• Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis*
  • Gratis verzenden vanaf €75
  • 14.500+ klanten waarderen ons met een 9,2
  • 10.000+ bakproducten uit voorraad leverbaar
Notificatie:

Thema recepten

Thema recepten 

Wil jij in een bepaald thema bakken? Dan zit je op deze pagina goed! Op deze pagina hebben wij namelijk meerdere recepten verzameld in diverse thema's. Wil je bijvoorbeeld bakken voor feestdagen zoals Pasen, Koningsdag, Kerstmis? Doordat wij per feestdag bijpassende recepten op deze pagina hebben gezet, kun je ze heel gemakkelijk terugvinden. Ook voor andere veelvoorkomende thema's hebben wij de recepten overzichtelijk op deze pagina gecategoriseerd. Wat dacht je bijvoorbeeld van zomerse recepten of recepten voor Valentijnsdag? Ook gezondere recepten, no bake recepten en recepten voor bijvoorbeeld de herfst vind je allemaal op deze pagina. Doordat wij de recepten duidelijk hebben onderverdeeld in de verschillende thema's, wordt het heel eenvoudig om per recept de lekkerste recepten te zoeken. Bekijk onze thema recepten dus maar eens snel om te ontdekken welke recepten je hier allemaal kunt vinden. 

Recepten voor feestdagen 

Tussen de thema recepten op deze pagina, vind je uiteraard ook recepten voor feestdagen. Bij sommige feestdagen is het een traditie om een bepaald lekkernij te serveren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een paasstol bij Pasen, gingerbread koekjes bij Kerstmis en oliebollen bij Oud & Nieuw. Het lekkerst is natuurlijk om die lekkernijen zelf te maken. Naast recepten die traditie zijn om voor een bepaalde feestdag te maken, vind je bij de recepten voor feestdagen ook originele recepten. Dat zijn recepten die niet zozeer vanuit traditie voor een bepaalde feestdag worden gemaakt, maar die wel helemaal bij die feestdag passen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan koekjes in de vorm van een ei voor Pasen, een kerstkrans van Cupcakes en een kruidnoten cheesecake voor Sinterklaas. Juist omdat deze recepten niet zo standaard zijn, is het extra leuk om ermee wat lekkers te maken voor een bepaalde feestdag en je vrienden en familie met die lekkernij(en) te verrassen. 

Recepten voor feestelijke gelegenheden 

Niet alleen voor feestdagen, ook voor andere feestelijke gelegenheden vind je op deze pagina genoeg inspiratie om te maken. Bekijk onze originele recepten voor een bruiloft, het vieren van een geboorte of een verjaardag maar eens. Waarschijnlijk vraag je je af wat je naast een bruidstaart, verjaardagstaart en beschuit met muisjes nog meer kunt maken, maar als je de recepten bij deze thema's bekijkt zie je dat de mogelijkheden eindeloos zijn. 

Recepten voor bepaalde diëten 

Volg je een bepaald dieet, omdat je daarvoor gewoonweg hebt gekozen? Of moet je een bepaald dieet volgen door een intolerantie of allergie? Ook aan jou hebben we gedacht! Om ervoor te zorgen dat voor elk dieet de bijbehorende recepten gemakkelijk te vinden zijn, hebben wij veelvoorkomende levensstijlen als thema's op onze receptenpagina gezet. Denk hierbij onder andere aan glutenvrije recepten, suikervrije recepten, koolhydraatarme recepten en vegan recepten.  

Gezonde recepten 

Bakken is leuk, maar alles dat wordt gebakken moet natuurlijk ook worden opgegeten. Uiteraard is het niet erg om af en toe van wat lekkers te snoepen, maar we begrijpen het heel goed als je het liefst zo verantwoord mogelijk wilt snacken. Dankzij onze gezonde recepten wordt het heel eenvoudig om te kunnen genieten van wat lekkers, zonder dat je je er schuldig over hoeft te voelen. Alle recepten die wij onder gezonde recepten hebben geschaald, zijn namelijk (vrij) verantwoord. Je maakt ermee snacks die niet alleen lekker, maar ook nog niet eens zo slecht voor je zijn. Win-win noemen we dat! 

Seizoensgebonden recepten 

Op deze pagina vind je ook seizoensgebonden recepten. Sommige recepten kunnen eenmaal heel erg goed in een bepaalde tijd van het jaar worden gemaakt. Dat komt bijvoorbeeld doordat de smaken van het gerecht perfect bij een bepaalde tijd van het jaar passen of doordat je ingrediënten nodig hebt die in een bepaald seizoen het beste verkrijgbaar zijn. Maak bijvoorbeeld appeltaarten met de appels die vers zijn geoogst in september en ga in juli met kersen aan de slag. Bekijk de thema's zomer, herfst, winter en lente maar eens om te zien welke recepten vooral in een bepaalde tijd van het jaar gemaakt kunnen worden. 

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 73-108 van 778

per pagina
Pagina
  1. Hartjes macarons recept
    Hartjes macarons recept
    30 1 uur
    Tijdens Valentijnsdag zetten we graag degene die we liefhebben in het zonnetje. Dit kun je doen door een leuk cadeautje te geven, maar je kunt diegene ook verwennen met wat lekkers. Is jouw geliefde gek op zoet? Verwen diegene dan eens met deze hartjes macarons. Deze koekjes zijn erg lekker en zien er ook nog eens onwijs leuk uit. Doe de lekkernijen in een leuk doosje of zakje en schrijf er een lief kaartje bij. Je hebt dan een heel lief en persoonlijk cadeau. Wil je weten hoe je zelf deze macarons kunt maken? Lees dan snel verder voor ons hartjes macarons recept en ga lekker aan de slag!
    Bekijk het recept
  2. Mini monchou taartjes recept
    Mini monchou taartjes recept
    12 1 uur
    Veel mensen zijn dol op monchoutaart. Deze taart doet het niet alleen goed als lekkernij bij een kopje koffie of thee, maar ook als dessert. In dit recept laten we zien hoe je zelf mini monchou taartjes kunt maken. Deze gebakjes zijn door het handzame formaat perfect als traktatie uit te delen op bijvoorbeeld een verjaardag of ander feestje. Daarnaast zijn ze eenvoudig te maken en heb je er niet eens een oven voor nodig, ideaal dus! Wil je zelf ook deze gebakjes maken? Lees dan snel verder voor ons mini monchou taartjes recept en ga lekker aan de slag!
    Bekijk het recept
  3. Raffaello taart recept
    Raffaello taart recept
    10 1.5 uur
    Raffaello, wie kent het niet? Dit zijn van die kokosballetjes met witte chocolade. De één vindt ze heerlijk en de ander moet er niks van weten. Voor alle Raffaello liefhebbers hebben we deze heerlijke Raffaello taart gemaakt. Het eindresultaat is echt verrukkelijk geworden (al zeggen we het zelf). Serveer het gebak op een verjaardag of verras er een liefhebber mee. Wil je zelf deze taart maken? Lees dan snel verder voor ons Raffaello taart recept en ga lekker aan de slag!
    Bekijk het recept
  4. Oreo koekjes voor Valentijnsdag recept
    Oreo koekjes voor Valentijnsdag recept
    6 0.5 uur
    Ben jij op zoek naar een makkelijke en leuke snack voor Valentijnsdag? Dan is wellicht dit recept voor schattige Oreo koekjes voor Valentijnsdag wel wat voor jou. Dit zijn Oreo koekjes die ondergedompeld zijn in heerlijke chocolade en versierd met drip en romantische sprinkels. Deze lekkernijen zijn gemakkelijk te maken en staan ook nog eens enorm leuk op tafel tijdens Valentijnsdag. Ben je benieuwd naar hoe je zelf deze romantische Oreo koekjes kunt maken? Lees dan snel verder voor ons Oreo koekjes voor Valentijnsdag recept en ga lekker aan de slag!
    Bekijk het recept
  5. Gezonde brownies recept
    Gezonde brownies recept
    16 1 uur
    Wij zijn dol op brownies, maar het enige nadeel is dat de meeste brownies niet echt gezond zijn. Daarom leek het ons leuk om eens een gezonde variant te maken. In dit recept voor gezonde brownies maken we namelijk geen gebruik van toegevoegde suikers. Daardoor zijn deze brownies een stuk verantwoorder om te snacken dan standaard brownies. Deze brownies zijn alsnog super lekker en de perfecte lekkernij voor bij een kopje koffie of thee. Lees snel verder voor ons gezonde brownies recept en ga lekker aan de slag!
    Bekijk het recept
  6. Pistache cheesecake recept
    Pistache cheesecake recept
    10 1 uur
    Heb je zin in een verrassende twist op de klassieke cheesecake? Maak dan eens deze pistache cheesecake! Deze taart is eenvoudig te bereiden en met de nootachtige smaak zal die zeker bij echte pistache liefhebbers in de smaak vallen. Of je nu indruk wilt maken op jouw visite of gewoon jezelf wilt verwennen met wat lekkers: deze cheesecake is de perfecte keuze. Lees snel verder voor ons pistache cheesecake recept en ga lekker aan de slag!
    Bekijk het recept
  7. Witte chocolade cheesecake recept
    Witte chocolade cheesecake recept
    10 1 uur
    Wat een heerlijke combinatie is dat toch, witte chocolade en cheesecake. We zijn ervoor even diep het zuivelschap in gedoken: de vulling is gemaakt van roomkaas en zure room en dan gaat er nog een mengsel van mascarpone en slagroom bovenop. Een caloriebom in combinatie met die chocolade, maar elke kruimel is de zonde waard. De bodem maak je heel gemakkelijk van biscuitjes en roomboter. En de garnering hebben we dit keer ook simpel gehouden met chocoladekrullen, maar wat let jou om ‘m verder op te maken met vers fruit (aardbeien en witte chocola zijn een heel goede match) of mooie felgroene gehakte pistachenootjes? Met deze frisromige taart kan je alle kanten op en dat maakt het juist zo leuk om hem eens te maken. Lees snel verder voor ons witte chocolade cheesecake recept en ga lekker aan de slag!
    Bekijk het recept
  8. Valentine's bark recept
    Valentine's bark recept
    10 1 uur
    Valentijnsdag is de perfecte gelegenheid om jouw geliefden te verrassen met een zoete lekkernij die recht uit het hart komt. Onze Valentine’s Bark is een heerlijke samensmelting van romige chocolade en kleurrijke sprinkles. Je kunt de stukjes chocolade verpakken in een leuk zakje en er een strikje omheen doen. Als je dat doet, is het een echt zelfgemaakt ‘’cadeautje’’ waarmee je jouw geliefde zeker zal verrassen. Ben je benieuwd hoe je zelf deze Valentine's bark kunt maken? Lees dan snel verder voor ons Valentine's bark recept en ga lekker aan de slag!

    Wat is een valentine’s bark?

    Een "Valentine's Bark" is een lekkernij die vaak wordt gemaakt voor Valentijnsdag. Het is een soort chocolade schors die op een creatieve manier versierd is met verschillende kleurrijke en feestelijke toppings. Het basisidee is om diverse soorten gesmolten chocolade gelijkmatig uit te spreiden op een bakplaat of bakpapier en de chocolade te versieren met verschillende zoete lekkernijen zoals snoepjes,noten, sprinkles of gedroogd fruit. Vaak wordt de chocolade gekoeld of in de koelkast geplaatst totdat deze stevig is geworden, waarna het in stukken kan worden gebroken of gesneden. De samenstelling kan variëren en is afhankelijk van de smaken chocolade en de versiersels die je gebruikt.
    Bekijk het recept
  9. Kersentaart recept
    Kersentaart recept
    16 1.5 uur
    Je hoeft echt geen meesterbakker te zijn om zoiets moois op tafel te zetten. Deze kersentaart ziet er wel heel professioneel uit, maar is toch heel makkelijk te maken. Allereerst door de vorm. Natuurlijk lukt een taart als deze ook prima in een ronde springvorm of een vierkant blik, maar door de hartvorm ademt ‘ie natuurlijk wel veel meer liefde. Aan de biscuit en de crème chantilly hoef je je ook niet te vertillen, die maak je heel gemakkelijk met onze mixen van Brand New Cake. Voor deze taart gebruikten we de Aarts kersenvulling, maar er zijn ook kant en klare vullingen in de smaken aardbei, bosvruchten of appel-rozijn. Zo zie je maar: bakken kan ook super relaxed zijn. En als iets zoveel liefde uitstraalt vraagt niemand hoeveel uren je erin hebt gestoken toch? Lees snel verder voor ons kersentaart recept en ga lekker aan de slag!
    Bekijk het recept
  10. Botercrème koekjes voor Valentijnsdag recept
    Botercrème koekjes voor Valentijnsdag recept
    14 1.5 uur
    Ben je op zoek naar een traktatie om jouw geliefde mee te verwennen op Valentijnsdag? Dan ben je hier op het goede adres! Dit recept voor botercrème koekjes voor Valentijnsdag is namelijk precies wat je nodig hebt om degene die je liefhebt te verrassen. Deze koeken zien er niet alleen romantisch uit, maar zijn ook nog eens heerlijk. Verpak de koekjes in een mooi doosje of zakje en schrijf er een lief kaartje bij. Als je dat doet, heb je vrij eenvoudig een heel leuk en persoonlijk cadeau waarmee de ontvanger vast en zeker blij gaat zijn. Lees snel verder voor ons botercrème koekjes voor Valentijnsdag recept en ga lekker aan de slag!
    Bekijk het recept
  11. Raffaello cake recept
    Raffaello cake recept
    10 1 uur
    Bij het opruimen van de keuken rolde er een doos Raffaello uit de la. Waarschijnlijk nog uit een kerstpakket of van Moederdag. De datum was oké, dus daar konden we nog wel wat mee. Zo opeten is natuurlijk prima, maar je kunt rondom Raffaello’s ook prima een cake componeren. De hoofdsmaken van deze witte bolletjes zijn kokos, chocolade, vanille en amandel. En dat zijn natuurlijk ook prima ingrediënten voor gebak. In het beslag gaat gemalen kokos en kokosmelk en hazelnoten en de cake wordt overgoten met witte chocolade. De mooie bolletjes Raffaello zet je er op voor een mooie afwerking, maar die geven ook een beetje crunch door het wafeltje. Kleine moeite, chique cake! Ben je benieuwd naar hoe je zelf deze heerlijke lekkernij kunt maken? Lees dan snel verder voor onze raffaello cake recept en ga lekker aan de slag!

    Bekijk het recept
  12. Glutenvrije gebakjes recept
    Glutenvrije gebakjes recept
    8 0.5 uur
    Een lekker gebakje gaat er bij veel mensen altijd wel in, maar wat als je gluten moet vermijden? Ook aan deze mensen hebben we gedacht en daarom delen we dit recept voor lekkere glutenvrije gebakjes met jullie. Het bereiden van deze taartjes is helemaal niet lastig, dus je hebt in een handomdraai deze heerlijke taartjes op tafel staan. Ben je niet zo dol op aardbeien jam? Probeer dan eens te variëren met een abrikozen-, bosbessen- of bramen jam. Wil je zelf ook deze glutenvrije taartjes maken? Lees dan snel verder voor ons glutenvrije gebakjes recept en ga lekker aan de slag!
    Bekijk het recept
  13. Banaan havermout koekjes recept
    Banaan havermout koekjes recept
    12 1 uur
    Heb je zin in een tussendoortje die niet alleen lekker, maar ook nog eens verantwoord is? Dan hebben wij het perfecte recept voor jou! Met een aantal ingrediënten hebben we namelijk deze heerlijke banaan havermout koekjes gemaakt. Door de bananen en de havermout zul je merken dat de koeken erg goed vullen. Je zou ze dus zelfs tijdens het ontbijt kunnen eten. Het fijne aan dit recept is dat je de koekjes binnen een handomdraai hebt gemaakt. Lees snel verder voor ons banaan havermout koekjes recept en ga lekker aan de slag!
    Bekijk het recept
  14. Harry Potter taart recept
    Harry Potter taart recept
    10 4 uur
    Ken je iemand die helemaal gek is op Harry Potter? Dan is het natuurlijk heel erg leuk om diegene te verrassen met een toffe Harry Potter taart. In onderstaand recept laten we stap voor stap zien hoe je zelf dit gave boek kunt maken. Het gebak is super leuk om te serveren als traktatie op een verjaardag, maar de Harry Potter taart doet het ook erg goed als lekkernij bij het kijken van 1 van de Harry Potter films. Het is wel handig om te weten dat de decoraties minimaal een dag van tevoren gemaakt moeten worden. Lees snel verder voor ons Harry Potter taart recept en ga lekker aan de slag!
    Bekijk het recept
  15. Harry Potter cupcakes recept
    Harry Potter cupcakes recept
    13 1.5 uur
    In 1997 bracht J.K. Rowling het eerste Harry Potter boek uit en nog steeds zijn Harry en zijn vrienden razend populair. Er zijn nog veel Harry Potter fans die feestjes in het thema Harry Potter geven. Ben jij binnenkort ook van plan om dat te doen of wil je wat lekkers maken voor een echte Harry Potter fanaat? Maak dan eens deze toffe cupcakes! Dankzij de banketmixen en Harry Potter decoraties die op Baktotaal.nl verkrijgbaar zijn, wordt het heel erg eenvoudig om deze toffe Harry Potter traktaties te maken. Kijk snel verder voor ons Harry Potter cupcakes recept en ga lekker aan de slag!
    Bekijk het recept
  16. Roze wafels recept
    Roze wafels recept
    8 1 uur
    Ben jij op zoek naar een heerlijke snack voor Valentijnsdag dat niet alleen lekker is, maar er ook nog eens mooi uitziet? Verras je geliefde dan met deze roze wafels! Deze lekkernijen bereid je met de VanDeMeester Brusselse Wafelmix waardoor je ze in een handomdraai op tafel hebt staan. De mooie roze kleur van de wafels zorgt ervoor dat de wafels enorm leuk en gezellig staan op tafel tijdens Valentijnsdag. Serveer ze bijvoorbeeld als lunch of brunch aan je geliefde. Je kunt er nog voor kiezen om wat extra ruby chocolade op de wafels te doen of door ze te versieren met wat romantische sprinkles. Ben je benieuwd naar hoe je zelf deze leuke Valentijnsdag wafels kunt maken? Lees dan snel verder voor ons roze wafels recept en ga lekker aan de slag!
    Bekijk het recept
  17. Red velvet wafels recept
    Red velvet wafels recept
    8 1 uur
    Vind jij het leuk om wafels te bakken, maar wil je eens wat anders dan standaard vanille wafels maken? Dan is het echt eens de moeite waard om deze red velvet wafels te maken. Het fijne aan deze wafels is dat je ze in een handomdraai gemaakt hebt en je ze helemaal naar wens kunt versieren. Als je een Wafelmix gebruikt, hoef je alleen nog maar water eraan toe te voegen om een lekker wafelbeslag te krijgen. Daardoor is het nog leuker om deze lekkere snacks te maken. Ben je benieuwd geworden naar hoe je zelf deze wafels kunt maken? Lees dan snel verder voor ons red velvet wafels recept en ga lekker aan de slag!
    Bekijk het recept
  18. Koolhydraatarme cake recept
    Koolhydraatarme cake recept
    12 1 uur
    Eet je om wat voor een reden dan ook koolhydraatarm en houd je van bakken? Dan moet je echt eens dit recept voor een koolhydraatarme cake proberen! Dit baksel is namelijk heerlijk en is ook nog eens vrij eenvoudig te maken. Ideaal dus als je onverwachts visite krijgt en wel wat lekkers bij de koffie wilt hebben, maar geen caloriebommetje wilt serveren. Daarnaast kun je het baksel garneren met wat je maar lekker vindt, zo hebben wij gekozen voor een combinatie van pure chocolade en noten. Ben je benieuwd naar hoe je zelf deze lekkernij kunt maken? Lees dan snel verder voor ons koolhydraatarme cake recept en ga lekker aan de slag!
    Bekijk het recept
  19. Valentijns monchoutaart met caramel recept
    Valentijns monchoutaart met caramel recept
    8 1 uur
    Een monchoutaart is simpel om te maken, maar enorm lekker. Het voordeel van een monchoutaart is dat je deze niet hoeft te bakken. Je hoeft hem namelijk alleen maar in de koelkast te zetten. Voor Valentijnsdag hebben wij een speciale monchoutaart gemaakt. De bodem is gemaakt van heerlijke bastogne koekjes met daaroverheen een lekker laagje karamel. De vulling van de taart bevat lekkere caramel blokjes en stukjes chocolade met daaroverheen een heerlijke ganache. Deze monchoutaart is dus een feestje in je mond. Uiteraard kun je variëren met de vullingen en zodoende een eigen draai aan de taart geven. Ben je benieuwd naar hoe je zelf dit gebak kunt maken? Lees dan snel verder voor ons Valentijns monchoutaart met caramel recept en ga snel aan de slag!
    Bekijk het recept
  20. Vegan taartjes recept
    Vegan taartjes recept
    6 1 uur
    Een lekker taartje gaat er vrijwel altijd wel in. Ook als je een veganistische leefstijl hebt, wil je natuurlijk wel op z’n tijd kunnen genieten van een lekker gebakje. Daarom delen we dit recept voor vegan taartjes met je, zodat je gewoon thuis heerlijke veganistische gebakjes kunt maken. Het maken van deze taartjes is helemaal niet lastig en je zou er zelfs nog lekker mee kunnen variëren, door bijvoorbeeld de aardbeien te vervangen voor frambozen of iets dergelijks. Wil je zelf ook deze vegan gebakjes maken? Lees dan snel verder voor ons vegan taartjes recept en ga lekker aan de slag!
    Bekijk het recept
  21. Koolhydraatarme taartjes recept
    Koolhydraatarme taartjes recept
    6 1 uur
    Heb je zin om te snacken, maar wil je nog wel enigszins op de gezonde tour blijven? Maak dan eens deze koolhydraatarme taartjes. Deze taartjes zijn lekker fris-zoet en zijn dan ook perfect om uit te delen als traktatie op een verjaardag of een ander feestje. Het fijne aan deze gebakjes is dat ze koolhydraatarm zijn. Daardoor kun je ze met een minder schuldgevoel opeten, dan standaard gebakjes. Wil je ook deze koolhydraatarme gebakjes maken? Lees dan snel verder voor ons koolhydraatarme taartjes recept en ga lekker aan de slag!
    Bekijk het recept
  22. Caprese quiche recept
    Caprese quiche recept
    10 1 uur
    Ben jij op zoek naar een lekkere hartige snack? Dan is dit recept voor een caprese quiche echt wat voor jou! Dit is een hartige quiche die gevuld is met onder andere tomaten, kaas, basilicum en mozzarella. Je kunt trouwens prima met de vulling van de quiche variëren en eraan toevoegen of juist weglaten wat je zelf lekker vindt. Deze caprese quiche kun je ideaal serveren als lunch of als (bijgerecht bij het) avondeten. Ben je benieuwd geworden naar hoe je zelf deze hartige taart kunt maken? Lees dan snel verder voor ons caprese quiche recept en ga lekker aan de slag!
    Bekijk het recept
  23. Gezonde appeltaart recept
    Gezonde appeltaart recept
    10 1.5 uur
    Heb jij zin in iets lekkers wat ook nog eens vrij verantwoord is om te snacken? Dan hebben wij het perfecte recept voor jou! Doordat wij de boter hebben vervangen door kokosolie is deze appeltaart een stuk verantwoordelijker, maar het gebak smaakt daardoor niet minder! Het is dan ook echt eens de moeite waard om deze gezonde appeltaart te maken en te trakteren op een verjaardag of ander feestje. Ben je benieuwd geworden naar hoe je zelf een verrukkelijke én gezonde appeltaart kunt maken? Lees dan snel verder voor ons gezonde appeltaart recept en ga lekker aan de slag!
    Bekijk het recept
  24. Oliebollen wentelteefjes recept
    Oliebollen wentelteefjes recept
    4 0.5 uur
    Heb jij na al die feestdagen nog wat oliebollen liggen en weet je niet wat je ermee moet doen? Wij vinden het zonde om die lekkernijen weg te gooien en hebben daarom oliebollen wentelteefjes ermee gemaakt. Het voordeel van wentelteefjes is dat je deze snack in een mum van tijd op tafel hebt staan en je er dus vrij snel lekker van kunt gaan genieten. Ben je benieuwd naar hoe je zelf deze lekkernijen kunt maken? Lees dan snel verder voor ons oliebollen wentelteefjes recept en ga lekker aan de slag!
    Bekijk het recept
  25. Bastogne taart recept
    Bastogne taart recept
    12 1 uur
    Bastogne koekjes, veel mensen zijn er dol op! Daarom leek het ons een leuk idee om de koekjes te combineren met een lekker baksel en zodoende kwamen we op deze heerlijke Bastogne taart uit. Deze taart is perfect om uit te delen als een traktatie op bijvoorbeeld een verjaardag of ander feestje. Daarnaast kun je dit gebak ook prima als dessert serveren na een heerlijk diner. Het is helemaal niet lastig om deze taart te maken. Je hebt wel even wat geduld nodig aangezien het gebak een aantal uur in de koeling moet, maar dan heb je ook wat. Lees snel verder voor ons Bastogne taart recept en ga lekker aan de slag!
    Bekijk het recept
  26. Gezonde appeltaartjes recept
    Gezonde appeltaartjes recept
    6 1 uur
    Bij appeltaart denk je waarschijnlijk aan die heerlijke oma’s appeltaart met veel suiker, boter en bloem. Wist je al dat je hier heel goed een gezondere variant op kunt maken? We besloten niet alleen om een verantwoordere variant te maken, we kozen ook ervoor om niet 1 grote taart maar meerdere kleinere taartjes te maken. Dankzij het kleine formaat van de gebakjes, kun je ze heel eenvoudig uitdelen. Daardoor zijn het perfecte taartjes voor op een verjaardag of ander feestje. Ben je benieuwd naar hoe je zelf deze fruitige gebakjes kunt maken? Lees dan snel verder voor ons gezonde appeltaartjes recept en ga lekker aan de slag!
    Bekijk het recept
  27. Gezonde cake recept
    Gezonde cake recept
    12 1.5 uur
    Lekker snacken, zonder dat je hoeft te letten op de calorieën is toch wel heel erg fijn. Onmogelijk? Nee hoor! Er zijn genoeg baksels die je wat gezonder kunt maken door het 1 en ander door elkaar te vervangen of dingen juist weg te laten. Zo hebben wij deze heerlijke én gezonde cake gemaakt. In plaats van tarwebloem gebruikten we amandelmeel en volkoren meel en in plaats van roomboter gebruikten we bananen. Met nog wat andere toevoegingen hier en daar is het een fantastische cake geworden die net zo lekker smaakt als de ongezondere opties. Ben je benieuwd naar hoe je zelf deze verantwoorde lekkernij kunt maken? Lees dan snel verder voor ons gezonde cake recept en ga lekker aan de slag!
    Bekijk het recept
  28. Hartige pannenkoeken recept
    Hartige pannenkoeken recept
    6 1 uur
    Het is bijna elke dag weer de vraag, wat eten we vandaag? Heb je even geen zin in een agv’tje, maar wil je wel wat lekkers serveren? Maak dan eens deze verrukkelijke hartige pannenkoeken! Het fijne aan deze pannenkoeken is dat je ook nog wat groenten binnen krijgt. Uiteraard kun je de lekkernijen serveren met een lekkere salade. Zodoende heb je ineens een hele maaltijd op tafel staan. Lees snel verder voor ons hartige pannenkoeken recept en ga lekker aan de slag!
    Bekijk het recept
  29. Gezonde taart recept
    Gezonde taart recept
    8 1.5 uur
    Een gezonde taart, bestaat dat? Jawel hoor! Tenminste, als je ahornsiroop ook onder gezond schaart. Wij doen dat wel, want anders wordt het heel erg lastig om een lekkere taart te maken. Je hebt namelijk een product nodig dat alles goed bij elkaar houdt, om het maar even zo te zeggen. Doordat dit gebak veel gezonder is dan andere zoete lekkernijen, hoef je je niet zo schuldig te voelen als je ervan eet en kun je er gerust een stukje van pakken. Dankzij ons gezonde taart recept kun je prima letten op je gezondheid én ondertussen genieten van een lekkere taart. Lees dus vooral even verder voor het recept!
    Bekijk het recept
  30. Spoom recept
    Spoom recept
    8 2 uur
    Ken je spoom al? Dit verfrissend drankje is een heerlijk tussendoortje voor tijdens een meergangendiner zoals bijvoorbeeld het kerstdiner. Een spoom is een tussengerecht dat de smaakpapillen neutraliseert, zodat je klaar bent voor de volgende gang. Dat is vooral fijn als je gerechten met een typische smaak of pittige gerechten hebt gehad. Het is trouwens helemaal niet lastig om zelf dit lekkere drankje te maken. Lees snel verder voor ons spoom recept en ga lekker aan de slag!
    Bekijk het recept
  31. Champagne ijstulbandjes recept
    Champagne ijstulbandjes recept
    12 1 uur
    Ben je op zoek naar een lekker dessert dat je tijdens de feestdagen kunt serveren? Maak dan eens deze champagne ijstulbandjes! Het leuke aan dit recept is dat het ijs een prachtige vorm heeft, omdat je het in tulbandvormpjes maakt. Het is weer eens wat anders dan een paar bolletjes ijs in een schaaltje. Bovendien kun je het ijs decoreren met wat je maar lekker vindt en zodoende vrij eenvoudig een prachtig en heerlijk dessert op tafel zetten. Lees snel verder voor ons champagne ijstulbandjes recept en ga lekker aan de slag!
    Bekijk het recept
  32. Kerstkrans van cupcakes recept
    Kerstkrans van cupcakes recept
    24 1.5 uur
    Deze kerstkrans van cupcakes ziet er toch super leuk uit?! Het mooie aan deze krans is dat je deze gewoon thuis kunt maken. Dat is namelijk helemaal niet lastig te doen. Het fijne aan deze krans is ook dat je er helemaal los mee kan gaan en er je eigen draai aan kunt geven. De smaken van zowel de cupcake als de botercrème kun je natuurlijk ook aanpassen. Dat is dus super fijn! Ben je benieuwd hoe je deze lekkernij zelf kunt maken? Lees dan snel verder voor ons Kerstkrans van cupcakes recept en ga snel aan de slag!
    Bekijk het recept
  33. Mini koekhuisjes recept
    Mini koekhuisjes recept
    9 1 uur
    Je hebt ze vast weleens voorbij zien komen, die welbekende koekhuisjes of vaak ook genoemd een gingerbread huisje. Die huisjes zijn best wel een werkje om te maken en krijg je vaak ook niet helemaal in 1 keer op. Wij hebben daarom deze keer mini koekhuisjes gemaakt. Deze kleine huisjes zijn wat gemakkelijker en sneller te maken en smaken net zo lekker als de grote variant. Uiteraard kun je helemaal je eigen draai aan deze kersthuisjes geven. Je kunt namelijk de Royal Icing eventueel nog een kleurtje geven en helemaal los gaan met het versieren van de huisjes. Ben je benieuwd naar hoe je zelf deze leuke mini koekhuisjes kunt maken? Lees dan snel verder voor het mini koekhuisjes recept en ga lekker aan de slag!
    Bekijk het recept
  34. Dennenappel brownies recept
    Dennenappel brownies recept
    12 1.5 uur
    Hoe leuk zien deze dennenappels eruit?! Ze lijken net echt, alleen kun je deze gewoon opeten. Ze zijn gemaakt van een heerlijke brownie in combinatie met chocopops. Het lijkt moeilijk om deze leuke dennenappels te maken, maar het is juist heel simpel om dat te doen. Deze dennenappel brownies kun je perfect maken van brownies dat nog over is (nadat je er bijvoorbeeld figuurtjes uit hebt gestoken). Deze toffe snack kun je ook ideaal met je kinderen maken. Lees snel verder voor ons dennenappel brownies recept en ga lekker aan de slag!
    Bekijk het recept
  35. Amandelstaaf kerstkrans recept
    Amandelstaaf kerstkrans recept
    12 1 uur
    Ben je op zoek naar een lekkernij die je kunt maken om de feestdagen mee te vieren? Probeer dan eens dit recept voor een amandelstaaf kerstkrans! Dit is een amandelstaaf, maar dan in de vorm van een kerstkrans. Daardoor kun je deze lekkernij perfect tijdens de feestdagen uitdelen aan jouw vrienden en familie. Deze kerstkrans met amandelspijs en victoriabeslag staat niet alleen leuk op de kersttafel, maar is ook nog eens verrukkelijk. Of je de krans nou serveert als tussendoortje bij een kopje koffie of uitdeelt als cadeautje aan jouw dierbare; we weten zeker dat deze lekkernij bij iedere zoetekauw in de smaak gaat vallen. Lees snel verder voor ons amandelstaaf kerstkrans recept en ga lekker aan de slag!
    Bekijk het recept
  36. Glühwein cheesecake recept
    Glühwein cheesecake recept
    10 1.5 uur
    In december denk je waarschijnlijk aan gezelligheid, lichtjes en champagne. Toch mag glühwein in deze feestmaand natuurlijk ook niet ontbreken. Het is erg lekker om een glaasje glühwein, onder bijvoorbeeld het genot van een oliebol, te nuttigen. Wij besloten om met dit lekkere drankje eens een cheesecake te maken. Deze cheesecake heeft naast een heerlijke topping ook nog een laag fruit op de koekbodem, wat echt heerlijk in combinatie is. Door de verrukkelijke smaakcombinaties kun je dit gebak dan ook perfect tijdens Kerst of Oud & Nieuw serveren. Lees snel verder voor ons glühwein cheesecake recept en ga lekker aan de slag!
    Bekijk het recept
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 73-108 van 778

per pagina
Pagina
Flag of Germany