• Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis*
  • Gratis verzenden vanaf €75
  • 14.500+ klanten waarderen ons met een 9,2
  • 10.000+ bakproducten uit voorraad leverbaar
Notificatie:

Dessert recepten

Dessert recepten 

Desserts zijn de perfecte afsluiter van een heerlijk diner. Hoeveel je ook hebt gegeten, een toetje gaat er altijd wel in. Nagerechten kun je natuurlijk gewoon in de winkel halen, maar het is veel leuker om ze zelf te maken. De meeste zelfgemaakte toetjes zijn ook nog eens veel lekkerder dan de kant-en-klare variant en heb je zo op tafel staan. Op Baktotaal.nl vind je tientallen dessert recepten waarmee je vast en zeker uit de voeten komt. Neem er maar eens vlug een kijkje en laat je verrassen door het diverse aanbod. 

Heerlijke dessert recepten voor elke gelegenheid 

Of het nu gaat om een intiem diner voor twee, een feestelijke bijeenkomst of gewoon een verwennerij voor jezelf, onze dessertrecepten passen perfect bij elke gelegenheid. Van eenvoudige en snelle lekkernijen tot indrukwekkende meesterwerken, we hebben voor ieder wat wils. Laat je inspireren door de vele recepten die wij hebben verzameld en laat eventueel je creativiteit de vrije loop door je eigen draai aan een recept te geven. Gebruiken wij bijvoorbeeld in een trifle recept rood fruit, maar ben je daar niet zo van? Dan kun je dit fruit natuurlijk ook vervangen door een andere fruitsoort zoals mango of citrusvruchten. 

Welke dessert recepten vind je op Baktotaal.nl? 

Op Baktotaal.nl vind je uiteenlopende dessert recepten waarmee je heerlijke afsluiters van een diner kunt maken. Veel van deze toetjes recepten zijn erg gemakkelijk, waardoor vrijwel iedere thuis- en hobbybakker ermee uit de voeten kan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan recepten voor lekkere mousses, trifles en puddings. Houd je wel van een uitdaging? Dan word je vast blij van onze pavlova recepten en recepten voor desserttaarten. Of je nou een culinair hoogstandje op tafel wilt zetten of vooral iets kleins, bij ons vind je het allemaal! 

Ook alle benodigdheden vind je op Baktotaal.nl! 

Bij Baktotaal denk je misschien aan producten om te bakken, maar wist je al dat wij ook heel veel benodigdheden in ons assortiment hebben opgenomen die je bij dessert recepten kunt gebruiken? Acetaatfolie, ijsmachines en crème brûlée zijn hiervan een aantal voorbeelden. Daarnaast komen ook diverse bakvoren van pas tijdens het maken van diverse nagerechten. Gebruik bijvoorbeeld een springvorm voor het maken van een desserttaart en een cakeblik voor het maken van een parfait. Kies dus jouw favoriete recept uit en bestel de benodigdheden vandaag nog, zodat je zo snel mogelijk aan de slag kunt!

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 181-184 van 184

per pagina
Pagina
  1. Aardbeienijs recept
    Aardbeienijs recept
    4 1.5 uur

    Ben jij toe aan een verfrissend ijsje? Dan is dit recept voor heerlijke aardbeienijs echt wat voor jou. Dit roze, koude ijs is lekker op warme dagen, maar dient het hele jaar door ook perfect als 'comfort food'. Door de verfrissende smaak van dit ijs kun je even al je problemen vergeten. En door de smaaksensatie die de aardbeien brengen, wordt het puur genieten! Ben je benieuwd geworden naar hoe je zelf heerlijke aardbeienijs kunt maken? Lees dan snel verder voor het recept en ga lekker aan de slag!

    Bekijk het recept
  2. Mokkaroomijs recept
    Mokkaroomijs recept
    4 2 uur

    In dit artikel laten wij zien hoe je zelf overheerlijke mokkaroomijs kunt maken. Vind jij mokka ook zo lekker? Dan moet je echt eens dit recept uitproberen! Dit ijs is lekker om te eten op warme dagen, maar is ook heerlijk als dessert. Doe er wat chocoladeschaafsel en wat nootjes bij en je hebt een fantastisch nagerecht. Lees snel verder voor het recept en ga lekker aan de slag!

    Bekijk het recept
  3. Recept vanille-ijs
    Recept vanille-ijs
    4 1.5 uur

    Ben je nog op zoek naar een lekker dessert en heb je altijd al eens zelf ijs willen maken? Dan is dit recept voor vanille-roomijs de perfecte oplossing voor jou! Wist je al dat vanille-roomijs één van de favoriete ijs smaken van Nederlanders is. In dit recept lees je dan ook hoe jijzelf deze favoriete ijs smaak kunt maken. Voor het maken van vanille-roomijs heb je maar een paar ingrediënten nodig. Het is dus eenvoudig om te maken en echt heel erg lekker. Vanille-roomijs is natuurlijk erg lekker voor tijdens de warme dagen, wanneer je op het terras wilt genieten van de zon. Daarnaast is vanille-roomijs ook erg geschikt als basis voor een heerlijk dessert tijdens het familiediner. Ben je benieuwd naar hoe je zelf vanille-roomijs kunt maken? Lees dan snel verder voor het recept hieronder.

    Bekijk het recept
  4. Stracciatella ijs recept
    Stracciatella ijs recept
    4 2 uur

    Een paar bolletjes ijs gaan er altijd wel in en al helemaal in de zomer. Je kunt natuurlijk naar de supermarkt gaan en een bak ijs kopen, maar het is veel leuker om het zelf te maken. Maak bijvoorbeeld eens zelf stracciatella ijs. Het lijkt misschien moeilijk om dit ijs te maken, maar dat is het helemaal niet. Lees dus snel verder voor het recept en ga lekker aan de slag!

    Bekijk het recept
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 181-184 van 184

per pagina
Pagina
Flag of Germany