• Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis*
  • Gratis verzenden vanaf €75
  • 14.500+ klanten waarderen ons met een 9,2
  • 10.000+ bakproducten uit voorraad leverbaar
Notificatie:

Dessert recepten

Dessert recepten 

Desserts zijn de perfecte afsluiter van een heerlijk diner. Hoeveel je ook hebt gegeten, een toetje gaat er altijd wel in. Nagerechten kun je natuurlijk gewoon in de winkel halen, maar het is veel leuker om ze zelf te maken. De meeste zelfgemaakte toetjes zijn ook nog eens veel lekkerder dan de kant-en-klare variant en heb je zo op tafel staan. Op Baktotaal.nl vind je tientallen dessert recepten waarmee je vast en zeker uit de voeten komt. Neem er maar eens vlug een kijkje en laat je verrassen door het diverse aanbod. 

Heerlijke dessert recepten voor elke gelegenheid 

Of het nu gaat om een intiem diner voor twee, een feestelijke bijeenkomst of gewoon een verwennerij voor jezelf, onze dessertrecepten passen perfect bij elke gelegenheid. Van eenvoudige en snelle lekkernijen tot indrukwekkende meesterwerken, we hebben voor ieder wat wils. Laat je inspireren door de vele recepten die wij hebben verzameld en laat eventueel je creativiteit de vrije loop door je eigen draai aan een recept te geven. Gebruiken wij bijvoorbeeld in een trifle recept rood fruit, maar ben je daar niet zo van? Dan kun je dit fruit natuurlijk ook vervangen door een andere fruitsoort zoals mango of citrusvruchten. 

Welke dessert recepten vind je op Baktotaal.nl? 

Op Baktotaal.nl vind je uiteenlopende dessert recepten waarmee je heerlijke afsluiters van een diner kunt maken. Veel van deze toetjes recepten zijn erg gemakkelijk, waardoor vrijwel iedere thuis- en hobbybakker ermee uit de voeten kan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan recepten voor lekkere mousses, trifles en puddings. Houd je wel van een uitdaging? Dan word je vast blij van onze pavlova recepten en recepten voor desserttaarten. Of je nou een culinair hoogstandje op tafel wilt zetten of vooral iets kleins, bij ons vind je het allemaal! 

Ook alle benodigdheden vind je op Baktotaal.nl! 

Bij Baktotaal denk je misschien aan producten om te bakken, maar wist je al dat wij ook heel veel benodigdheden in ons assortiment hebben opgenomen die je bij dessert recepten kunt gebruiken? Acetaatfolie, ijsmachines en crème brûlée zijn hiervan een aantal voorbeelden. Daarnaast komen ook diverse bakvoren van pas tijdens het maken van diverse nagerechten. Gebruik bijvoorbeeld een springvorm voor het maken van een desserttaart en een cakeblik voor het maken van een parfait. Kies dus jouw favoriete recept uit en bestel de benodigdheden vandaag nog, zodat je zo snel mogelijk aan de slag kunt!

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 109-144 van 182

per pagina
Pagina
  1. Meringue kerstboompjes recept
    Meringue kerstboompjes recept
    24 2 uur

    Deze meringue kerstboompjes zien er toch fantastisch uit?! Daarnaast smaken ze ook nog eens heel lekker en is het helemaal niet lastig om ze te maken. Ben je benieuwd naar hoe je zelf deze prachtige meringue kerstboompjes kunt maken? Lees dan snel verder.

    Bekijk het recept
  2. Mousse met blauwe kaas recept
    Mousse met blauwe kaas recept
    6 1.5 uur

    Ben je op zoek naar een keer iets anders om te serveren op bijvoorbeeld een verjaardag? Probeer dan eens deze mousse met blauwe kaas! Het klinkt misschien bijzonder, maar de combinatie is erg smakelijk! Je kan dit gerecht opdienen als hapje, maar het kan ook deel uitmaken van een kaasplankje. Succes met het bereiden van deze heerlijke mousse!

    Bekijk het recept
  3. Kerstkrans van meringue recept
    Kerstkrans van meringue recept
    10 2.5 uur

    Ziet deze kerstkrans er niet prachtig uit? Hij is gemaakt door Pauline Leenders (deelneemster Heel Holland Bakt 2019/2020). Zo'n grote krans is weer eens wat anders dan de kleine kerstkransjes die je vast wel kent. Het lijkt misschien moeilijk om zelf zo'n mooie krans te maken, maar met wat geduld en oefening kom je al een heel eind.

    Wil je graag weten hoe je zelf zo'n mooie krans kunt maken?  Kijk dan snel verder voor het recept, want Pauline legt het je hieronder haarfijn uit.

    Het maken van de roosjes

    Vind je de roosjes er ook niet prachtig uitzien? Ze maken de krans helemaal af. 

    Voor het maken van de roosjes heb je het spuitmondje 1M van Wilton nodig. Start vanuit het midden van de roos en knijp wat meringuebeslag uit de zak. Blijf zachtjes knijpen terwijl je vanuit het midden naar rechts gaat. Draai daarna tegen de klok in om het midden heen. Stop met knijpen als je helemaal rond bent geweest. Houd bij het maken van de roosjes het spuitmondje niet te dicht bij het bakpapier.

    Zelf meringue maken of kopen?

    In dit recept maakt Pauline zelf from scratch de meringue. Vind je het lastig om zelf meringue te maken of wil je het jezelf gewoon wat makkelijker maken? Dan kun je hiervoor ook heel goed meringuepoeder van Brand New Cake voor gebruiken. 

    Bekijk het recept
  4. Vanille vla recept
    Vanille vla recept
    6 0.5 uur

    Vanille vla is een erg simpel toetje, maar toch een favoriet van veel mensen! Tegenwoordig is deze vla in elke supermarkt wel verkrijgbaar, maar wist je al dat het veel lekkerder is om het zelf te maken? En gelukkig is dat met onderstaand recept helemaal niet zo moeilijk om te doen. Lees snel verder en ga lekker aan de slag! 

    Bekijk het recept
  5. Druiven pudding recept
    Druiven pudding recept
    8 1 uur

    In dit artikel delen wij een recept voor een heerlijke druiven pudding. Het is heel eenvoudig om deze pudding te maken en hij smaakt ook nog eens onwijs goed. De pudding is het lekkerst als je deze serveert met lobbig geslagen, zoete slagroom. Ben je benieuwd naar hoe je zelf deze druiven pudding kunt maken? Lees dan snel verder voor het recept!

    Bekijk het recept
  6. Zomerse perzikensalade recept
    Zomerse perzikensalade recept
    4 1.5 uur

    De Zomerse perzikensalade is een heerlijke, frisse salade gemaakt van perziken. Je kunt de salade eten als lekker tussendoortje, maar je kunt hem ook perfect als dessert bij een barbecue serveren. Ben je benieuwd naar hoe je zelf deze perzikensalade kunt maken? Lees dan snel verder en ga lekker aan de slag!

     

    Bekijk het recept
  7. Tiramisu taart recept
    Tiramisu taart recept
    10 2 uur

    Ben je ook zo gek op tiramisu? Dit van oorsprong Italiaans dessert is tegenwoordig ook niet meer uit de Nederlandse keuken weg te denken. Het dessert is ontzettend populair en dat is niet zo gek. De lekkere koffiesmaak in combinatie met de zachte mascarpone en knapperige lange vingers is namelijk onwijs lekker. Lees snel verder voor ons tiramisu taart recept!

    Bekijk het recept
  8. IJs recept zonder ijsmachine
    IJs recept zonder ijsmachine
    8 1 uur
    Heb jij altijd al zelf ijs willen maken? Dan is dit recept echt iets voor jou! IJs maken zonder ijsmachine klinkt misschien wat vreemd, maar het is echt mogelijk. Bovendien is het helemaal niet lastig om te doen! Zelf ijs maken zonder ijsmachine is bijvoorbeeld super leuk om te doen in de lente of zomer. Zo kun je de volgende dag lekker in het zonnetje van je zelfgemaakte ijs genieten. Ben je benieuwd naar hoe je zelf ijs zonder ijsmachine kunt maken? Lees dan snel verder voor het recept!

    Hoe kun je ijs maken zonder ijsmachine?

    Het is helemaal niet lastig om zelf ijs te maken zonder ijsmachine. In principe heb je maar 2 ingrediënten nodig voor het maken van ijs zonder ijsmachine. Dat zijn gecondenseerde melk en slagroom. Als je eenmaal het basisrecept hebt, kun je er op allerlei manieren mee variëren. Voeg bijvoorbeeld een smaakstof naar keuze toe. Of doe er eens cacaopoeder en stukjes chocolade doorheen. Succes gegarandeerd! Je kunt het ijs ook op smaak brengen met een lekkere topping, zoals bijvoorbeeld karamelsaus. 

    Wij kozen ervoor om aan de basis nog een aantal ingrediënten toe te voegen, waardoor wij heerlijke Oreo shortbread karamel ijs kregen. Hieronder vind je het recept!

    Bekijk het recept
  9. Oreo ijs recept
    Oreo ijs recept
    12 1 uur
    Heb jij altijd al eens zelf ijs willen maken? Dan is dit recept echt wat voor jou. Met dit recept kun je namelijk op een super eenvoudige manier heerlijk Oreo ijs maken. En het fijne aan dit recept is, dat je er helemaal geen ijsmachine voor nodig hebt. Ben je benieuwd naar hoe je zelf Oreo ijs kunt maken? Lees dan snel verder voor het recept!
    Bekijk het recept
  10. Chocoladecrème recept!
    Chocoladecrème recept!
    4 1 uur

    Ben jij een echte chocolade liefhebber? Dan is deze chocoladecrème perfect voor jou! Het woord zegt het natuurlijk al, dit is een crème van chocolade. Heerlijk en fluweelzacht, zo is deze crème, met een hele volle en romige chocoladesmaak. Succes gegarandeerd

    Je zou met deze heerlijke crème jouw zelfgebakken taart kunnen vullen of afsmeren. Je kan het zo gek niet bedenken of je kan deze crème gebruiken. In dit artikel laten wij zien hoe je op een gemakkelijke, simpele en vooral snelle manier een heerlijke chocoladecrème kunt maken. Lees dus snel verder voor het recept!  

    Bekijk het recept
  11. Freakshake recept
    Freakshake recept
    1 1 uur

    In dit artikel ga ik je uitleggen hoe je zelf een freakshake kunt maken. Dat is namelijk dé foodtrend op het moment. Een Freakshake is een heerlijke romige milkshake met mega lekkere toppings erop. Je kunt 'm prima als dessert maar ook gewoon als tussendoortje serveren en met allerlei verschillende lekkernijen decoreren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan: slagroom, chocolade, donuts, koekjes, snoepjes en marshmallows. Als het maar lekker zoet is en het er ook mooi uitziet, want dat is eigenlijk de grootste reden waarom deze shake tegenwoordig zo populair is. Door al die lekkere, zoete toppings ziet de shake er namelijk al gauw ontzettend mooi uit. In ieder geval veel gaver dan een gewone milkshake. Daarom nemen mensen er graag een foto van die ze vervolgens op hun sociale mediakanalen delen.

    Bekijk het recept
  12. Karamel chocolademousse-taart, verslavend lekker recept
    Karamel chocolademousse-taart, verslavend lekker recept
    8 3 uur
    "Deze kan je beter niet openmaken voor je gaat bakken", zeiden ze bij Baktotaal tegen mij. Op dat moment had ik een Callebaut Chocolade Callets Gold 2,5 kilogram zak in mijn handen. Deze chocolade smaakt naar karamel. Nou ik ben zelf een enorme lekkerbek, maar niet echt een chocolade-fan. Ik was wel benieuwd naar waar ze het over hadden dus ik proefde de chocolade, want dat kon vast geen kwaad. Maar nee, ik begon te snaaien en te graaien. Iedereen die bij mij thuis kwam moest deze chocolade proeven. Daarnaast gaf ik aan alle fijnproevers in mijn omgeving een handjevol. Een lang verhaal kort gemaakt: aan het eind van de rit had ik nog net genoeg over voor deze karamel chocolademousse-taart.

    Het dessert voor het Kerstdiner

    Ik hoor van mensen dat ze tegen Kerst opzien en dat ze er zelf vlekken van in hun nek krijgen. Dat is helemaal niet nodig met dit recept. Je kunt namelijk de karamel chocolademousse-taart gerust een aantal dagen van tevoren maken. De cake is namelijk erg goed in plakjes in te vriezen. Als je dat doet, hoef je een dag voor Kerst alleen nog maar de mousse te maken en op de cake smeren. Een blokje van deze verrukkelijke karamel chocolademousse-taart met een glaasje Amaretto of koffielikeur ernaast is echt een feest!
    Bekijk het recept
  13. Feestelijk kerst dessert recept
    Feestelijk kerst dessert recept
    4 3 uur

    Soms ben je al zo druk in de weer om een lekker voorgerecht en hoofdgerecht te maken voor Kerst, dat het dessert wel een beetje makkelijk mag. Dan is dit misschien wel precies wat je zoekt. Feestelijke red velvet minitulbandjes met een romige cream cheese crème en chocolademousse met slagroom en mooie knalrode bessen. Beetje poedersuiker erover en klaar is je spektakel zonder stress. Met een bolletje ijs erbij maak je het helemaal compleet.

    Mini tulbandjesvorm van Nordic Ware

    Deze mini-tulbandjesvorm van Nordic Ware is sowieso een aanwinst, ook al heb je ‘m niet voor kerst binnen. Je bakt er namelijk heel gezellige tulbandjes mee die niet alleen leuk zijn voor kerst, maar bijvoorbeeld ook voor een high tea. Of maak er eens hartige tulbandjes mee met bijvoorbeeld snippertjes rauwe ham of olijven voor bij de borrel. Wat je ook gaat maken: geniet vooral van de mensen om je heen. En haal herinneringen op aan de dingen die in 2020 wél goed waren. Fijne kleine kerst!

    Bekijk het recept
  14. Haagse Bluf recept
    Haagse Bluf recept
    4 1 uur

    Haagse Bluf is een typisch Nederlands dessert. Zoals je waarschijnlijk al door de titel hebt kunnen raden, komt dit dessert oorspronkelijk uit Den Haag. Gelukkig is het maken ervan helemaal niet moeilijk. Je hebt er namelijk maar 3 ingrediënten voor nodig. Ben je benieuwd naar hoe je zelf dit dessert kunt maken? Lees dan snel verder voor het recept en ga lekker aan de slag!

    Bekijk het recept
  15. Fudge met Gezouten Karamel recept
    Fudge met Gezouten Karamel recept
    20 1 uur

    Fudge met Gezouten Karamel maken klinkt misschien heel lastig, maar eigenlijk valt het best wel mee.  Als je mijn recept volgt dan kan het bijna niet mislukken. Wel is het zo dat je er een suikerthermometer voor nodig hebt, omdat de temperatuur van de suikersiroop erg belangrijk is voor het eindresultaat. Als je de suikersiroop te kort kookt, wordt de fudge niet stevig genoeg. Kook je de suiker te lang, dan kan de fudge keihard worden en dat is ook niet lekker. In dit recept gebruik ik ook glucosestroop. Dat zorgt ervoor dat er tijdens het afkoelen en opstijven geen suikerkristallen ontstaan en dat je dus een heerlijke zijdezachte fudge krijgt. Deze fudge van gezouten karamel is heel verslavend! Als je er eenmaal aan begint, blijf je er van eten. En het is ook heel leuk om als cadeautjes weg te geven, mooi verpakt in een zakje of doosje!|

    Bekijk het recept
  16. Zelf Clafoutis recept
    Zelf Clafoutis recept
    8 1 uur

    Clafoutis is een Franse taart die vaak als nagerecht wordt gegeten. Het is een heerlijke taart met kersen. In dit artikel leggen wij je uit hoe je zelf deze heerlijke clafoutis kunt maken. Succes!

    Bekijk het recept
  17. Zelf panna cotta recept!
    Zelf panna cotta recept!
    8 2.5 uur

    Panna cotta is een heerlijk Italiaans dessert. Het betekent letterlijk vertaald: gekookte room. Het is een super simpel, maar overheerlijk nagerecht! Ben je benieuwd naar hoe je het zelf kunt maken Lees dan snel verder voor het recept en ga lekker aan de slag! 

    Bekijk het recept
  18. Île flottante recept
    Île flottante recept
    6 1.5 uur

    Île flot­tan­te oftewel sneeuweieren is een dessert waarbij meringue drijft op een crème. Deze crème is gebaseerd op eieren en vanille. Het is weer eens een ander nagerecht dan ijs, tiramisu of crème brûlée. Lees snel verder voor het recept en ga lekker aan de slag! 

    Bekijk het recept
  19. Karnemelkse bloempap recept
    Karnemelkse bloempap recept
    4 1 uur

    Karnemelkse bloempap is een zeer ouderwetse pap die wordt gemaakt van karnemelk en bloem. Dat klinkt wel logisch hé. Om de pap wat meer smaak te geven, kun je er wat stroop of bruine suiker doorheen roeren. Lekker hoor! Hieronder vind je ons karnemelkse pap recept.

    Bekijk het recept
  20. Perziken uit de oven recept
    Perziken uit de oven recept
    4 1 uur

    Perziken uit de oven zijn een heerlijk nagerecht. Serveer de perziken  bijvoorbeeld met wat ijs en/of vanillesaus en je hebt een culinair hoogstandje als dessert! Voor een extra bite kun je wat verse vijgen toevoegen. Succes! 

    Bekijk het recept
  21. Gevulde Sinaasappels recept
    Gevulde Sinaasappels recept
    8 1.5 uur

    De naam zegt het al: gevulde sinaasappels zijn sinaasappels die zijn gevuld met bepaalde ingrediënten. Je kunt de sinaasappels eigenlijk vullen met alles wat je als dessert lekker vindt. Het leuke aan dit gerecht is dat je jouw dessert op een hele mooie manier kunt presenteren. Dat is weer eens wat anders dan een dessert in een saai kommetje! Lees snel verder voor het recept en ga lekker aan de slag!

    Bekijk het recept
  22. Dessertkroketten recept
    Dessertkroketten recept
    10 1 uur

    Lekkere Nederlandse kroketten, ik houd ervan! Ken jij dessertkrokketten al? In dit artikel laat ik zien je hoe die zelf kunt maken. Je kunt de kroketjes zo lekker maken als jijzelf wil, gebruik bijvoorbeeld stukjes dadels, rozijnen, vijgen of ander gedroogd fruit. In dit recept gebruik ik rozijnen. Lees snel verder voor het recept en ga lekker aan de slag! 

    Bekijk het recept
  23. Warme Perenbollen recept
    Warme Perenbollen recept
    4 2 uur

    Je kent misschien de welbekende appelbollen wel, maar ken je perenbollen ook al? Perenbollen zijn heerlijke lekkernijen, vooral als ze nog lekker warm zijn. Ben je benieuwd naar hoe je zelf perenbollen kunt maken? Lees dan snel het recept hieronder. Met dit recept kun je perenbollen voor ongeveer 4 personen maken. Succes!

    Bekijk het recept
  24. Eton Mess met aardbeien recept
    Eton Mess met aardbeien recept
    4 2.5 uur

    Eton Mess, ken jij het al? Het is als het ware een 'rommelig' dessert, maar oh zo lekker! In dit artikel laten we zien hoe je zelf een Eton Mess met aardbeien kunt maken. Dit toetje is perfect voor de zomer, lees dus snel verder!

    Hoe is Eton Mess ontstaan?

    Er zijn van die baksels en desserts waar de wildste verhalen de ronde over doen. Eton Mess, vrij vertaald rommelzootje uit Eton is zo'n dessert. Wat we zeker weten, is dat dit dessert is ontstaan op of rond het beroemde Eton College. In de ene overlevering was het een schuimtaart die op de hobbelwegen naar de chique school uit elkaar was gevallen, in een andere versie ging een labrador er op zitten tijdens een picknick. Een noodgreep dus als je al die spannende verhalen wilt geloven, maar wat voor één.

    Bekijk het recept
  25. Vanille soufflé recept
    Vanille soufflé recept
    4 1 uur

    De Vanille Souffle is een klassieker onder de desserts. Als ik de combinatie dessert en vanille hoor, dan ben ik verkocht! In dit artikel geef ik je een korte uitleg over hoe je zelf vanille soufflé kunt maken.

    Tip! Wil je voor 1 persoon vanille soufflé maken? Maak 'm dan in een eenpersoons-bakje en bak de soufflé in 20 minuten.

    Bekijk het recept
  26. Tiramisu recept
    Tiramisu recept
    6 1.5 uur

    Ben je op zoek naar een heerlijk dessert? Probeer dan dit onderstaande recept voor Tiramisu. Dit dessert komt oorspronkelijk uit Italië.Wist je trouwens al dat de naam tiramisu letterlijk betekent: 'Trek mij omhoog', waarmee iets bedoeld wordt als maak mij blij? Dat vinden wij wel een leuk weetje! Als je dit recept bereid volgens de stappen, maakt het resultaat je ook zeker blij! De smaaksensatie die de verschillende lagen in dit dessert je brengen, zijn sensationeel. Dit dessert is heerlijk om op tafel te zetten tijdens de feestdagen, maar is ook prima te serveren op een verjaardag of ander feestje.

    Bekijk het recept
  27. Chocolade moelleux met Hazelnootpraline recept
    Chocolade moelleux met Hazelnootpraline recept
    4 2 uur

    Chocolademoelleux met Hazelnootpraline is 1 van de lekkerste desserts die ik sinds tijden gebakken heb! Door de hazelnootpraline, die in het beslag gaat, is het alsof je 1 grote bonbon eet. De moelleux wordt ook wel een lavacakeje genoemd. Als je er van begint te eten, weet je ook gelijk waarom; de warme vloeibare vulling stroomt als lava uit het cakeje. Die vloeibare kern van de moelleux ontstaat doordat de buitenkant sneller gaar wordt dan de binnenkant.

    Ik gebruik het liefst bakringen van metaal voor de moelleux, die geleiden de warmte namelijk beter en sneller dan vormpjes van aardewerk. Als je metalen ringen gebruikt, kun je met een spatel de moelleux met ring en al op een bord zetten voordat je de ring verwijdert.

    Bekijk het recept
  28. Rood fruit crumble recept
    Rood fruit crumble recept
    6 1 uur

    Ben jij ook dol op rood fruit en kruimeldeeg? Dan is een rood fruit crumble echt iets voor jou, want daarin worden deze 2 lekkernijen met elkaar gecombineerd. Je kunt dit heerlijk als tussendoortje eten, maar hij wordt meestal als dessert geserveerd. Hoe dan ook: het is een heerlijk lekkernij en dat ook nog niet eens moeilijk is om te maken. Zeker het proberen waard dus!

    Restjes fruit

    Wij gebruiken in dit recept rood fruit, maar eigenlijk kun je alle fruitsoorten wel gebruiken. Gebruik bijvoorbeeld ook eens perzik, appel of peer; heerlijk! Je kunt voor het maken van dit gebak zowel diepvriesfruit als vers fruit gebruiken. Zo kun je bijvoorbeeld ook perfect restjes fruit gebruiken. Met 2 aardbeien en een handvol ander (rood) fruit, kom je namelijk al een heel eind. Het is dus perfect om te maken als je nog wat restjes fruit in huis hebt. 

    Bekijk het recept
  29. Bûche de Noël recept
    Bûche de Noël recept
    8 1.5 uur

    De Bûche de Noël is een authentiek baksel voor de decembermaand. Traditioneel wordt deze ‘boomstronk’ in Frankrijk opgediend op Kerstavond. Wij maakten een variant met witte chocolade en een vulling van mascarpone, slagroom en cranberry. Houd je meer van pure en donkere smaken? Dan doe je er bijvoorbeeld een mokkavulling in en strijk je ‘m af met pure-chocolade ganache. Ben je benieuwd naar het recept voor deze Buche de Noël? Lees dan snel verder!

    Bekijk het recept
  30. Yoghurt Bars recept
    Yoghurt Bars recept
    4 1 uur

    Ken jij Yoghurt Bars al? Yoghurt Bars zijn als het ware bevroren yoghurt repen. De basis van deze repen is Griekse yoghurt en daarna kun je lekker variëren in de toppings. Het is erg simpel te maken en ook nog eens gezond! Ben je benieuwd naar het recept? Lees dan snel verder!

    Bekijk het recept
  31. Peren crumble havermout recept
    Peren crumble havermout recept
    6 1 uur

    Peren crumble, heb je daar al eens van gehoord? Meestal wordt er een crumble gemaakt met appels, maar dit is een ander variant met peren. Dit klinkt toch heerlijk?! De crumble smaakt erg goed bij een kopje koffie of thee, maar je kunt deze lekkernij ook als perfect als nagerecht serveren. Ben je al benieuwd geworden naar hoe je deze heerlijke crumble kunt maken? Lees dan snel verder voor het recept en ga lekker aan de slag!

    Bekijk het recept
  32. Sabayon recept
    Sabayon recept
    8 1 uur

    Ken jij sabayon al? Het dessert komt oorspronkelijk uit Italië en is daar een echte klassieker. Ook in Nederland is dit een erg geliefd nagerecht. Het grappige aan dit dessert is dat het ontzettend lekker is, terwijl het uit maar 3 ingrediënten bestaat. Hieronder laten we je zien welke ingrediënten dat zijn én hoe je zelf sabayon kunt maken. Lees dus snel verder!

    Bekijk het recept
  33. Chocolademelk met sneeuwpop marshmallows recept
    Chocolademelk met sneeuwpop marshmallows recept
    4 1 uur

    Niets is lekkerder dan op een koude winterdag lekker voor de haard te zitten met een kopje warme chocolademelk. Natuurlijk kun je een grote toef slagroom op je chocolademelk doen en het zo opdrinken, maar je kunt de chocolademelk ook heel eenvoudig een hele leuke twist geven. Zo hebben wij deze hele leuke chocolademelk met sneeuwpop marshmallows gemaakt. Lees snel verder voor het recept!

    Leuk recept voor kinderen!

    Dit recept is zo eenvoudig om te maken, dat het ook heel erg leuk is om dit samen met kinderen te doen. Laat de kinderen bijvoorbeeld met de eetbare inktstiften van Brand New Cake de sneeuwpopjes op de marshmallows tekenen. Zo heb je gelijk een leuke activiteit erbij voor in de weekenden of de kerstvakantie.

    Bekijk het recept
  34. Crepes recept
    Crepes recept
    4 2 uur

    Pannenkoeken en flensjes ken je vast al wel, maar ken je crepes ook al? Dit lekkernij komt oorspronkelijk uit Frankrijk en is ontzettend lekker. Het lijkt een beetje op een pannenkoek en op een flens, maar dat is het niet. Dat klinkt wel spannend he?! Als je van pannenkoeken houdt, dan lust je dit ook dus er is reden genoeg om zelf eens crepes te maken. Lees dus snel verder voor ons crepes recept! 

    Bekijk het recept
  35. Champagne sabayon recept
    Champagne sabayon recept
    6 1 uur

    Champagne sabayon kun je perfect serveren als dessert bij bijvoorbeeld het kerstdiner. Je hebt dit recept al met een aantal stappen al klaar. Ideaal dus wanneer je snel een heerlijk dessert op tafel wilt zetten. Ben je benieuwd naar hoe je het zelf kunt maken? Lees dan snel verder voor het recept!

    Bekijk het recept
  36. Crème karamel recept
    Crème karamel recept
    6 3 uur

    Crème karamel is een heerlijk toetje. Ik ken weinig mensen die niet van karamel houden, dus waarschijnlijk is dit recept perfect voor jou! Dit dessert is niet moeilijk om te maken en is bedoeld voor 6 personen. Succes!

    Bekijk het recept
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 109-144 van 182

per pagina
Pagina
Flag of Germany