermee snacks die niet alleen lekker, maar ook nog niet eens zo slecht voor je zijn. Win-win noemen we dat! 

Seizoensgebonden recepten 

Op deze pagina vind je ook seizoensgebonden recepten. Sommige recepten kunnen eenmaal heel erg goed in een bepaalde tijd van het jaar worden gemaakt. Dat komt bijvoorbeeld doordat de smaken van het gerecht perfect bij een bepaalde tijd van het jaar passen of doordat je ingrediënten nodig hebt die in een bepaald seizoen het beste verkrijgbaar zijn. Maak bijvoorbeeld appeltaarten met de appels die vers zijn geoogst in september en ga in juli met kersen aan de slag. Bekijk de thema's zomer, herfst, winter en lente maar eens om te zien welke recepten vooral in een bepaalde tijd van het jaar gemaakt kunnen worden. 

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 109-144 van 778

per pagina
Pagina
  1. Kerstman taart recept
    Kerstman taart recept
    14 3 uur
    Wil jij lekker uitpakken voor Kerst? Dan moet je echt eens deze te gekke kerstman taart maken. Naast dat deze taart er super leuk en schattig uitziet, smaakt die ook nog eens heerlijk! Uiteraard kun je met dit gebak helemaal los gaan en er je eigen draai aan geven. Met deze taart scoor jij sowieso punten tijdens het kerstdiner. Lees dus snel verder voor dit kerstman taart recept en ga lekker aan de slag!
    Bekijk het recept
  2. Rendier koekjes recept
    Rendier koekjes recept
    16 2 uur
    Voor je het weet staat Kerst alweer voor de deur, de tijd van gezelligheid, lekkere hapjes en drankjes. Je kunt iets uit de supermarkt halen, maar iets zelf maken is toch veel leuker?! Wij hebben deze keer rendier koekjes gemaakt. Deze zijn eenvoudig te maken, dus het is zelfs leuk om dat samen met kinderen te doen. Je kunt namelijk heel gemakkelijk een gingerbread koekje omdraaien en dan heb je een rendier koekje. Super leuk dus! Ben je benieuwd hoe je zelf deze leuke rendier koekjes kunt maken? Lees dan snel verder voor ons rendier koekjes recept en ga lekker aan de slag!
    Bekijk het recept
  3. Gingerbread en rendier brownies op een stokje recept
    Gingerbread en rendier brownies op een stokje recept
    4 1 uur
    Zoek jij nog een lekkere snack of dessert voor de kerstdagen? Dan zijn deze gingerbread en rendier brownies echt wat voor jou! Deze snacks zijn namelijk enorm simpel om te maken en smaken ook nog eens super lekker. Je kunt er eventueel zelf lollipops van maken door er aan de onderkant een lollystokje in te steken. Het is ook nog eens heel erg leuk en prima te doen om deze lekkernijen samen met kinderen te maken. Dankzij de BrandNewCake Brownie-mix heb je in een handomdraai deze heerlijke brownies op tafel staan. Lees snel verder voor het gingerbread en rendier brownies op een stokje recept en ga snel aan de slag!
    Bekijk het recept
  4. Rice crispy kerstboompjes recept
    Rice crispy kerstboompjes recept
    10 1 uur
    Wil jij wat lekkers maken voor de feestdagen, maar wil je liever niet al in de keuken te hoeven staan? Dan raden we je echt aan om deze rice crispy kerstboompjes te maken. Ze zijn namelijk super simpel en snel te maken. Ideaal dus! Het fijne aan deze lekkernijen is dat je er niet eens een oven voor nodig hebt. Daarnaast is het ook super leuk om ze samen met kinderen te maken, want je kunt ze helemaal naar wens versieren. Lees snel verder voor ons rice crispy kerstboompjes recept en ga lekker aan de slag!
    Bekijk het recept
  5. Kerststol met boterstolpoeder recept
    Kerststol met boterstolpoeder recept
    12 1.5 uur
    Het is natuurlijk geen echte Kerst zonder een lekkere kerststol op tafel. Met dit recept voor een kerststol met boterstolpoeder, bak je jouw stol zoals de lokale bakker dat doet. De stol is rijkelijk gevuld met rozijnen, sukade, oranjesnippers, echte amandelspijs en afgemaakt met heerlijke amarena kersen. Je krijgt dus een heerlijk luxe en goed gevuld brood. Je kunt nog ervoor kiezen om 50 gram noten door het deeg heen te doen als je dat lekker vindt. Lees snel verder voor ons kerststol met boterstolpoeder recept en ga aan de slag! Wat boterstolpoeder? Boterstolpoeder is een broodverbeteraar die specifiek gemaakt is voor kerst- en paasstollen. De poeder geeft een extra malsheid, houdbaarheid en smaak aan je brood. In deze poeder zitten alle vet- en smaakstoffen al verwerkt. Daardoor hoef je zelf geen extra boter, kruiden en/of specerijen aan het deeg toe te voegen. De poeder zorgt er ook voor dat de stol wat langer mals en zacht blijft. Je kunt dus heel goed deze poeder gebruiken als je wat langer van jouw kerststol wilt kunnen genieten!
    Bekijk het recept
  6. Winter cupcakes recept
    Winter cupcakes recept
    20 1 uur
    Tijdens de koude dagen houden we ervan om het binnen gezellig te maken en lekkere dingen te bakken. Voor de feestdagen hebben we deze leuke winter cupcakes gemaakt. Als topping hebben we een kerstboom gespoten, wat natuurlijk perfect bij deze periode van het jaar past. Uiteraard kun je ook een andere topping kiezen, maar je hebt met dit recept in ieder geval een goede basis. Lees snel verder voor ons winter cupcakes recept en ga lekker aan de slag!
    Bekijk het recept
  7. Kerst soesjes recept
    Kerst soesjes recept
    20 1.5 uur
    Tijdens de kerstdagen draait alles om gezelligheid, samenzijn en natuurlijk lekker eten. Als je op zoek bent naar een lekkernij voor bij de koffie of thee, dan zijn kerst soesjes precies wat je zoekt. Deze soesjes hebben we gevuld met slagroom en vervolgens gegarneerd met chocolade, een aantal besjes en rozemarijn. Hierdoor zien de soesjes er helemaal ‘kerstig’ en feestelijk uit. Reden genoeg dus om zelf eens deze lekkere soesjes te maken. Lees snel verder voor ons kerst soesjes recept en ga aan de slag!
    Bekijk het recept
  8. Kersttaartjes recept
    Kersttaartjes recept
    12 1.5 uur
    Tijdens de feestdagen houden we ervan om samen met de mensen die we liefhebben gezellig te eten. Een lekker gebakje mag daarbij natuurlijk niet ontbreken. Met onderstaand recept kun je zelf deze leuke en lekkere kersttaartjes maken. Voor de basis hebben we een chocolade biscuit gebruikt, die we vervolgens gegarneerd hebben met ganache. Deze gebakjes voor Kerstmis gaan dan ook zeker weten bij iedere chocoladeliefhebber in de smaak vallen. Lees snel verder voor ons kersttaartjes recept en ga lekker aan de slag!
    Bekijk het recept
  9. Kerst brownies recept
    Kerst brownies recept
    16 1 uur
    Ben jij op zoek naar een lekkere snack voor de kerstdagen? Met de BrandNewCake Brownie-mix heb jij in een handomdraai deze heerlijke Kerst brownies op tafel staan. Het leuke aan deze brownies is dat je deze helemaal naar wens kunt decoreren. Daardoor is het enorm leuk om deze snacks samen te maken met kinderen. Lees snel verder voor het Kerst brownies recept en ga lekker aan de slag!
    Bekijk het recept
  10. Angel food cake recept
    Angel food cake recept
    12 1.5 uur
    Er zijn wel honderd redenen om een beetje te matigen, maar wat ons betreft ook minimaal 101 om dat lekker niet te doen. Als je deze Angel Food Cake bakt, zeg je gewoon dat deze taart zo licht is dat zelfs engeltjes er lekker van kunnen snoepen en dan alsnog vederlicht opstijgen. Er gaat in elk geval geen boter in het luchtige beslag, dat scheelt alweer. Je bakt de Angel Food Cake in een speciale aluminium vorm met een open pilaar in het midden, dan komt ‘ie mooi hoog op. Je kunt ‘m garneren met rood fruit en slagroom, maar de cake is zo ook al lekker. Snijd ‘m wel een beetje geweldloos aan met een kartelmes, want je wilt zo’n mooi luchtig baksel natuurlijk niet in elkaar duwen. Lees snel verder voor ons angel food cake recept en ga lekker aan de slag!
    Bekijk het recept
  11. Boekweitbrood recept
    Boekweitbrood recept
    12 1.5 uur

    Eet jij om wat voor een reden dan ook glutenvrij? Dan is het natuurlijk fijn dat ook jij gewoon kunt genieten van een lekkere boterham. In dit recept laten we zien hoe je zelf een heerlijk glutenvrij brood kunt maken. Dit boekweitbrood kun je beleggen met wat je maar lekker vindt en perfect als ontbijt of lunch nuttigen. Lees snel verder voor ons boekweitbrood recept en ga lekker aan de slag!

    Bekijk het recept
  12. Kruidnoten ijs recept
    Kruidnoten ijs recept
    3 3 uur
    IJs is natuurlijk super lekker als je een verkoelende lekkernij zoekt voor de warme zomerse dagen, maar wij vinden dat ijs ook goed bij de feestdagen past. IJs kun je namelijk gemakkelijk zelf maken. Het voordeel is dat je van alles door ijs kunt doen om er je eigen draai aan te geven. Je kunt er dus eindeloos mee variëren en daardoor is je zelfgemaakte ijs dus nooit hetzelfde! Wij besloten om voor Sinterklaas een heerlijke kruidnoten ijs te maken die je perfect kunt serveren op 5 december.
    Bekijk het recept
  13. Pizza kerstboom recept
    Pizza kerstboom recept
    8 1.5 uur
    Hoe leuk ziet deze kerstboom pizza eruit?! Deze kun je super makkelijk thuis maken en is ook nog eens onwijs leuk om samen met kinderen te maken voor Kerst. Je kunt de pizza uiteraard helemaal garneren met ingrediënten naar keuze. Ideaal als je last-minute nog op zoek bent naar een leuk kerst recept. Lees snel verder voor ons pizza kerstboom recept en ga lekker aan de slag!
    Bekijk het recept
  14. Rendier arretjescake recept
    Rendier arretjescake recept
    8 1 uur
    Tijdens de feestdagen mogen lekkernijen natuurlijk niet ontbreken. Eén ding wat bij veel chocoladeliefhebbers geliefd is, is arretjescake. Inmiddels kennen we allemaal wel een standaard arretjescake. Daarom leek het ons leuk om er een eigen twist aan te geven en zodoende hebben wij deze grappige rendier arretjescake gemaakt. Deze rendiertjes zijn super leuk om samen met jouw kind(eren) te maken en te serveren tijdens de feestdagen. Lees snel verder voor ons rendier arretjescake recept en ga lekker aan de slag!
    Bekijk het recept
  15. Hartige bladerdeeg kerstboompjes recept
    Hartige bladerdeeg kerstboompjes recept
    6 1 uur
    Deze hartige bladerdeeg kerstboompjes zien er toch super schattig uit? Ze staan ontzettend leuk op elke kersttafel. Serveer ze bijvoorbeeld als hapje bij de borrel, als bijgerecht of tussendoortje. Je kunt deze kerstboompjes trouwens ook vullen met een zoete vulling zoals appels en rozijnen. Het is maar net wat je zelf lekker vindt. Lees snel verder voor ons hartige bladerdeeg kerstboompjes recept en ga lekker aan de slag.

    Zelf bladerdeeg maken of kant-en-klare deeg gebruiken?

    Je kunt deze bladerdeeg hapjes vrij snel maken als je kant-en-klare bladerdeeg. De plakjes bladerdeeg uit de diepvries zijn groot genoeg om 1 kerstboompje uit te steken met de uitsteker die wij gebruiken. Voor dit recept zijn die plakjes dus super handig. Wil je liever zelf bladerdeeg maken? Dan kan dat natuurlijk ook! Bekijk daarvoor ons bladerdeeg recept.
    Bekijk het recept
  16. Mini quiches recept
    Mini quiches recept
    10 1 uur
    Veel mensen houden van een AGV'tje tijdens het avondeten, maar sommige mensen vinden het ook heerlijk om een quiche te eten. De meeste hartige taarten worden gemaakt in een grote springvorm, maar het leek ons leuk om eens kleine quiches te bakken. Deze mini quiches zijn perfect om uit te delen tijdens bijvoorbeeld een high tea, maar zijn ook erg leuk om te serveren als voorgerecht of als bijgerecht bij een kopje soep. Het fijne aan dit recept is dat je met de vulling lekker kunt variëren en ze dus helemaal naar wens kunt maken. Lees snel verder voor ons mini quiches recept en ga lekker aan de slag!
    Bekijk het recept
  17. Perentaart recept
    Perentaart recept
    10 1 uur
    We kennen allemaal wel de klassieke appeltaart, maar wist je al dat je ook met peren heerlijke baksels kunt maken? Dit keer hebben we dan ook een lekkere perentaart gemaakt. Op de bodem hebben we eerst een laagje amandelspijs gesmeerd en daarbovenop hebben we de peren gelegd, wat echt een heerlijke combinatie is. Je kunt deze taart perfect uitdelen op een verjaardag of gewoon als lekkernij bij een kopje koffie of thee. Daarnaast is de taart ook nog vrij eenvoudig te maken. Reden genoeg dus om zelf lekker aan de bak te gaan. Lees snel verder voor ons perentaart recept en ga lekker aan de slag!
    Bekijk het recept
  18. Kruidnoten cheesecake recept
    Kruidnoten cheesecake recept
    10 0.5 uur
    Wil jij voor Sinterklaas wat lekkers maken, maar heb je geen zin om te lang in de keuken te staan? Dan is deze kruidnoten cheesecake echt iets voor jou! Hij is namelijk no bake, dat houdt in dat je er geen oven voor nodig hebt. Door de kruidnoten bodem en de decoratie bovenop past deze cheesecake perfect bij deze tijd van het jaar. Wil jij deze kruidnoten cheesecake ook maken voor pakjesavond? Lees dan snel verder voor ons recept en ga lekker aan de slag!
    Bekijk het recept
  19. Sinterklaas taart recept
    Sinterklaas taart recept
    8 2 uur
    Wil jij voor Sinterklaas nou goed uitpakken? Dan moet je echt deze toffe Sinterklaas taart maken! Het gebak ziet er niet alleen super leuk uit, maar is ook nog eens heerlijk gevuld met chocolade Bavaroise. Uiteraard kun je deze taart helemaal naar wens vullen. Ook kun je met de kleuren en decoratie helemaal los gaan. Lees snel verder voor het Sinterklaas taart recept en ga lekker aan de slag!
    Bekijk het recept
  20. Linzertorte recept
    Linzertorte recept
    10 2 uur
    Je hebt vast al eens van gehoord van linzertorte, ook wel linzertaart genoemd. Het is een traditioneel Oostenrijks gebak met een bodem van zandkoekdeeg en een lekkere vruchtenjam als vulling. Er komen trouwens geen linzen aan te pas, iets wat veel mensen wel denken. Het gebak zit een beetje tussen een taart en een vlaai in en dat maakt het extra leuk om ‘m eens te maken. Lees dus snel verder voor ons linzertorte recept en ga lekker aan de slag!
    Bekijk het recept
  21. Appelkanjers recept
    Appelkanjers recept
    6 1 uur
    Iedereen kent de klassieke appeltaart wel, maar wist je dat je met appel nog veel meer lekkere gebakjes kunt maken? Deze appelkanjers zijn daar een goed voorbeeld van. De taartjes bestaan uit een bladerdeeggebakje met een lekkere appelvulling. Bovenop de gebakjes zit een krokante amandeltopping, wat de taartjes echt helemaal afmaken. Veel mensen serveren de gebakjes met warme (vanille)saus, maar ze zijn ook erg lekker met een toef slagroom. Lees snel verder voor ons appelkanjers recept en ga lekker aan de slag!
    Bekijk het recept
  22. Harcha recept
    Harcha recept
    4 1 uur
    Ken jij harcha al? Dit zijn dunne broodjes, die vooral in de Marokkaanse keuken worden gemaakt. Omdat de broodjes in een pan worden gebakken, worden ze ook wel Marokkaanse panbroodjes genoemd. Een groot voordeel van deze griesmeelkoeken is, dat het deeg niet eerst hoeft te rijzen. Je hebt er ook weinig ingrediënten en handelingen voor nodig, waardoor het vrij gemakkelijk is om deze lekkere broodjes te maken. Lees snel verder voor ons harcha recept en ga lekker aan de slag!
    Bekijk het recept
  23. Speculoos cheesecake recept
    Speculoos cheesecake recept
    12 1 uur
    Heb jij gelatine-angst? Nergens voor nodig, want al is het een eerste keer een beetje griezelig om die keiharde blaadjes in koud water te zien veranderen in glibberige lapjes die je ook nog moet oplossen, het is feitelijk een fluitje van een cent. Neem ruim de tijd en ruim koud water om ze goed te weken, knijp ze goed uit en laat ze dan, van het vuur af, in een hete vloeistof oplossen. Het mooie is dat je als je dat eenmaal in de vingers hebt, je bijvoorbeeld de lekkerste cheesecakes zonder oven kunt bakken. Zoals deze, met Speculooskruimels in de bodem en Speculoospasta door het mengsel van roomkaas en slagroom. Geen taart voor mensen die op de calorieën letten, dat snap je, maar cheesecake is zo lekker dat het elke zonde waard is. Lees snel verder voor ons Speculoos cheesecake recept en ga lekker aan de slag!
    Bekijk het recept
  24. Kruidnoten tiramisu recept
    Kruidnoten tiramisu recept
    10 1 uur
    Ben jij gek op tiramisu en wil je een keertje wat anders maken dan de standaard variant? Maak dan eens deze kruidnoten tiramisu. Naast dat dit toetje goed bij de Sinterklaasperiode past smaakt deze tiramisu, al zeggen wij zelf, echt heerlijk! Dit dessert is in een handomdraai gemaakt en kun je dus vanavond nog op tafel hebben staan. Ben je benieuwd hoe je zelf dit nagerecht kunt maken? Lees dan snel verder voor ons kruidnoten tiramisu recept en ga lekker aan de slag!

    Wat is tiramisu?

    Tiramisu is een populair dessert dat oorspronkelijk uit Italië komt. Betekent letterlijk ‘beur mij op’. Tiramisu werd vroeger dan ook wel eens aan zieke of herstellende mensen gegeven om ze er weer bovenop te brengen. De klassieke tiramisu maak je onder andere met lange vingers, mascarpone, koffie en cacaopoeder. Het dessert wordt opgebouwd in meerdere lagen. De onderste laag bestaat uit koek dat doordrenkt is met bijvoorbeeld koffie. Daarbovenop komt een laag mascarpone mengsel. Dit proces voer je 2 keer uit, totdat de tiramisu opgebouwd is. Tot slot bestuif je de tiramisu nog met een laag cacaopoeder of een andere garnering.
    Bekijk het recept
  25. Staf van Sinterklaas koektaart recept
    Staf van Sinterklaas koektaart recept
    12 2.5 uur
    Als we aan Sinterklaas denken, dan denken we natuurlijk ook aan zijn mooie mijter en zijn prachtige gouden staf. Het leek ons daarom leuk om een koektaart van de staf van Sinterklaas te maken en dat is aardig goed gelukt (al zeggen we het zelf). Het is dan ook de perfecte taart om tijdens Pakjesavond te serveren. Lees snel verder voor ons staf van Sinterklaas koektaart recept en ga lekker aan de slag!

    Let op! Ga jij net zoals wij zelf decoratie maken van royal icing? Houd er dan rekening mee dat de icing 2 dagen moet drogen.
    Bekijk het recept
  26. Bananen cupcakes recept
    Bananen cupcakes recept
    12 1 uur
    Heb jij zin om lekker te bakken? Maak dan eens deze heerlijke bananen cupcakes! Deze cupcakes zijn vrij eenvoudig te maken en zijn echt verrukkelijk. Door de bananen zijn de cakejes lekker zoet. Naast een lekkere topping hebben we ook een lekkere vulling in de cupcakes gedaan, waardoor het echt een feestje is om ze te eten. Je kunt deze lekkernijen dan ook perfect serveren tijdens een verjaardag of een ander feestje. Lees snel verder voor ons bananen cupcakes recept en ga lekker aan de slag!
    Bekijk het recept
  27. Blueberry oatmeal cookies recept
    Blueberry oatmeal cookies recept
    16 1 uur
    Ben jij gek op havermout en op koekjes? Dan moet je echt eens dit recept voor blueberry oatmeal cookies proberen! Deze koekjes zijn niet zoals je bij de meeste lekkernijen gewend bent krokant, maar ze zijn juist lekker chewy. Je kunt ze perfect als tussendoortje serveren bij een kopje koffie of thee. Daarnaast zou je ze ook als traktatie aan jouw collega’s kunnen uitdelen. Het is weer eens wat anders dan taart. Lees snel verder voor ons blueberry oatmeal cookies recept en ga lekker aan de slag!
    Bekijk het recept
  28. Kaaswafels recept
    Kaaswafels recept
    6 1 uur
    Ken je dat? Heb je een apparaat gekocht, belandt het langzamerhand steeds dieper achterin je aanrechtkastje. Toch is het de moeite waard het wafelijzer eens even uit je keukenkastje te halen voor deze hartige kaaswafels. Echt even heel wat anders dan de gebruikelijke zoete wafels en multi-inzetbaar. Ze zijn lekker bij een kop soep als makkelijke weekendmaaltijd, maar je kunt er ook kleine vierkantje of puntjes van snijden en ze dan bijvoorbeeld aan een prikkertje rijgen met een tomaatje, een blaadje basilicum en een bolletje mozzarella als origineel borrelhapje. Heb je de smaak van de hartige wafel eenmaal te pakken dan kan je ze bijvoorbeeld ook eens maken zonder de kaas maar met een handvol verse groene kruiden als dille, peterselie en bieslook. Kortom: uitgraven dat wafelijzer! Lees snel verder voor ons kaaswafels recept en ga lekker aan de slag!
    Bekijk het recept
  29. Notentaart recept
    Notentaart recept
    10 1.5 uur
    Noten zijn niet alleen heerlijk als snacks bij een borrel, je kunt ermee ook heel goedbakken. Zo hebben wij dit keer een verrukkelijke notentaart gemaakt. Deze taart is door de pecannoten, walnoten en hazelnoten echt heerlijk. Je kunt de taart dan ook perfect als traktatie bij een kopje koffie of thee serveren. Lees snel verder voor ons notentaart recept en ga lekker aan de slag!
    Bekijk het recept
  30. Sinterklaas slof recept
    Sinterklaas slof recept
    8 1 uur
    Wil je voor het sinterklaasfeest wat lekkers bakken? Maak dan met dit recept een heerlijke Sinterklaas slof. Deze slof ziet er niet alleen leuk uit, maar smaakt ook nog eens heerlijk. In deze slof hebben wij een laagje amandelspijs gedaan. Daarnaast hebben we de topping met een onwijs lekkere speculaas smaak gemaakt. Uiteraard kun je deze slof helemaal in een smaak maken die jij lekker vindt en decoreren zoals je wilt. Zodoende kun je er erg gemakkelijk een eigen draai aan geven. Redenen genoeg dus om dit taartje eens zelf te maken. Lees snel verder voor dit recept van een Sinterklaas slof en ga snel aan de slag!
    Bekijk het recept
  31. Boek van Sinterklaas taart recept
    Boek van Sinterklaas taart recept
    16 1.5 uur
    Als je aan Sinterklaas denkt, dan denk je natuurlijk ook aan het boek van Sinterklaas. Veel kinderen zijn helemaal ondersteboven van dit boek. In dit recept laten we zien hoe je zelf een boek van Sinterklaas taart kunt maken. Het is toch super leuk dat jouw kind(eren) tijdens pakjesavond kan smullen van het grote boek van Sinterklaas? Lees snel verder voor ons boek van Sinterklaas taart recept en ga lekker aan de slag!
    Bekijk het recept
  32. Sinterklaas taartjes recept
    Sinterklaas taartjes recept
    8 3 uur
    Tijdens Sinterklaas denken we niet alleen aan pepernoten, speculaas en chocoladeletters, maar ook aan mandarijnen. Met mandarijnen kun je heerlijke baksels maken, want ze zijn een echte, frisse smaakmaker. In dit recept hebben we een verrukkelijke mandarijncoulis gemaakt, die we vervolgens als vulling in mini pavlova’s hebben gedaan. In combinatie met een mascarpone room en kruidnoten is dit echt een heerlijk gebakje voor tijdens de feestdagen! Lees snel verder voor ons Sinterklaas taartjes recept en ga lekker aan de slag!
    Bekijk het recept
  33. Cheesecake bars met kruidnoten recept
    Cheesecake bars met kruidnoten recept
    12 1.5 uur
    Tijdens het heerlijke avondje mogen heerlijke lekkernijen natuurlijk niet ontbreken. Met dit recept van @ellouisacooking kun je zelf heerlijke cheesecake bars met kruidnoten maken. Deze gebakjes zijn ideaal om tijdens pakjesavond uit te delen en zijn ook nog eens onwijs lekker. Reden genoeg dus om zelf eens deze cheesecake bars te gaan maken. Lees snel verder voor ons cheesecake bars met kruidnoten recept en ga lekker aan de slag!
    Bekijk het recept
  34. Ghriba koekjes recept
    Ghriba koekjes recept
    30 1 uur
    Een lekker koekje bij een kopje koffie of thee gaat er altijd wel in. Met dit recept maak je zelf vrij eenvoudig heerlijke Marokkaanse koekjes. Nu kent de Marrokaanse keuken verschillende soorten koekjes, maar deze ghriba koeken zijn bij ons toch wel favoriet. Het leuke aan deze koekjes is dat je ze in allerlei verschillende varianten kunt maken. Wat ook leuk is aan dit recept, is dat je erdoor weer eens wat anders aan je gasten kunt serveren dan de standaard koeken die we in Nederland kennen. Reden genoeg dus om zelf eens deze heerlijke koekjes te gaan maken. Lees snel verder voor ons ghriba koekjes recept en ga lekker aan de slag!

    Wat zijn ghriba koekjes?

    Ghriba koekjes zijn heerlijke Marokkaanse koekjes die vaak tijdens de Ramadan op tafel worden gezet. De koekjes zijn erg kenmerkend aan alle barstjes die in de koekjes zitten. Daarnaast smelten de koekjes zo weg in je mond. Tegenwoordig vind je op het internet allerlei verschillende soorten, maar wij hebben ervoor gekozen om een vrij basic variant met kaneel te maken. Aan dit basisrecept kun je gemakkelijk een eigen draai geven.
    Bekijk het recept
  35. Kruidnoten crumble met appel en peer recept
    Kruidnoten crumble met appel en peer recept
    4 1 uur
    Heb jij na de Sinterklaas periode nog wat pepernoten over en weet je niet wat je er nog mee kunt maken? Maak dan eens met dit recept een kruidnoten crumble met appel en peer. Dit is een heerlijke kruimelige deeg die gebakken is in de oven met een lekker zoet laagje fruit eronder. Deze lekkernij kan je daarna ook nog eens heerlijk garneren met een bolletje ijs of licht geklopte slagroom. Door deze ingrediënten is dit dus een ideaal dessert of tussendoortje in deze tijd van het jaar. Het voordeel is dat je deze crumble ook nog eens zo op tafel hebt staan. Redenen genoeg dus het zelfs eens te gaan maken. Lees snel verder voor ons kruidnoten crumble met appel en peer recept en ga lekker aan de slag!
    Bekijk het recept
  36. Baked Alaska recept
    Baked Alaska recept
    12 1.5 uur
    Het ziet eruit als een gigantische sneeuwberg. En binnenin zit ook een ijskoude verrassing. Het blijft een wonder, zo’n ‘ijsberg’ die wordt omhuld door gebrand eiwit. De Baked Alsaka wordt ook wel omelette siberienne genoemd, nog zo’n mooie winterse naam. Wij bakten er een lekkere bodem van brownie voor. Je bouwt de berg op zijn kop. Dus in een schaal eerst ijs en vruchten, en dan de bodem erop. Het hele zaakje in de vriezer en daarna versieren met mooie dotten meringue en afbranden met een crème brûlée brandertje. Wij vulden de Baked Alaska met één soort ijs en kersen maar leef je uit. Als je notenijs gebruikt zijn stukjes noot en plakjes banaan ook heerlijk. Of je kiest bijvoorbeeld voor amarene-ijs en kleine stukjes brownie die je overhoudt van de bodem als tussenlaag en wat chocoladeschaafsel. Lees snel verder voor ons baked Alaska recept en ga lekker aan de slag!
    Bekijk het recept
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 109-144 van 778

per pagina
Pagina
Flag of Germany